Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση Power-On RPD-150 για επέκταση του σήματος wi-fi σε άλλο όροφο.

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω κάνει add τα δίκτυα που θέλω να παίρνω WiFi  το κινητό μου βρίσκει σαν συσκευή το rpd-400 δείχνει ότι έχει φουλ σήμα αλλά δεν συνδέεται στο ιντερνετ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 χρόνο αργότερα...

Λοιπόν..

Μου έδωσαν ένα RPD-250 By PowerOn.. Πήγα σπίτι.. Ήθελα να 'χω ένα ΔΕΥΤΕΡΟ δρομολογιτη, για να έχω το RPD-250 ΜΟΝΟ δικό μου κ στο ThomSon να μπαίνουν οι φίλοι μου κ άλλοι.. `Το σύνδεσα με το ThomSon.. Δύο ερωτήσεις.. Δίνει Wi-Fi ΑΣΥΡΜΑΤΑ; και αν ναι, Άυτοι που μου το 'δωσαν, είχαν αλλάξει όνομα κ κωδικό.. Το PC μ, έχει χαλάσει η θύρα Ethernet.. Τι Μπορώ Να Κάνω;

GamiNGrysRPD

5 λεπτά πριν, GamiNGrysRPD είπε

Λοιπόν..

Μου έδωσαν ένα RPD-250 By PowerOn.. Πήγα σπίτι.. Ήθελα να 'χω ένα ΔΕΥΤΕΡΟ δρομολογιτη, για να έχω το RPD-250 ΜΟΝΟ δικό μου κ στο ThomSon να μπαίνουν οι φίλοι μου κ άλλοι.. `Το σύνδεσα με το ThomSon.. Δύο ερωτήσεις.. Δίνει Wi-Fi ΑΣΥΡΜΑΤΑ; και αν ναι, Άυτοι που μου το 'δωσαν, είχαν αλλάξει όνομα κ κωδικό.. Το PC μ, έχει χαλάσει η θύρα Ethernet.. Τι Μπορώ Να Κάνω;

GamiNGrysRPD

GamiNGrysRPD

Υπάρχουν κάρτες ethernet πολύ φθηνά που μπαίνουν σε pci - pcie είναι το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις.

32 λεπτά πριν, GamiNGrysRPD είπε

Το PC μ, έχει χαλάσει η θύρα Ethernet.. Τι Μπορώ Να Κάνω; 

20 hours ago, GamiNGrysRPD said:

Λοιπόν..

GamiNGrysRPD

GamiNGrysRPD

hard reset για να παρει τα default στοιχεια.προληπτικα θα το κανα και firmware update. αν εχει χαλασει η θυρα αγοραζεις ειτε wifi usb stick, ειτε Pci/pci express καρτα δικτυου είτε usb to lan adapter. μπορεις και wifi pci/pci express. απο ολα υπαρχουν.εξαρτατε αν θες ενσυρματη ή ασυρματη

• 2 χρόνια αργότερα...

Πολλα αρνητικα σχολια ...
Ψαχνοντας για το RPD-400 150Mbps router, εφτασα εδω, οποτε 8α κανω κι εγω ενα σχολιο με την δικια μου εμπειρια

Υπερ

• ειναι πολυ καλο σαν ρουτερ και σε λειτουργια ως AP ( παιρνει internet απο αλλο wifi / δινει internet μεσω δικων του AP ).
  • Το δουλευει συνεχωμενα επι χρονια 5-6, συνδεεται παντα στο αλλο wifi, ασχετα το 'αλλο' wifi κλεινει ανοιγει.
  • Οι κεραιες του πολυ καλες,

Κατα

• Εχει μονο web interfcace, με αποτελεσμα να μην μπορεις να το χρησιμοποιεις απο command line να ρυθμισεις firewalls, port fowarding, αλλαγη wifi, και οτι αλλο, πρεπει να ανοιγεις τον browser και να κανεις την δουλεια click by click
  • Αν και εχει και telnet, το password δεν δουλευει, σε επικοινωνια με την εταιρια ( πολυ γελιο, κινεζοι που δεν ξερουν γρι αγγλικα), τελικα μου ειπαν πως δεν μπορουν να μου δωσουν το password, και αμα θελω κατι πιο πολυ απο web interface, να βαλω ενα dd-wrt. Ζητασα καποια datasheets να δω την CPU/RAM/ROM μπας και οντως αλλαξω firmware, παλι οχι
  • ... Φαντασου τι γινεται μεσα στο firmware ....

αυτα. αν και δουλευω με αυτο και στην παροχη network δεν ειχα ουτε εχω προβλημα κανενα. Αμα ηξερα τα κατα του, δηλαδη να μην μπρορω να συνδεθω στο interface εκτος με τον browser, δεν 8α το επαιρνα ποτε.

• Αν καποιος εχει γνωσεις, να κανει debug το firmware και να βρουμε το password για το telnet, ας πει
  • Αν καποιος ξερει τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ρουτερ, και μπορει να δειξει ενα link για εγκατασταση dd-wrt, κι αυτο θα ηταν πολυ καλο

On 13/05/2022 at 12:17, prompt32 said:

Πολλα αρνητικα σχολια ...
Ψαχνοντας για το RPD-400 150Mbps router, εφτασα εδω, οποτε 8α κανω κι εγω ενα σχολιο με την δικια μου εμπειρια

Υπερ

• ειναι πολυ καλο σαν ρουτερ και σε λειτουργια ως AP ( παιρνει internet απο αλλο wifi / δινει internet μεσω δικων του AP ).
  • Το δουλευει συνεχωμενα επι χρονια 5-6, συνδεεται παντα στο αλλο wifi, ασχετα το 'αλλο' wifi κλεινει ανοιγει.
  • Οι κεραιες του πολυ καλες,

Κατα

• Εχει μονο web interfcace, με αποτελεσμα να μην μπορεις να το χρησιμοποιεις απο command line να ρυθμισεις firewalls, port fowarding, αλλαγη wifi, και οτι αλλο, πρεπει να ανοιγεις τον browser και να κανεις την δουλεια click by click
  • Αν και εχει και telnet, το password δεν δουλευει, σε επικοινωνια με την εταιρια ( πολυ γελιο, κινεζοι που δεν ξερουν γρι αγγλικα), τελικα μου ειπαν πως δεν μπορουν να μου δωσουν το password, και αμα θελω κατι πιο πολυ απο web interface, να βαλω ενα dd-wrt. Ζητασα καποια datasheets να δω την CPU/RAM/ROM μπας και οντως αλλαξω firmware, παλι οχι
  • ... Φαντασου τι γινεται μεσα στο firmware ....

αυτα. αν και δουλευω με αυτο και στην παροχη network δεν ειχα ουτε εχω προβλημα κανενα. Αμα ηξερα τα κατα του, δηλαδη να μην μπρορω να συνδεθω στο interface εκτος με τον browser, δεν 8α το επαιρνα ποτε.

• Αν καποιος εχει γνωσεις, να κανει debug το firmware και να βρουμε το password για το telnet, ας πει
  • Αν καποιος ξερει τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ρουτερ, και μπορει να δειξει ενα link για εγκατασταση dd-wrt, κι αυτο θα ηταν πολυ καλο

οταν παιρνεις κατι κινεζικο και σε τετοια τιμη δυστυχως μην περιμενεις πολλα. ουτε σε υποστηριξη ουτε σε firmware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...