BritGreek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα στο forum. Ένας φίλος που μένει σε μεζονέτα, αγόρασε ένα repeater RPD-150 της Power-On, γιατί το ρούτερ του είναι στο 2ο όροφο (αναγκαστικά, λέει), κι εκείνος θέλει να έχει καλύτερο σήμα στον 1ο. Απο το κατάστημα που το αγόρασε, του είπαν ότι η όλη διαδικασία γίνεται ασύρματα και αυτοματοποιημένα, και απλά θα τοποθετήσει το repeater στον 1ο όροφο, για να πιάνουν wifi οι συσκευές του εκεί. Μου ζήτησε να τον βοηθήσω, και αύριο θα πάω από κει για να προσπαθήσουμε μαζί. Προσπαθώ να βρώ οδηγίες, αλλά το manual της συσκευής είναι στα γερμανικά, και πέραν αυτού, διαβάζω σε άλλα site ότι χρειάζεται να συνδεθεί ενσύρματα με το router που έχει τώρα. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει; Το repeater είναι αυτό: http://www.cosmodata.gr/product/184827/access-point-power-on-rpd-150-150mbps Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Που πανε και τα αγοραζουν ειλικρινα.με 25 ευρω επαιρνε ενα tp link που το εχουν 100 ατομα και θα τον βοηθουσε οποιοσδηποτε.η λογικη ειναι να μπεις με καλωδιο να το βαλεις στο ιδιο δικτυο με το adsl router πχ(adsl router 192.168.1.1) repeater 192.168.1.254 και να το βαλεις σε λειτουργεια Repeater με κλειστο dhcp.βρισκεις το υπαρχον δικτυο και συνδεεσαι.αν βρειτε και κανα firmware update καντε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ το ίδιο του είπα. Με το συγκεκριμένο, δυστυχώς δεν βγάλαμε άκρη. Έχει μεν πανεύκολο setup, καθώς το συνδέεις πρώτα με utp σε ένα pc συνδεδεμένο στο δίκτυο, μπαίνεις στο interface του, το ορίζεις ως repeater του wifi δικτύου που επιλέγεις, και όλα γίνονται αυτόματα, αλλά το πρόβλημά του είναι ότι κάθε λίγες ώρες σταματά να λειτουργεί σωστά, χωρίς να χάνει τις ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα να είναι εντελώς άχρηστο. Πρέπει να το βγάζεις από την πρίζα και να το ξαναβάζεις, για να παίξει. Το πήγε στο κατάστημα, του είπαν ότι δεν βλέπουν δυσλειτουργία αφού ανάβει και μπορεί κανείς να μπει στο interface του, κι έτσι δεν το άλλαξαν. Πάει για πέταμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 a.μπορει να αλλαξει καναλι στο ρουτερ.β.αν το ρουτερ ειναι κανα zte μπορει να φταιει το ρουτερ και οχι το repeater.αλλιως ας παρει κανα tp link που εχουν και ενα χ ονομα εκει εξω αν ειναι απλα διορωφο σπιτι και εχουν κοινο ρολοι δεη μπορει να παρει και powerline και ειτε να βαλει access point ειτε powerline με wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 παιδια, να μπω κι εγω στο θεμα (και να το ψιλοξεθαψω λιγο?)......? θελει ενας φιλος να βαλει ενα τετοιο PowerOn RDP-300 (δεν το αγορασε... του το εδωσαν...!) στο σπιτι του για να ενισχυσει το σημα στο δευτερο οροφο. το σπιτι ειναι διορωφη κατοικια, οχι σε πολυκατοικια. το ρουτερ ειναι στο ισογειο και ο φιλος μενει στον πανω οροφο. οροφος = 100 τμ περιπου. το ερωτημα μου ειναι πως διαολο το σεταρουμε για να δινει ΑΣΥΡΜΑΤΑ το σημα..! χτες, εκατσα και το συνδεσα με ethernet καλωδιο και το σεταρισα και εδινε σημα. αλλα μολις το αποσυνδεσα, δεν εδινε ιντερνετ...! κι εγω το δοκιμασα στο δικο μου σπιτι, για να δω πως γινεται το σεταρισμα.....! τι πρεπει να κανω για να παιρνει και να δινει ασυρματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambrosbouk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και παλιό θέμα, δίνω τώρα μια λύση που δούλεψε σε εμένα: μπαίνεις στο web config πατάς στο repeater ορίζεις την lan ip στο ίδιο δίκτυο και κάνεις save. για να δεις ασύρματα το σήμα, βάζεις το καλώδιο εισόδου στη θέση lan (not wan). Αντίστοιχα, αν θέλεις να επεκτείνεις το ασύρματο δίκτυο, κάνεις repeater --> site survey, τσεκάρεις το δικό σου ασύρματο και προχωράς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια, να μπω κι εγω στο θεμα (και να το ψιλοξεθαψω λιγο?)