RedPanda Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Για να γίνω πιο συγκεκριμένος μπορώ να βάλω πάνω σε μία GPU ένα φαν που κανονικά είναι για case ? Αυτό που θέλω να κάνω είναι να το συνδέσω πάνω στην GPU. Μπορώ να αλλάξω το βύσμα με το μικρότερο που χρησιμοποιεί το ορίτζιναλ φαν κολλώντας τα καλωδιάκια, αλλά θα λειτουργήσει ? Παράδειγμα έχω ένα be quiet 12 v / 0.15 A και το ορίτζιναλ της κάρτας είναι 12v / 0.5 A. Αυτή η διαφορά στα Α θα είναι πρόβλημα ?
seithan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Πατέντα με τέντα. Ξυλώνεις τον ανεμιστήρα από το πλαστικό περίβλημα του και δοκιμάζεις να τον τοποθετήσεις στην κάρτα γραφικών.
RedPanda Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Προφανώς θα ξυλώσω το πλαστικό από τον ανεμηστήρα που αγόρασα. Το ερώτημα μου είναι αν θα υπάρχει πρόβλημα που ο ανεμηστήρας της κάρτας γράφει 0.5 Α και το ανεμηστηράκη της be quiet είναι 0.15 Α. Πάντας εμένα μου φένετε σχεδόν αναγκαία πατέντα, εσάς δεν αρχίζουν να χαλάνε τα ανημηστηράκια ή έστω να κάνουν παραπάνω θόρυβο μετά τον χρόνο ? Παράδειγμα αξίζει να αντικαταστήσω όλο το (εικονιζόμενο) σύστημα ψύξης για ένα θορυβόδες ανεμηστιράκι ?
Thanos1972 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 το συστημα ψυξης δεν θα το αντικαταστησεις,τους ανεμιστηρες μονο θα βγαλεις και θα βαλεις. εαν σου εχει χαλασει μονο ο ενας μπορεις πολυ απλα να βγαλεις τον χαλασμενο και να βαλεις στην θεση του (με σιλικονη η δεματικα) τον 80αρη bequiet που εχεις.θα αφηνεις να δουλευει μονο ο ενας που θα ειναι συνδεδεμενος στην καρτα και τον αλλον συνδεσε τον απευθειας με Molex στο τροφοδοτικο σου εαν ειναι ησυχος (που λογικα θα ειναι) και θα εισαι πολυ καλα. δεν προτεινω να κοψεις καλωδια και να συνδεσεις και τον bequiet στην καρτα γιατι μπορει να μην δουλεψει.μην ξεχνας οτι η καρτα δινει προοδευτικα το ρευμα στους ανεμιστηρες για να μην δουλευουν συνεχεια φουλ και ετσι να μην φτανει το ρευμα στην αρχη για να δουλεψει ο bequiet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα