JcD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα κύριοι, βρίσκομαι εν μέσω μικρής αναβαθμισούλας και εν αναμονή μιάς 980ti και λέω ότι καλό είναι να πάρω και κάνα καινούργιο μόνιτορ. Έχω βάλει στο μάτι το Acer Predator XB270HU άλλα στο skroutz παίζει σε ένα μαγαζί μόνο, στα 900 ευρώ, και από γερμανία που προσπάθησα να το πάρω προχθές ελαφρός φθηνότερο δεν με αφήνει η τράπεζα μου να διώξω χρήματα προς τα έξω.! To asus rog pg278q λέγεται ότι έχει βγάλει θέματα και πέραν αυτού είμαι με το Asus Vg278H εδώ και 3 χρόνια και αν και δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα δεν μπορώ να πω ότι είχε και την καλύτερη εικόνα! Δώστε καμιά γνώμη ή καμιά άκρη αν παίζει να βρούμε το Acer κάπως χαμηλότερα παρακαλώ.
valantis123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα, από Γερμανία θα μπορούσες να την παραγγείλεις από το Link καθώς μπορείς να την φέρεις με αντικαταβολή. μία πολύ καλή επιλογή επίσης είναι η ASus PG279Q Link 1
JcD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα, από Γερμανία θα μπορούσες να την παραγγείλεις από το Link καθώς μπορείς να την φέρεις με αντικαταβολή. μία πολύ καλή επιλογή επίσης είναι η ASus PG279Q Link Asus με ips? Καλό φαίνετε, θα το κοιτάξω, ευχαριστό!
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Παντως για την ιστορια σε καινουργιους τιτλους τα παραπανω Hz δεν τα βγαζεις με μια 980ti ειδικα αν θελεις να παιζεις σε Very High/ultra. Σε παλιους τιτλους ναι δεν θα εχεις προβλημα.Αλλα σε τιτλους οπως πχ Witcher 3/GTA V κλπ αν βαλεις τα περισσοτερα στο full θα εχεις θεματα.
JcD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Παντως για την ιστορια σε καινουργιους τιτλους τα παραπανω Hz δεν τα βγαζεις με μια 980ti ειδικα αν θελεις να παιζεις σε Very High/ultra. Σε παλιους τιτλους ναι δεν θα εχεις προβλημα.Αλλα σε τιτλους οπως πχ Witcher 3/GTA V κλπ αν βαλεις τα περισσοτερα στο full θα εχεις θεματα. Ναι το καταλαβαίνω άλλα το μόνιτορ μένει για 2-3 χρόνια, κάρτα αλλάζουμε και του χρόνου και το εκμεταλευόμαστε καλύτερα 1
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εαν ειναι ομως να αλλαξεις καρτα γραφικων κατηγοριας 980ti για να πας σε αλλη αντιστοιχης αξιας,τοτε γιατι δεν πας μια και καλη σε 4κ monitor?
JcD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εαν ειναι ομως να αλλαξεις καρτα γραφικων κατηγοριας 980ti για να πας σε αλλη αντιστοιχης αξιας,τοτε γιατι δεν πας μια και καλη σε 4κ monitor? Διότι δεν το έχω επεξεργαστή ακόμα καλά το πράμα. Δεν είναι λίγο κουφές οι τιμές στα καλά 4κ? Για πες κι άλλα, ενημέρωσε με αν δεν βαριέσαι παρακαλώ
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι το θεμα αν βαριεμαι ή οχι αλλα τοσο ποσα χρηματα σκοπευεις να δωσεις για Pc gaming. Γιατι και 900ευρω πχ για 1440p monitor δεν διαφερουν και πολυ απο τα καλα 4k monitors της αγορας,ειδικα αν διαθετεις και πολλα χρηματα για καρτα γραφικων. http://www.pcgamer.com/the-best-gaming-monitors/ Ριξε μια ματια εδω να παρεις μια γευση του τι εννοω. http://www.144hzmonitors.com/gaming-monitors-buyers-guide-november-2015/
JcD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τώρα θα βάλω την 980ti, κατόπιν κάθε ένα-ενάμισυ χρόνο αλλάζω, τα μόνιτορ τα κρατάω συνήθως παραπάνω, δεν έχω πρόβλημα να δώσω και κάτι πάνω από χιλιάρικο για το μόνιτορ άλλα sli κλπ δεν βάζω συνήθως, μία καλή κάρτα γραφικών απλά έχω απάνω, και δεν βλέπω ούτε στην επόμενη γενιά καρτών να μπορούν να οδηγήσουν ικανοποιητικά οθόνες 4κ χωρίς sli κλπ, οπότε δεν βλέπω και νόημα στο 4κ.
XMorsX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το gaming σε 1440p με πανω απο 60Hz και G-Sync ειναι πολυ ανωτερη εμπειρια απο το gaming σε 4K με κατω απο 60fps και χωρις sync tech. H Αsus PG279Q ειναι η καλυτερη gaming οθονη που μπορεις να αγορασεις αυτη τη στιγμη (εξαιρουμενων των μεγαλυτερων acer 4κ ultrawide οι οποιες θελουν 2 980ti ελαχιστο και εχουν βγαλει πληθος qc issues). 2
valantis123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 περιμένουμε και την ASUS PG27AQ Link 4k g-sync 60hz ΙΡS το θέμα είναι αν είναι καλύτερα 4κ 40-60hz ή 1440ρ 80-144hz απ ότι έχω διαβάση τα πολλά HZ είναι καλύτερη εμπειρία.
XMorsX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 περιμένουμε και την ASUS PG27AQ Link 4k g-sync 60hz ΙΡS το θέμα είναι αν είναι καλύτερα 4κ 40-60hz ή 1440ρ 80-144hz απ ότι έχω διαβάση τα πολλά HZ είναι καλύτερη εμπειρία. Καλα εχεις διαβασει. Με το motion blur που εχουν οι lcd οθονες η 4K λεπτομερεια χανεται στα παιχνιδια, εκτος και αν εχεις back-light strobbing ή πολυ υψηλα refresh rates, τα οποια ομως δεν μπορεις να τα πετυχεις με 60Hz οριο. 1
Millennium Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ναι το καταλαβαίνω άλλα το μόνιτορ μένει για 2-3 χρόνια, κάρτα αλλάζουμε και του χρόνου και το εκμεταλευόμαστε καλύτερα Έτσι είναι συνήθως.
JcD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις πολυ χρήσιμες απαντήσεις παιδιά. Μάλλον προς το Asus 279 θα πάω, αν και μπορεί να περιμένω κάνα δύο μήνες γιατί βλέπω ότι βγήκε τώρα και δεν ξέρουμε τη θέματα θα παρουσιάση. Ωστόσο και τα ips panels είναι backlight ε? Υπάρχουν oled monitors ή όχι ακόμα?
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις πολυ χρήσιμες απαντήσεις παιδιά. Μάλλον προς το Asus 279 θα πάω, αν και μπορεί να περιμένω κάνα δύο μήνες γιατί βλέπω ότι βγήκε τώρα και δεν ξέρουμε τη θέματα θα παρουσιάση. Ωστόσο και τα ips panels είναι backlight ε? Υπάρχουν oled monitors ή όχι ακόμα? Αν ηταν Oled θα κοστιζε 9000 με αυτα τα features Παντως ναι σαν Ips κλασσικα θα εχει τα θεματα του panel δυστηχως στους περισσοτερους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα