Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αποστάσεις >100 μιλια / 150χλμ ημερησίως παίζει ρόλο και το αμάξι.

Διαφορετικό να το κάνεις με το punto του '99, με το Κa ή το corsa του '12 και διαφορετικά να το κάνεις με σοβαρό αμάξι 

Oχι απαραιτητα  :-)  (προφανως αναφερεσαι σε θεμα καταναλωσης) 

Την αποσταση που αναφερω πιο πανω, με ενα τερατακι (V8)  την εκανα.... 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oχι απαραιτητα :-) (προφανως αναφερεσαι σε θεμα καταναλωσης)

Την αποσταση που αναφερω πιο πανω, με ενα τερατακι (V8) την εκανα....

Όχι. Προφανώς για να κανείς τέτοια απόσταση διαθέτεις η σου διαθέτουν τα έξοδα.

Σοβαρό αμάξι θεωρώ κάποιο το οποίο θα μπορώ να ταξιδέψω με 120-140χλμ σταθερά χωρίς να ζορίζεται και να μην πιάνεται η μέση, γιατί άλλο το σαλόνι της bmw / Mercedes / Volvo κλπ και άλλο το σαλόνι του ceed η του panda πχ. Ενδεικτικά (επειδή ειμαι fan ενα 335 θα το εκτιμούσα)

• Like 1
Δημοσ.

Ενα μερος των συνολικων εξοδων ηταν paid..... :-(

Δεν πειραζει, περασμενα.....πλεον......

ζορι 0 και ανεση 100 φυσικα.  

Για την ιστορια, το τερατινι ηταν ενα Εscalade Hybrid, που πλεον μας εχει αφησει χρονους....

• Like 2
Δημοσ.

Αγγλία, 20 λεπτά με τα πόδια (πήγαινε), ενώ η κοπέλα μου τα διπλάσια. Φανταστείτε όμως ότι από όσους δουλεύουν στο ίδιο εργαστήριο, είμαι αυτός που μένει πιο κοντά. Μια συνάδελφος κάνει 40 λεπτά κάθε μέρα με το αυτοκίνητο μόνο για το πήγαινε.

Δημοσ.

Χαχα 10-3 Δευτέρα Τετάρτη Σάββατο

Ενώ Τριτη Πεμπτη Παρασκευή  10-3 6-9

Η σκέψη είναι να το κάνω το 6-9 5-8 και δεν θα γυρίζω φυσικά μεσημέρι σπίτι... Θα τρώω Πειραιά.. Θα πηγαίνω για τίποτα ψώνια.. Κάνα γυμναστήριο και έτσι δεν θα γυρίζω σπίτι..

Επιχείρηση έχω όπως καταλαβαίνεις :)

Το καλό με τα μετρό είναι ότι κάνεις μισή ώρα αλλά ξεκούραστα... Ενώ να οδηγάς 30 χλμ δεν είναι το ίδιο.

Θα μου πεις αν στα μετρό γίνετε της κακομοίρας και πας όρθιος και σε στραπατσάρουν και βρωμάει ο τόπος τότε οκ πάλι καλύτερο το να οδηγάς!!

Γεια σου κι απο μενα.

Επειδη δουλευα μεγαλο διαστημα σε μια δουλεια που απειχε 80 λεπτα απο το σπιτι μου και λογω ασταθμητων παραγοντων στην επιστροφη ετρωγα περισσοτερη ωρα, αρα ενα 3ωρακι μες στο νερο μου φευγε την ημερα, ισως θα ταν καλυτερα να δοκιμασεις να νοικιασεις κατι στα ΒΠ και να δεις για ενα διαστημα πως σου βγαινει το προγραμμα. Θα χασεις καποια λεφτα σιγουρα αλλα θα κερδισεις πολυ περισσοτερα στο μελλον, αφου θα εισαι απολυτα σιγουρος για την επιλογη σου.

Επισης, το να κανεις σπαστο ωραριο και να γυροφερνεις απο δω κι απο κει γιατι το σπιτι ειναι μακρια, ειναι ο,τι χειροτερο απο θεμα κουρασης, το βραδυ θα εισαι χωμα. Προσωπικα μιλαω παντα.

Κατι τελευταιο. Μεγαλωσα και εζησα πολλα χρονια μεσα στα δεντρα, σε ενα σπιτι μεσα στην εξοχη( πισινα δε φτιαξαμε ποτε), και κατοπην επιμονης προσπαθειας μετακομισα στην Αθηνα. Ο λογος ειναι πως ολη αυτη τη φυση γυρω μου δεν την εκτιμουσα γιατι οι φιλοι μου εμεναν μακρια και ηθελε αμαξι για να ρθεις σπιτι μου, ετρωγα την απιστευτη ωρα μεσα στ αμαξι για να παω οπουδηποτε, ετρωγα ακυρα απο δουλειες λογω αποστασης, και ηταν το σπιτι μου και λιβαδια, δεν εβλεπες ψυχη. Ισως λογω καυσαεριου και λοιπων παραγοντων να σου φαινεται παραδεισος αυτο που λεω και σιγουρα ειχα καθαρο αερα και απλετο χωρο για παρκαρισμα και ωραια θεα, αλλα θυσιαζεις αλλες αναγκες που ισως δεν εχεις φανταστει πως ειχες, οπως πχ να βγεις απ το σπιτι σου και να πας μια ωραια βολτα στο κεντρο της πολης με τα ποδια...

Εχει και τα καλα του, ο πατερας μου πχ δεν τ αλλαζει με τιποτα, απλα σκεψου οτι φευγοντας τοσο μακρια ενω εινι η δουλεια πειραια βαζεις ενα εξτρα εμποδιο στη μεταβαση αυτη, που ειναι η αποσταση.

Δημοσ.

25+25 χιλιόμετρα στον Κηφισσό καθημερινά, μάλιστα πάω μισή ώρα νωρίτερα στο γραφείο μόνο και μόνο για να γλιτώσω την κίνηση.

Από που έως που πηγαίνεις και τι χρόνο κάνεις?

Τι ώρες έχεις διαπιστώσει ότι έχει και πότε δεν έχει κίνηση?

Δημοσ.

Εγω ειμαι 9,5-10 χλμ απο τη δουλεια μου (Ηλιουπολη-Αλιμος) Και μπορω να κανω 3 διαφορετικες διαδρομες που με νορμαλ κινηση ειναι 10-15 λεπτα αλλα αν για καποιο λογο γινει κατι σε οποια απο τις 3.. μισαωρο.. 40 λεπτα..

Δημοσ.

Θα θελα πολύ να μου λέγανε κάποιοι που κινούνται στον Κηφισό εμπειρικά τι έχουν ζήσει...

Είναι όλο θέμα κίνησης με τον Κηφισό... Αλλά πρέπει να μάθω στατιστικά πότε έχει και πότε δεν έχει κινηση.

Ακόμα και με κίνηση ο Κηφισός κινήται με 80-90χλμ/ωρα που σημαίνει 30λεπτά!

Το πρόβλημα είναι όταν κολλάει εντελώς και δεν ρολλάρουν καθόλου τα αμάξια.

Δημοσ.

Από που έως που πηγαίνεις και τι χρόνο κάνεις?

Τι ώρες έχεις διαπιστώσει ότι έχει και πότε δεν έχει κίνηση?

Νίκαια έως Κηφισιά, αν ξεκινήσω 07:15 από το σπίτι είμαι στον Κηφισσό στις 07:20 και Κηφισιά στις 07:45. Αν ξεκινήσω 07:30 λόγω αυξημένης κίνησης θα είμαι Κηφισιά 08:10 περίπου. Γενικά πριν τις 07:00 δεν έχει σχεδόν καθόλου κίνηση, ενώ από τις 07:45 και έπειτα έχει αυξημένη κίνηση. Από τις 08:00 και έπειτα το χάος, μπορεί να ξεκινάει και από τα ΚΤΕΛ Κηφισσού το πήξιμο.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω ότι μετά τις 8 το πρωί στον κηφισό γίνεται της πουτάνας. Αν δε φοβάσαι η λύση είναι το δίκυκλο.

Δημοσ.

Θα θελα πολύ να μου λέγανε κάποιοι που κινούνται στον Κηφισό εμπειρικά τι έχουν ζήσει...

Είναι όλο θέμα κίνησης με τον Κηφισό... Αλλά πρέπει να μάθω στατιστικά πότε έχει και πότε δεν έχει κινηση.

Το πρόβλημα είναι όταν κολλάει εντελώς και δεν ρολλάρουν καθόλου τα αμάξια.

Ή ζεις στο δικο σου φανταστικό κόσμο ή δεν έχεις πετύχει τον κηφισό με κίνηση

Δημοσ.

...

...

Μάλλον δεν έχεις πετύχει κίνηση στον Κηφισό ή τουλάχιστον όχι αυτή που ξεκινάει απο λαχαναγορά και σε πάει σχεδόν σημειωτών μέχρι την Ν.Φιλαδέλφεια ή και παραπέρα.

Μιλάμε για 10χλμ που μπορεί χρονικά να φτάσεις και την 1+ ώρα για να τα διανύσεις...

Δημοσ.

Εγώ στην δουλειά μου πάω 10-10:30 εκείνες τις ώρες αν δεν κάνω λάθος δεν έχει ποτέ κίνηση από ΒΠ προς Πειραιά...

Τώρα από Πειραιά για Β.Π. μεσημέρι 3-4 που θα γυρίζω Δευτέρα- Τετάρτη-Σάββατο και  8-9 Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή δεν ξέρω τι γίνεται... Σήμερα π.χ. 4 και έμπλεξα... Έκανα 40λεπτά να φτάσω.. Αλλά δεν μου έχει ξανά τύχει στο ανέβα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...