Questioner Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ερώτηση: Στο 2:47 που πατάει ο reviewer το home button, επιστρέφει μετά από 2-3 ολόκληρα δευτερόλεπτα στην αρχική οθόνη ή είναι η ιδέα μου; Δυνατή συσκευή και όμορφη αλλά με Ιός μόνο για Angry Birds και για καμία ζωγραφιά με το stylus κάνει. 5
xpera_x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τι λες ρε παιδάκι μου, soft reset; Που έχει ξαναγίνει... ...διότι ως γνωστό αγοράζεις Apple για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε σχέση με τα φτηνιάρικα και ασταθή συστήματα έτσι δεν είναι; 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μπορούν να κάνουν το επόμενο ipad air να υποστηρίζει τέτοιου ειδους stylus παρακαλώ? Δεν θέλω force touch και μπουρδες, θέλω αυτό για το οποίο ειναι προορισμένη μια ταμπλετα να κάνει από την αρχαική εποχή. Σημειωσεις και γράψιμο με γραφιδα 2
Oxygene Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Αυτό το overpriced κατασκεύασμα είναι που, σύμφωνα πάντα με τον Captain Cook, θα φέρει το τέλος εποχής των PCs; Γελάνε και οι πέτρες... 3
asorogu1981 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Παιδια κραξτε το δυνατα να πουλησει και οσο περισσοτερο γινετε οσο κραζετε πουλαει 1
sepsekasan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Microsoft πρωτα κυκλοφορει, μετα το κραζει και το καταργει.Apple πρωτα κραζει μετα κυκλοφορει αυτο που κραζει και ειναι υπερηφανη.
fsbmaniac Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Για fb και browsing αντε για πλασιε προιοντων .. αυτα και γεια σας ουτε ενα αρχειο δεν μπορεις να ριξεις μεσα , αστειο πληκτρολογιο μη επαγγελματικο , Συγκρινεται με mac pro ? Με thinkpad tseries ? με με surface pro laptop ? 1
kalotina75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 μην το αγοραζετε παιδια δεν σασ κανει μην το παρετε δεν σασ το επιβαλλει κανεισ.εγω εκανα επιλογη να μην το παρω αλλα τετοιο κραξιμο. 1
pW Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Γνωρίζει κάποιος τι το σούπερ ντουπερ κάνει αυτή η ταμπλέτα που θα με κάνει να πετάξω τον υπολογιστή μου? η έστω το μακ που δεν εχω?
Federer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Αυτή η ταμπλέτα θα είναι η αρχή του τέλους για την Apple. Είναι που είναι ήδη σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, με τις μηδενικές πωλήσεις θα μπει ακόμα πιο μέσα. Επι Jobs δεν θα κυκλοφορούσε ποτέ κάτι τέτοιο. Θα τρίζουν τα κόκκαλά του. RIP Apple. 2
MiltiadeDeGrand Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Άμα σας το κάνουν δωρο να το δώσετε πίσω ...#haters 1
NOTIOS1981 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το interface είναι όλα τα λεφτά 24 εικονίδια σε 12,9". κατι παραπανω απο 2 τετραγωνικές Ιντσες ανα εικονίδιο You will never miss-click again!!! - φανταζομαι θα ειναι το διαφημιστικο..... αντε οπου να ναι θα κανει tiles για να μοιαζουν με windows mobile. Α Π Α Τ Ο που ειναι αυτο το παιδι να το πει.... 1
Snolly Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το target group ποιο είναι? designers, on-site creative professionals και σιγουρα οχι ελληνάρες καγκουρες που για χομπι περνανε ρομς σε κινεζικα ανδροιδ των 100 ευρω. 10
Radiatedsoul Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_jTk3Fv9ido iPad pro vs Surface 3 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα