Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση:

Στο 2:47 που πατάει ο reviewer το home button, επιστρέφει μετά από 2-3 ολόκληρα δευτερόλεπτα στην αρχική οθόνη ή είναι η ιδέα μου; :P

Δυνατή συσκευή και όμορφη αλλά με Ιός μόνο για Angry Birds και για καμία ζωγραφιά με το stylus κάνει.

• Like 5
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι λες ρε παιδάκι μου, soft reset; Που έχει ξαναγίνει...

...διότι ως γνωστό αγοράζεις Apple

για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

σε σχέση με τα φτηνιάρικα και ασταθή συστήματα

έτσι δεν είναι;

• Like 1
Δημοσ.

Μπορούν να κάνουν το επόμενο ipad air να υποστηρίζει τέτοιου ειδους stylus παρακαλώ?

Δεν θέλω force touch και μπουρδες, θέλω αυτό για το οποίο ειναι προορισμένη μια ταμπλετα να κάνει από την αρχαική εποχή. Σημειωσεις και γράψιμο με γραφιδα

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το overpriced κατασκεύασμα είναι που, σύμφωνα πάντα με τον Captain Cook, θα φέρει το τέλος εποχής των PCs; Γελάνε και οι πέτρες...

• Like 3
Δημοσ.

Microsoft πρωτα κυκλοφορει, μετα το κραζει και το καταργει.
Apple πρωτα κραζει μετα κυκλοφορει αυτο που κραζει και ειναι υπερηφανη.

Δημοσ.

Για fb και browsing αντε για πλασιε προιοντων .. αυτα και γεια σας ουτε ενα αρχειο δεν μπορεις να ριξεις μεσα , αστειο πληκτρολογιο μη επαγγελματικο , Συγκρινεται με mac pro ? Με thinkpad tseries ?  με  με surface pro laptop  ? 

• Like 1
Δημοσ.

μην το αγοραζετε παιδια δεν σασ κανει μην το παρετε δεν σασ το επιβαλλει κανεισ.εγω εκανα επιλογη να μην το παρω αλλα τετοιο κραξιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι το σούπερ ντουπερ κάνει αυτή η ταμπλέτα που θα με κάνει να πετάξω τον υπολογιστή μου? η έστω το μακ που δεν εχω?

Δημοσ.

Αυτή η ταμπλέτα θα είναι η αρχή του τέλους για την Apple. Είναι που είναι ήδη σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, με τις μηδενικές πωλήσεις θα μπει ακόμα πιο μέσα. Επι Jobs δεν θα κυκλοφορούσε ποτέ κάτι τέτοιο. Θα τρίζουν τα κόκκαλά του. RIP Apple.

• Like 2
Δημοσ.

Το interface είναι όλα τα λεφτά 24 εικονίδια σε 12,9".

κατι παραπανω απο 2 τετραγωνικές Ιντσες ανα εικονίδιο 

You will never miss-click again!!! - φανταζομαι θα ειναι το διαφημιστικο.....

αντε οπου να ναι θα κανει tiles για να μοιαζουν με windows mobile.

Α Π Α Τ Ο 

που ειναι αυτο το παιδι να το πει....

• Like 1
Δημοσ.

Το target group ποιο είναι?

designers, on-site creative professionals και σιγουρα οχι ελληνάρες καγκουρες που για χομπι περνανε ρομς σε κινεζικα ανδροιδ των 100 ευρω.

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...