......? θελει ενας φιλος να βαλει ενα τετοιο PowerOn RDP-300 (δεν το αγορασε... του το εδωσαν...!) στο σπιτι του για να ενισχυσει το σημα στο δευτερο οροφο. το σπιτι ειναι διορωφη κατοικια, οχι σε πολυκατοικια. το ρουτερ ειναι στο ισογειο και ο φιλος μενει στον πανω οροφο. οροφος = 100 τμ περιπου. το ερωτημα μου ειναι πως διαολο το σεταρουμε για να δινει ΑΣΥΡΜΑΤΑ το σημα..! χτες, εκατσα και το συνδεσα με ethernet καλωδιο και το σεταρισα και εδινε σημα. αλλα μολις το αποσυνδεσα, δεν εδινε ιντερνετ...! κι εγω το δοκιμασα στο δικο μου σπιτι, για να δω πως γινεται το σεταρισμα.....! τι πρεπει να κανω για να παιρνει και να δινει ασυρματα? access point = Παιρνει με καλωδιο δινει ασυρματα. repeater/universal repeater/extender παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα.καποια repeaters παιρνουν ασυρματα αλλα ταυτοχρονα δινουν και ασυρματα και ενσυρματα σαν wireless client.επισης επειδη ειναι λιγο της πλακας repeater κοιταμε και για κανα firmware update Αν και παλιό θέμα, δίνω τώρα μια λύση που δούλεψε σε εμένα: μπαίνεις στο web config πατάς στο repeater ορίζεις την lan ip στο ίδιο δίκτυο και κάνεις save. για να δεις ασύρματα το σήμα, βάζεις το καλώδιο εισόδου στη θέση lan (not wan). Αντίστοιχα, αν θέλεις να επεκτείνεις το ασύρματο δίκτυο, κάνεις repeater --> site survey, τσεκάρεις το δικό σου ασύρματο και προχωράς... ειτε σεταριστει repeater ειτε access point πρεπει να εχει Ip στο ιδιο δικτυο για να μπορεις να μπεις στο web interface. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambrosbouk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Θα διαφωνήσω με τον Super Goofy: το RPD-150 δεν είναι **λίγο** της πλάκας, αλλά **πολύ** της πλάκας... Όντως ισχύουν όσα έγραψες. Όσο κι αν έψαξα δε βρήκα firmware update. Αν κάποιος το έχει βρει, ας το ανεβάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambrosbouk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Απάντηση σχετικά με την αναβάθμιση του firmware: Regards to firmware for RPD-150, at this time there is not any other firmware for this device. Regards, The Service Team PC-Professional Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Θα διαφωνήσω με τον Super Goofy: το RPD-150 δεν είναι **λίγο** της πλάκας, αλλά **πολύ** της πλάκας... Όντως ισχύουν όσα έγραψες. Όσο κι αν έψαξα δε βρήκα firmware update. Αν κάποιος το έχει βρει, ας το ανεβάσει... ειπα να ειμαι διακριτικος.χαχα. Απάντηση σχετικά με την αναβάθμιση του firmware: Regards to firmware for RPD-150, at this time there is not any other firmware for this device. Regards, The Service Team PC-Professional kai σιγα μην βγαλουν σιγα μην ασχοληθουν.κλασσικα προιοντα.βγαινουν οπως παιζουν οπως παιξουν και τερμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Παντως εχει θεμα το συγκεκριμενο.. καθε λιγο και λιγακι μου χανει και εμενα το σημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinfragoul Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ποιος ειναι ο κωδικος του wifi ρε παιδια για να συνδεθω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Και που να τον ξέρουμε εμείς;; μπες στο ρουτερ και δες τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Παντως εχει θεμα το συγκεκριμενο.. καθε λιγο και λιγακι μου χανει και εμενα το σημα. firmware update>αν στρωσει καλος αλλιως απο το παραθυρο.γενικως επισης οτι παιζει Repeater δεν ειναι η καλυτερη λυση .αν μπορει καποιος να το βαλει σαν access point ειτε με καλωδιο ειτε διαμεσο powerlines θα ειναι καλυτερο. Ποιος ειναι ο κωδικος του wifi ρε παιδια για να συνδεθω? κωδικο Wifi θα εχει καποιον Default που καπου θα τον γραφει.αλλιως μπαινεις με καλωδιο και τον βλεπεις/αλλαζεις.εκτος αν λες τα admin στοιχεια για να μπει στην συσκευη την ιδια.πχ admin admin οπου και αυτα θα τα αναφερει καπου.αν το βαλεις Repeater τοτε θα πρεπει οταν κανεις survey να δωσεις τον κωδικο του δικτυου που θες να επεκτεινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geokosto Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, μου έχουν φέρει ένα RPD-400 POWER ON και δεν μπορώ να το σετάρω να παίρνει wifi από κεραία του δήμου και να ενισχύει για να πιάνω στο tablet. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα