amagos10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ενα gaming desktop build. Διαθέτω €1200 ευρώ Είναι μόνο για gaming. Δεν κάμνω video/image rendering. Θα χρειαστώ ακόμη μια οθόνη. Το overclocking δε το έχω σκεφτεί και θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για το αν με συμφέρει και πόσο παραπάνω θα κόστιζε. Θα ήθελα να έχει ένα μικρό solid-state drive, για να εχω μόνο τα windows πάνω. Όλα τα προϊόντα να είναι από το eshopcy.com.cy
alldaynews Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Σου έβγαλα ένα σύστημα αλλα ας πούνε και οι πιο γνώστες των Intel
Mikeasdf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ^ Αυτος ο ιντελ ειναι ξεκλειδωτος? Γιατι αν δεν ειναι μπορει να παει σε πιο φθηνη μητρικη και πιο καλη καρτα, η HDD μιας και δεν εχει η συνθεση. Επισης μπορει να παει στο Smart της Thermaltake για τροφοδοτικο και να σωσει ενα 30αρι απο κει. Ειναι επαρκες πιστευω.
Mikeasdf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τοτε εγω θα προτεινα να παει σε αυτη http://www.eshopcy.com.cy/mitriki-asrock-h97-anniversary-retail-p-PER.528845(+55 ευρω) -Αν υπαρχει κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα διορθωστε με- Και τροφοδοτικο σε αυτο http://www.eshopcy.com.cy/psu-thermaltake-sps-630mpcbeu-smart-se-series-630w-cm-87--p-PER.640645(+20~ ευρω) Και με τα υπολειπομενα χρηματα που κερδιζει να αγορασει ειτε εναν HDD (αν δεν εχει) γιατι θα του χρειαστει η μια καλυτερη καρτα. Ισως και ενα πιο φθηνο κουτι. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2015 από Mikeasdf
Millennium Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Αν μπορείς άλλαξε κατάστημα και πάρε από αλλού ή από Eu.Δε γίνεται να δώσεις πχ 300ε για 960,να πληρώσεις σε όλα 15-20% παραπάνω και να βάλεις οθόνη των 200ε για gaming και για τέτοιο budget...χωρίς παρεξήγηση με τον alldaynews και τη σύνθεση του παιδιού.
hliastsek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Σου έβγαλα ένα σύστημα αλλα ας πούνε και οι πιο γνώστες των Intel Κλειδωμενος επεξεργαστης με z97 μητρικη? Κλειδωμενος ---> h97 μητρικη. TS γιατι κοιτας μονο σε eshop? Οι τιμες πραγματικα ειναι κοροϊδία ΥΓ τι url ειναι αυτο?
alldaynews Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά δεν ξέρω από Intel αλλα είπα να βοηθήσω βρε αδερφέ Οχι βρε καμιά παρεξήγηση αλίμονο.Απλως αν σε βρω θα σου πιώ το αίμα χαχαχα.Οχι δεν υπάρχει κανένα θέμα millenium άλλωστε το λέω δεν γνωρίζω από intel και είπα να δώσω ένα μπούσουλα 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Κλειδωμενος επεξεργαστης με z97 μητρικη? Κλειδωμενος ---> h97 μητρικη. TS γιατι κοιτας μονο σε eshop? Οι τιμες πραγματικα ειναι κοροϊδία ΥΓ τι url ειναι αυτο? Μάλλον είναι από Κύπρο και γνωστός μου από εκεί μου έχει δεν έχουν πολλές επιλογές
amagos10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον είναι από Κύπρο και γνωστός μου από εκεί μου έχει δεν έχουν πολλές επιλογές Σωστά. Δεν εχουμε πολλα tech shops εδώ, και το build που θα κάνω για ένα φίλο προτιμά να είναι από καταστήματα εδώ.
kataramenos32 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Πήγαινε σε Η97 μητρική,πάρε ένα φθηνότερο κουτί γιατί τα 112 είναι πολλά και δες για καλύτερη κάρτα εφόσον θες gaming
Mydestiny Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ό,τι καλύτερο μπορεί να βγει με αυτές τις τραγικές τιμές του κυπριακού e-shop σε Intel : 1
Millennium Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σωστά. Δεν εχουμε πολλα tech shops εδώ, και το build που θα κάνω για ένα φίλο προτιμά να είναι από καταστήματα εδώ. Θα φτιάξει μη ισορροπημένο σύστημα που θα το χει πληρώσει και ακριβά τότε αλλά και με κακό after sales. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2015 από Millennium
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα