Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι.

Την έχω δοκιμάσει και επαναφέρει με απόλυτη επιτυχία 2 φορές στο λάπτοπ της υπογραφής και 1 φορά οταν ειχα 7άρια στον σταθερό υπολογιστή και άλλαξα σκληρό δίσκο(απο εναν του 2009 σε στον WD Black που έχω τώρα)

Παίρνεις image(όπως κάνει το νορτον πχ)του partition που επιλέξεις και μπορεί να το επαναφέρει.

Σε μερικούς έχω διαβάσει οτι δεν δούλεψε ποτέ κλπ,εμένα προσωπικά είχε δουλέψει.

Όταν τελειώσει η δημιουργία ειδώλου,σε ρωτάει εαν θες να δημιουργήσεις και δίσκο επαναφοράς.Εκκινείς τον υπολογιστή απο αυτό το δισκάκι για να επαναφέρεις το είδωλο στον υπολογιστή.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω.τα εκανα και τα δυο που λες ....Επαναφερει και εγκατεστημενα προγραμματα ,update κλπ ?

είδωλο δημιουργείς.

όπως είναι ο υπολογιστής τώρα που πήρες το image,έτσι ακριβώς θα επαναφερθεί όταν κάνεις την αντίστοιχη διαδικασία.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ακουγεται ...Αν αργοτερα κανουμε αλλο ειδωλο το δισκακι εκκινησης παραμενει το ιδιο ?

Κανει και καποια συμπιεση απο οτι ειδα . Τα  34GB μου τα εκανε 26GB

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μια χαρα ακουγεται ...Αν αργοτερα κανουμε αλλο ειδωλο το δισκακι εκκινησης παραμενει το ιδιο ?

Κανει και καποια συμπιεση απο οτι ειδα . Τα  34GB μου τα εκανε 26GB

Ευχαριστω.

Ναι το ίδιο,1 φορά το φτιάχνεις και τελείωσε.

Νομίζω για την συμπίεση έχει επιλογή για το αν θες μεγάλη η οχι,ελπίζω να μην κάνω λαθος και να θυμάμαι αλλο πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνει και εγώ πολλές φορές είδωλο μέσα από τον πίνακα ελέγχου των win7, όχι με άλλο πρόγραμμα, και όντως λειτουργεί πολύ καλά.Επανέφερα πολλές φορές τον υπολ. από είδωλο και όλα λειτούργησαν άψογα χωρίς προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορομε σε αλλη χρονικη στιγμη να δημιουρησουμε δευτερο ειδωλο χωρις να χαλασει το πρωτο στο ιδιο partition ή δισκο ?

Δοκιμασα σημερα αλλα απλα partition ή δισκο με αφηνει να διαλεξω και απο οτι ειδα τροποποιησε το χθεσινο .

Φιλε Xristara 12 δεν δινει δυνατοτητα συμπιεσης αλλα μικρη η σημασια του . Ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το ghost που επιδεχεται συμπιεση .

Ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια . Χρησιμοποιω και το ghost οποτε ενα εναλλακτικο προγραμμα καλο ειναι .

Πολύ καλό το ghost και αξιόπιστο. Ίσως είναι λίγο αργό από άλλα προγράμματα, αλλά δεν με ενοχλεί.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορομε σε αλλη χρονικη στιγμη να δημιουρησουμε δευτερο ειδωλο χωρις να χαλασει το πρωτο στο ιδιο partition ή δισκο ?

Δοκιμασα σημερα αλλα απλα partition ή δισκο με αφηνει να διαλεξω και απο οτι ειδα τροποποιησε το χθεσινο .

Φιλε Xristara 12 δεν δινει δυνατοτητα συμπιεσης αλλα μικρη η σημασια του . Ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το ghost που επιδεχεται συμπιεση .

Ευχαριστω.

Αυτό που κάνω εγώ είναι να μετονομάζω το προηγούμενο είδωλο προσθέτοντας στο τέλος του ονόματος που δίνουν τα win7 και κάτι άλλο και μετά κάνω καινούργιο είδωλο.Δηλαδή: Τα win7 δίνουν το εξής όνομα σε ένα είδωλο:WindowsImageBackup.Εγώ το κάνω WindowsImageBackup_παλιό (με μετονομασία).Έπειτα δημιουργώ το καινούργιο στο οποίο τα win7 δίνουν πάλι το όνομα WindowsImageBackup.Έτσι έχω και τα δύο είδωλα.Αν θέλω να χρησιμοποιήσω το παλιό αλλάζω πάλι τα ονόματα και κάνω επαναφορά από το παλιό είδωλο.Αν υπάρχει άλλος τρόπος δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που κάνω εγώ είναι να μετονομάζω το προηγούμενο είδωλο προσθέτοντας στο τέλος του ονόματος που δίνουν τα win7 και κάτι άλλο και μετά κάνω καινούργιο είδωλο.Δηλαδή: Τα win7 δίνουν το εξής όνομα σε ένα είδωλο:WindowsImageBackup.Εγώ το κάνω WindowsImageBackup_παλιό (με μετονομασία).Έπειτα δημιουργώ το καινούργιο στο οποίο τα win7 δίνουν πάλι το όνομα WindowsImageBackup.Έτσι έχω και τα δύο είδωλα.Αν θέλω να χρησιμοποιήσω το παλιό αλλάζω πάλι τα ονόματα και κάνω επαναφορά από το παλιό είδωλο.Αν υπάρχει άλλος τρόπος δεν ξέρω.

Πολυ καλη ιδεα φιλε μου .Ευχαριστω. Στο τελος του φακελου προσθεσα ημερομηνια δημιουργιας οπως κανω και με το Ghost

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...