pantelosaek21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας φιλοι μ εχω το xiaomi redmi 1s και το εχω βαλει android 5 lollipop αλλα δεν ειναι ροοτ μπορειτε να με βοηθησετε να το ρουταρω;;;;
newsformobiles Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Οι ρομ στα Xiaomi εάν είναι developer, είναι root από μόνες τους. Εάν είναι stable, δεν είναι και αυτό είναι οδηγία από τους κινέζους. Lollipop το redmi 1s κανονικά δεν έχει πάρει, οπότε ποια ρομ έχεις βάλει, cm, του ivan, ποια!?
pantelosaek21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Έχω βάλει την moke lollipop 5.1.1
newsformobiles Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Έχω βάλει την moke lollipop 5.1.1Αυτή η rom είναι root!Http://en.miui.com/thread-94779-1-1.html Οπότε δεν καταλαβαίνω τι θέλεις!? Και γενικώς οι custom rom είναι root, ένα γιατί θεωρούνται developer, δύο, για να κάνουν ότι κάνουν, πρέπει να είναι root.
pantelosaek21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Φιλε εγώ που κατέβασα το foldermount δν μπόρεσα να το κάνω γτ δν ήταν ροοτ κατέβασα και το ροοτ checker κ μ έλεγε πως δν είναι ροοτ ή συσκευή μ πριν βάλω την Ρομ λολιποπ ήταν ροοτ τώρα όμως όχι....
newsformobiles Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Διάβασε το λινκ που σου έδωσα ή ρώτα εκεί γιατί. Ούτε εδώ, ούτε και στο φόρουμ της ελληνικής miui δεν ξέρω εάν θα μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος (εκτός εάν εκεί βρεθεί κάποιος που έχει βάλει την ίδια ρομ). Καλύτερα ρώτα στο ξένο φόρουμ.
pantelosaek21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 οκ και κατι τελευταιο αμα βαλω την ρομ την miui v7 oficial πως γινετε να περασω παιχνιδια στην καρτα μνημης;;;;;
newsformobiles Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 οκ και κατι τελευταιο αμα βαλω την ρομ την miui v7 oficial πως γινετε να περασω παιχνιδια στην καρτα μνημης;;;;;Για να περάσεις την developer miui 7, απ' ότι διαβάζω, πρέπει πρώτα να κάνεις factory reset μέσω recovery. Μετά αφού επαναφέρεις το κινητό, εδώ βρήκα ένα θέμα σχετικό στο διπλανό φόρουμ με την ίδια ερώτηση με εσένα και προτάσεις:https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10059-Μεταφορά-εφαρμογών-σε-κάρτα-sd/?postID=61174#post61174
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα