Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα/ Καλημερα τετοια ωρα :P Εχω μια ερωτηση.... η μητρικη μου ειναι η GA-P55A-UD5 και προσφατα εκανα format (ειναι το που ξερω να κανω μιας και ειμαι ασχετος απο υπολογιστες οσον αφορα τα κομματια και τα προγραμματα). Στην σελιδα της Gigabyte στο section των drivers αναφερει οτι υπαρχουν μονο για windows 7 64bit ενω εγω εχω windows 8.1 και προσεχως 10 64bit. Τι να κανω?... να εγκαταστησω τα drivers των 7 που προτεινει? (ασε που εχει ενα κατεβατω στο section των 7 που δε ξερω τι να πρωτοκατεβασω). Επισης!! εχετε ακουστα το Driver Boost 3 και το Advanced System Care 9? τα reviews στο διαδυκτυο θα ελεγα οτι πανε 50-50... και τελος! μαλλον κατι λειπει αλλα δε ξερω τι... οταν ανοιξα το Hearthstone το cinematic του στην αρχη.. λαγγαρε και πηγαινα frame frame ενω το game μεσα κολαγε σε καποιες φασεις... ta Drivers της καρτας γραφικων μου ειναι Ok .. τουλαχιστον ετσι μου λεει το συστημα χαχα... Ευχαριστω!! Καλο βραδυ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους drivers για τα 7 με compatibility mode δεν υπάρχει κανένα θέμα αν τους περάσει κανονικά ετσι , αποφεύγουμε έτοιμα προγράμματα που βρίσκουν drivers γιατι τις περισσότερες φορές περνάνε σκουπίδια με αποτέλεσμα να εχουμε προβλήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...