Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι με αυτη την επιλογή για να φτιάξεις ολοκληρωμένα το σύστημα (με κάρτα και οθόνη) θα καταλήξεις να δώσεις κάπου στα 1100-1200ε ανάλογα και με τη κάρτα και την οθόνη όταν κιόλας θα το ολοκληρώσεις...ενώ με τις κινήσεις που σου πα βγαίνει φθηνότερα και πιο άμεσα.

καταλαβαινω το σκεπτικο σου και εχεις δικιο βαση λογικης αλλα θελω να αποφυγω τα μεταχειρισμενα και το φτιαξιμο μονος μου.

Η καρτα ομως που λες δεν ειναι τοσο κακη σε σχεση τουλαχιστον με αυτα που ζηταω.Πιστευεώ οτι ειναι μια αξιοπρεπεις mid rage.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το τροφοδοτικό να περιορίζει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Με την πρόοδο της τεχνολογίας το hardware γίνεται όλο και περισσότερο energy efficient. Μεγαλύτερο τροφοδοτικό (650W) θα έβαζα μόνο στην περίπτωση της R9 380X/390 και πάνω ή overclocking. Θα πας σε τέτοια κάρτα;

• Like 1
Δημοσ.

καταλαβαινω το σκεπτικο σου και εχεις δικιο βαση λογικης αλλα θελω να αποφυγω τα μεταχειρισμενα και το φτιαξιμο μονος μου.

Η καρτα ομως που λες δεν ειναι τοσο κακη σε σχεση τουλαχιστον με αυτα που ζηταω.Πιστευεώ οτι ειναι μια αξιοπρεπεις mid rage.

Η κάρτα είναι πλέον entry και για φθηνότερα συστήματα και δεν κάνεις αναβάθμιση κρατώντας την.Ο επεξεργαστής είναι από τα πιο γερά hardware parts γενικά και πολύ δύσκολα να πάθει κάτι,είναι κομμάτι που δεν φοβάσαι τόσο στα μεταχειρισμένα δηλαδή.Ψάξε το καλύτερα και σκέψου το γιατί το χεις πάρει λάθος κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το τροφοδοτικό να περιορίζει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Με την πρόοδο της τεχνολογίας το hardware γίνεται όλο και περισσότερο energy efficient. Μεγαλύτερο τροφοδοτικό (650W) θα έβαζα μόνο στην περίπτωση της R9 380X/390 και πάνω ή overclocking. Θα πας σε τέτοια κάρτα;

πρότεινα 600άρι όχι 650άρι!

Δημοσ.

Στις αλλαγές που πρότεινα έβαλα το Thermaltake 530W, γι' αυτό το λέει.

Ακριβώς! Αν και πιστεύω και με 450 κάνει την δουλειά του, το 530 της ΤΤ είναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο!

Δημοσ.

παιδια καταρχην χιλια ευχαριστω για την συμετοχη σιγουρα παω για συνδιασμο των παραπανώ προτασεων.Οσων αφορα το κουτι θα παω σε κατι πιο αξιολογο απο αυτο που εβαλα στην αρχη οσων αφορα το τροφοδοτικο επειδη παλια την εχω πατησει θα παω στην αρχικη μου επιλογη xfx pro 650w και ας φαινετε υπερβολικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...