Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήταν το προϊόν που όταν το πρωτοείδα είπα... "ΑΥΤΟ το έφτιαξαν προσωπικά για μένα"! Ένα ΤΕΛΕΙΟ μηχάνημα για έναν designer, ό,τι επιθυμούσα...

...Αλλά, τελικά μιας και είμαι στο πόδι όλη μέρα... καλό και άψογο το μηχάνημα αυτό... αλλά σαφώς ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ "πόρταμπλ"! Δεν γίνεται να κουβαλάς... σακίδιο εκστρατείας, για να το 'χεις μέσα! Δεν είναι εύχρηστο για καθημερινή χρήση. Μπορεί να το 'βγαλαν "και καλά" για να αντικαταστήσει σιγά-σιγά τα λάπτοπ.

Μπορεί, ίσως. Αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχα ΟΥΤΕ θα 'χω λάπτοπ! Τα αντιπαθώ. Ανέκαθεν ήθελα desktop. Και όταν βγήκαν τα τάμπλετς και η διαφορετική φιλοσοφία των τάμπλετς apps, με συμπλήρωσαν, ήμουν πια ολοκληρωμένος.

Αυτό το... "λίγο από τάμπλετ... λίγο από λάπτοπ"... δεν με ικανοοποιεί. Λόγο μεγέθους κυρίως, τελικά, δεν θα το αγοράσω - αν και ζηλεύω το πληκτολόγιο και το πενάκι, να τα 'χα στο ΑΙΡ 2 μου.

Οι προτάσεις στην εισαγωγή και στον επίλογο (μαρκαρισμένες με κόκκινο), είναι υπέρ-αρκετές καλύψουν ακόμη και τους πιο fanboys του είδους πιστεύω...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλά λεφτά για ένα μήλο. Τίποτα το ιδιαίτερο για άλλη μια φορά. Απλά πληρώνεις ακριβά τη μόδα του. Πάντα έτσι γινότανε από τότε που η apple (και μπράβο της) βγήκε από την αφάνεια της τότε συνεργασίας IBM-Microsoft.

Δημοσ.

Εγω ειμαι designer/animator και δε μου χρειαζεται για κανενα λογο σε αυτα τα λεφτα. Εχω ενα macbook air τελειοτατο, το ειχα παρει κανα 800αρι. Ειναι ο τι πρεπει για on the fly πραγματακια κ δεν γνωριζω κανεναν που να δουλευει σε ipad. Aκομα και οσοι σκιτσαρουν πολυ, χρησιμοποιουν κατα κορον moleskines/sketchbooks. Και οπως καποιος προειπε, εαν θες digital pen, παιρνεις wacom.

Tο να εισαι designer δε σημαινει οτι δουλευεις στο ποδι. Και προφανεστατα οταν χρειαστει να δουλεψεις from distance σοβαρα projects, θες κατι τουμπανο τυπου απο macbook pro εως alienware (αναλογως παντα την δουλεια, διοτι designers δεν ειναι μονο οι γραφιστες προφανως).

Καλα δε η τιμη ειναι αστεια για αυτα που προσφερει. Και δωρο να μου το εκαναν, θα το γυριζα πισω να παρω το air. Δεν καταλαβαινω γτ υπαρχουν τα tablets αμα χρειαζεσαι επιπλεον keyboard.

My 2 cents :P

Δημοσ.

Είχα γράψει ένα πολύ μεγαλύτερο κείμενο αλλά τελικά δεν έχει ουσία να συμμετέχω σε αντιπαράθεση funboys και haters, άλλωστε δεν ανήκω σε καμία κατηγορία.

Είναι πολύ ποιοτική συσκευή που θα λειτουργήσει άψογα και είναι για μένα εκτός τόπου και χρόνου η τιμή της, δεν με καλύπτει ούτε καν η λέξη πανάκριβη.

Δημοσ.

Ξεχνάτε εύκολα βλέπω. Πρίν λίγους μήνες ξεχάσατε το "φιάσκο" με το καινούριο MacBook και την τιμή του. Κυριολεκτικα οταν το είδα είπα ΓΙΑΤΙ! Γιατι να πουλάς μια συσκευή επιπέδου των NetBook που δίναν στο γυμνάσιο πριν λίγα χρόνια (απο άποψη ισχύως) και να το πουλάς 1200 ευρω;; Και ναι όπως είδατε πούλησε το άτιμο. Για τον πολύ απλό λόγο του οτι είναι MacBook (μήλο) και είναι φθηνότερο απο τις αλλες λύσεις που προσφέρει η εταιρία. Το πείραμα πέτυχε και η apple προχώρησε σε πιο extreme καταστάσεις.

Εγω πιστεύω οτι θα πουλήσει. Ειναι απλά ένα buffed up iPad και τίποτα παραπάνω, αλλα θα πουλήσει γιατι έχει το μήλο, και όχι γιατι θα βοηθήσει τους "επαγγελματίες". Αν ήταν να τους βοηθήσει θα τους βοηθούσε και το απλο iPad αλλα να που το 90% που το κατέχουν είναι media consuming users. Ευτυχώς ξέρω οτι οι πραγματικοί επαγγελματίες ξέρουν ακριβώς ποια εργαλεία να χρησιμοποιήσουν και δεν θα πάνε με αυτή τη λύση, και αυτό αποδείχθηκε και απο κάποια πόστ παραπάνω.

Υ.Γ. Πιστεύω οτι η διαμάχη τωρα πια με fans και haters είναι ανούσια. Δεν είμαι τίποτα απο τα 2, και λυπάμαι για αυτούς που δεν σκέφτονται λογικά πριν κρίνουν.

Δημοσ.

designers, on-site creative professionals και σιγουρα οχι ελληνάρες καγκουρες που για χομπι περνανε ρομς σε κινεζικα ανδροιδ των 100 ευρω.

Designers? και με ποια σουίτα θα σχεδιάσει κάποιος σε ένα mobile λειτουργικό; οέο;

Δεν λέω σαν κατασκευή είναι ποιοτική. Σαν τιμή είναι απογοήτευση. Σαν συσκευή με αυτό το OS είναι απλά μια ταμπλέτα και τπτ παραπάνω.

ΥΓ. Tablet wannabe Hybrid System με πληκτρολόγιο χωρίς touchpad? ok Apple, μας έπεισες!

(το ένα χέρι στο πλητρολόγιο το άλλο στην οθόνη. Απίστευτη επαγγελματική εργονομία!)

• Like 1
Δημοσ.

Κλασική apple Όταν οι άλλοι δίνουν το πενακι πακέτο και με υποδοχή επάνω στο ταμπλετ η apple ακόμη μια φορά να βγάλει από τη μύγα ξύγκι...ασχολίαστο Γιατί θα παρεξηγηθουν οι μεγαλομέτοχοι της εταιρείας που μπαίνουν εδώ

Δημοσ.

σοβαρα τωρα ψαχνετε το ταργκετ γκρουπ κ γιατι εχει αυτη την τιμη?

ο κοσμος το χει τουμπανο κ μεις κρυφο καμαρι δω στο ινσομνια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άμα σας το κάνουν δωρο να το δώσετε πίσω ...#haters

Αμα βρεις φίλους που κάνουν τέτοια δώρα να μου τους γνωρίσεις και εμένα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To iPad Pro με το καλημέρα πετυχαίνει περισσότερες πωλήσεις τριμήνου από τα Surface. Η Microsoft προσπαθεί εδώ και 3 χρόνια να μας πείσει ότι τα 2 σε 1 είναι το μέλλον. Ευτυχώς που οι άνθρωποι εκτός forum δεν είναι κολλημένοι σε λειτουργικά συστήματα από την εποχή των δεινοσαύρων. Η Apple συνεχίζει να ηγείται στην κατηγορία των tablet που συνεχίζει να πέφτει και που λογικά κάποια στιγμή θα σταθεροποιηθεί. #KaiKlamaOiForoumades #paragogikotita :P

iPad Pro was the clear winner this season as it was the top selling detachable, surpassing notable entries from Microsoft and other PC vendors.

Screen_Shot_2016_02_01_at_22_19_46.png

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα δεν με καλυπτει λογω της χρησης που κανω στο ipad  προτιμω  πιο ελαφρυ  και μικρο .

Ομως η συσκευη ειναι υπερανω κριτικης  αλλωστε η apple καθιερωσε την κατηγορια δεν θα μπορουσε να ηταν διαφορετικα .

Για επαγγελματιες ,γραφιστες νομιζω  πως θα ειναι ιδιαιτερα χρησιμο ειδικα για on the fly  προσθηκες και διορθωσεις .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...