VagXal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Για πείτε την γνώμη σας βρε παιδιά...Ποιο από από τα δυο?Με ενδιαφέρει η κάμερα ποιο πολύ..
2.1Ohm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τα elephone μπορεί να σ φαίνονται κλτρα και πιο vfm όταν το πάρεις στα χέρια σ όμως θα καταλάβεις! Software μες τα bug υλικά κατασκευής άθλια υποστήριξη 0 από την εταιρία! Γνκα όλοι έχουν μετανιώσει που πήραν elephone με ελάχιστες εξερεσεις! 1
VagXal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.απλα θαμπώθηκα απο το χρυσό εξωτερικό περίβλημα..
2.1Ohm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 To meizu σε μπλε που το εχω εγώ είμαι πανέμορφο στην κυριολεξία αλλά γούστα είναι αυτά! Γνκα τα elephone μου φαίνονται λίγο κιτσ λίγο toomuch προτιμώ λιτό χωρίς πολλά πολλα
VagXal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Απο κοντά δεν τα έχω δει απλα μου φαίνεται λίγο χοντροκομμένο το meizu..αλλά δεν θα κολλήσω εκει τελικά..απο κάμερα πως τα πάει;
mary Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρα. Πολυ καθαρες και το dual led βοηθαει παραπανω
VagXal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τέλεια...και πάλι ευχαριστώ..οντως η τιμή ειναι χωμα για αυτά που προσφέρει..
kreiz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι καθόλου χοντροκομένο, είναι απο τα πιο μαζεμένα 5.5 Inch που έχω δει. Το αγόρασα απο ελλάδα στα 209. Στα 199 που παιζει τώρα νομίζω ότι είναι οτι καλύτερο.
VagXal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τέλεια..περιμενω να πουλήσω αυτό που έχω κ να το τσιμπήσω...θελω να κάνω την αλλαγή απο wp που χρησιμοποιώ εδω κ χρονια και να πάω σε android.
2.1Ohm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι καθόλου χοντροκομένο, είναι απο τα πιο μαζεμένα 5.5 Inch που έχω δει. Το αγόρασα απο ελλάδα στα 209. Στα 199 που παιζει τώρα νομίζω ότι είναι οτι καλύτερο.Και από Κίνα 150 και ότι χρώμα θες! Επειδή είδα το μπλε και άσπρο από Κίνα το το glossy μου φαίνεται πιο ποιτικο και το δείχνει πιο "ακριβό" το γκρι και δν σου δείχνει τόσο καλής ποιότητας και το δείχνει και πιο χοντροκομενο πάντως!(καθαρά θέμα γούστου έτσι) Πάντως ναι παρτο κλτρα από εδώ από Κίνα υπάρχει μικρή μεν αλλά η πιθανότητα να πληρωσεις τελωνείο (εγω πλήρωσα και στην ουσία μ βγήκε 190 κοντά) κ θα έχεις και την σιγουριά τις εγγύησης! Εκτός κ αν θες κ εσυ άλλο χρώμα!
VagXal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ναι απο εδω θα το πάρω.δν θέλω να μπλέξω με εξωτερικό..νομιζω ειναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα