Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπες εκει λοιπον στο συνδεσμο που παρεθεσες και δες το σχολιο μου στην πρωτη σελιδα του ποστ....

Μα δεν έκανα παράθεση αυτά που λές εσύ. Αυτά που γράφεις εσύ δεν αποτελούν είδηση.

Το άρθρο έκανα παράθεση.

Δημοσ.

Μα δεν έκανα παράθεση αυτά που λές εσύ. Αυτά που γράφεις εσύ δεν αποτελούν είδηση.

Το άρθρο έκανα παράθεση.

επειδη μαλλον δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω θα ειμαι πιο ξεκαθαρος...

αυτα που γραφεις για hipsters και fashion victims

ειναι που βγαζουν τα κομπλεξ σου προς την εταιρια

και προς τους ανθρωπους που εχουν τις συσκευες της

γι αυτο σου ειπα να διαβασεις ξανα τα σχολια σου

επισης το σχολιο μου ταιριαζει με αυτο που λες οτι διαφωνεις 

οτι θα γινει αντικατασταση με τους h/y

και επειδη συγκεκριμενα στο ποστ που παρεθεσες εχω γραψει ολοκληρες εκθεσεις στα παρακατω σχολια δεν παιζει να κατσω να τα γραψω κι εδω...

Δημοσ.

αυτα που γραφεις για hipsters και fashion victims

ειναι που βγαζουν τα κομπλεξ σου προς την εταιρια

και προς τους ανθρωπους που εχουν τις συσκευες της

Sorry, απάντησα επί του θέματος. Παρέθεσα το σύνδεσμο, για το άρθρο, όχι για τις εκθέσεις που γράφεις εσύ. Οι εκθέσεις σου, είναι απαντήσεις σε άτομα τα οποία δεν εξυμνούν τα προϊόντα της aapl.

Τώρα στο προκείμενο, οι χαρακτηρισμοί hipsters και fashion victims έγιναν για πλάκα. Εσύ απλά τσίμπησες.

Δέν ήξρα από την αρχή, ότι απάντησες λόγω κόμπλεξ που έχεις με όσους δε χρησιμοποιούν aapl. :-D

Επίσης, ποσώς με απασχολεί εάν έχεις προϊόντα της aapl.

Να τα χαίρεσαι.

Δημοσ.

Sorry, απάντησα επί του θέματος.

Τώρα στο προκείμενο, οι χαρακτηρισμοί hipsters και fashion victims έγιναν για πλάκα.

Δέν ήξρα από την αρχή, ότι απάντησες λόγω κόμπλεξ που έχεις με όσους δε χρησιμοποιούν aapl. :-D

τα βλεπεις οτι μου απαντας οτι να ναι?

αυτο καταλαβες εσυ απο αυτα που λεω?

αστο να σαι καλα

Δημοσ.

Sorry, απάντησα επί του θέματος. Παρέθεσα το σύνδεσμο, για το άρθρο, όχι για τις εκθέσεις που γράφεις εσύ. Οι εκθέσεις σου, είναι απαντήσεις σε άτομα τα οποία δεν εξυμνούν τα προϊόντα της aapl.

Τώρα στο προκείμενο, οι χαρακτηρισμοί hipsters και fashion victims έγιναν για πλάκα. Εσύ απλά τσίμπησες.

Επίσης, ποσώς με απασχολεί εάν έχεις προϊόντα της aapl.

Να τα χαίρεσαι.

και που το διορθωσες το μνμ σου παλι οτι να ναι γραφεις και κανεις οτι δεν καταλαβαινεις η εισαι 15 χρονων

αλλο υποστηριζω κατι που θεωρω καλο

και αλλο κραζω και βγαζω χολη

επισης αφου διαβασες τα σχολια

θα ειδες οτι αναφερομαι και σε αλλες συσκευες εκτος apple

δεν μπορει να εβγαλες συμπερασμα οτι εχω κομπλεξ με αυτους που δεν χρησιμοποιουν apple  

αλλα ετσι γινεται παντα οτι συμφερει τον καθενα για να πεταξει την εξυπναδα του

μαλλον εσυ νομιζεις οτι οι χρηστες apple βλεπουν τους γυρω τους ετσι...

Δημοσ.

Το μόνο αρνητικό ειναι ότι δεν εχει usb γιατί καλο το cloud και το wifi αλλά σε πολλές περιπτώσεις θέλεις κατι να μεταφέρεις πχ σε ένα meeting πρέπει πάλι να ανοίξεις pc

Δημοσ.

και που το διορθωσες το μνμ σου παλι οτι να ναι γραφεις και κανεις οτι δεν καταλαβαινεις η εισαι 15 χρονων

αλλο υποστηριζω κατι που θεωρω καλο

και αλλο κραζω και βγαζω χολη

επισης αφου διαβασες τα σχολια

θα ειδες οτι αναφερομαι και σε αλλες συσκευες εκτος apple

δεν μπορει να εβγαλες συμπερασμα οτι εχω κομπλεξ με αυτους που δεν χρησιμοποιουν apple  

αλλα ετσι γινεται παντα οτι συμφερει τον καθενα για να πεταξει την εξυπναδα του

μαλλον εσυ νομιζεις οτι οι χρηστες apple βλεπουν τους γυρω τους ετσι...

Δικαιολογίες.

Αρκεί κάποιος να πάει στο http://goo.gl/JtHqXLπροκειμένου να δεί τις εκθέσεις που γράφεις σε όσους δε παίρνουν στα σοβαρά την αγαπημένη σου εταιρία.

Τώρα, εσύ θέλοντας να υποστηρίξεις την αγαπημένη σου aapl,  προσπαθείς απλά να μετατρέψεις τις αστείες δηλώσεις του Captain Cook σε κάτι άλλο. Σε κάτι που εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε καταλάβει, αλλά το έχεις καταλάβει εσύ.

Βρές λοιπόν κάποιον στην ηλικία σου, ώστε να του πουλήσεις τα φύκια που ψώνισες απο την αγαπημένη σου aapl.

Δημοσ.

Δικαιολογίες.

Αρκεί κάποιος να πάει στο http://goo.gl/JtHqXLπροκειμένου να δεί τις εκθέσεις που γράφεις σε όσους δε παίρνουν στα σοβαρά την αγαπημένη σου εταιρία.

Τώρα, εσύ θέλοντας να υποστηρίξεις την αγαπημένη σου aapl,  προσπαθείς απλά να μετατρέψεις τις αστείες δηλώσεις του Captain Cook σε κάτι άλλο. Σε κάτι που εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε καταλάβει, αλλά το έχεις καταλάβει εσύ.

Βρές λοιπόν κάποιον στην ηλικία σου, ώστε να του πουλήσεις τα φύκια που ψώνισες απο την αγαπημένη σου aapl.

once again οτι να ναι

το πας αλλου και μαλλον αν γραψω αυτο που σκεφτομαι το σχολιο μου θα σβηστει

να σαι καλα μεινε με την αποψη σου κι εγω θα μεινω με τη δικη μου

προφανως και δεν διαβασες οτι εχω android...

peace 

Δημοσ.

designers, on-site creative professionals και σιγουρα οχι ελληνάρες καγκουρες που για χομπι περνανε ρομς σε κινεζικα ανδροιδ των 100 ευρω.

Δεν ηξερα οτι ο καγκουρας κυκλοφορει με κινητο των 100€.

Στο insomnia τελικα ολα τα μαθαινεις.

• Like 3
Δημοσ.

Καλως ή κακως εχει περάσει ανεπιστρεπτι η εποχη για την apple οπου εβγαζε 2-3 προιοντα, μερικα χρονια πριν την εποχη τους, που αναταρασαν ολοκληρες αγορες.

Τωρα οπως καθε εταιρια, βγαζει μικρες, μεσαιες, μεγαλες συσκευες, με stylus, χωρις, wearables και το κακο συναπαντημα. Και οτι πιασει έπιασε, οχι πουλησει πουλησε.

Δημοσ.

ειδαμε και τουσ αλλους απο κορεα μερια σακσαμε 800 ευρω για το νοτε 4 και περιμενουμε μια αναβαθμιση ...καθε .....χρονο.ολοι καλοι ειναι μην στενοχωριεστε.αλλα ολοι κατι για το μηλο εχουν να που και μολισ περνας απο την καφετερια και κοιταξεισ τα τραπεζια βλεπεις το iphone συννεφο.α ρε ελληναρα υποκριτη αλλα λογια μπροστα και αλλα πισω

Δημοσ.

Ήταν το προϊόν που όταν το πρωτοείδα είπα... "ΑΥΤΟ το έφτιαξαν προσωπικά για μένα"! Ένα ΤΕΛΕΙΟ μηχάνημα για έναν designer, ό,τι επιθυμούσα...

...Αλλά, τελικά μιας και είμαι στο πόδι όλη μέρα... καλό και άψογο το μηχάνημα αυτό... αλλά σαφώς ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ "πόρταμπλ"! Δεν γίνεται να κουβαλάς... σακίδιο εκστρατείας, για να το 'χεις μέσα! Δεν είναι εύχρηστο για καθημερινή χρήση. Μπορεί να το 'βγαλαν "και καλά" για να αντικαταστήσει σιγά-σιγά τα λάπτοπ.

Μπορεί, ίσως. Αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχα ΟΥΤΕ θα 'χω λάπτοπ! Τα αντιπαθώ. Ανέκαθεν ήθελα desktop. Και όταν βγήκαν τα τάμπλετς και η διαφορετική φιλοσοφία των τάμπλετς apps, με συμπλήρωσαν, ήμουν πια ολοκληρωμένος.

Αυτό το... "λίγο από τάμπλετ... λίγο από λάπτοπ"... δεν με ικανοοποιεί. Λόγο μεγέθους κυρίως, τελικά, δεν θα το αγοράσω - αν και ζηλεύω το πληκτολόγιο και το πενάκι, να τα 'χα στο ΑΙΡ 2 μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...