Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο που διαθετω ειναι 200max

Χρηση office, mail, internet μπολικο 

Κανενα ειδικο προγραμμα

Υπαρχει οθονη, πληκτρολογιο, ποντικι και ηχεια 

Απο παλιο υπολογιστη θα χρησιμοποιηθεουν κουτι και cd rom

Κανενα oc και μελλοντικα δεν προοριζεται για τιποτα αλλο περα απο την χρηση που ηδη ανεφερα

Θα ηθελα να υπαρχει ssd γιατι πανω θα μπουν εξωτερικοι ηδη υπαρχοντες και 

δεν υπαρχουν απαιτησεις σε χωρο

Τελος προτιμω αγορα απο Πλαισιο

Αν με παιρνει το budget θα ηθελα να συμπεριλαμβανεται και windows

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Ποσο που διαθετω ειναι 200max

Χρηση office, mail, internet μπολικο 

Κανενα ειδικο προγραμμα

Υπαρχει οθονη, πληκτρολογιο, ποντικι και ηχεια 

Απο παλιο υπολογιστη θα χρησιμοποιηθεουν κουτι και cd rom

Κανενα oc και μελλοντικα δεν προοριζεται για τιποτα αλλο περα απο την χρηση που ηδη ανεφερα

Θα ηθελα να υπαρχει ssd γιατι πανω θα μπουν εξωτερικοι ηδη υπαρχοντες και 

δεν υπαρχουν απαιτησεις σε χωρο

Τελος προτιμω αγορα απο Πλαισιο

Αν με παιρνει το budget θα ηθελα να συμπεριλαμβανεται και windows

Ευχαριστω εκ των προτερων

καταρχας μην πας πλαισιο και πιαστεις κοροιδο αν θεσ να μην πλωρωσεις, αλλα εγω σου εφτιαξα ένα πσ στα 250 ευρω περιπου http://bto.plaisio.gr/Machine?state=2126982B25.9B1A2049635B31.9B1A1823639B54.9B1A1865889B29.9B1A1903489B44.9B1A1774654B56.9B1AD2015-11-20-23-36-57

Δημοσ.

φίλε μου συμπλήρωσε σε παρακαλώ την φόρμα ενδιαφέροντος να έχουμε μιά ποιό ολοκληρωμένη εικόνα. απο τα λίγα που κατάλαβα πάντως το ποσό των 200 ευρώ απευθύνεται σε επεξεργαστή μητρική μνήμη ράμ τροφοδοτικό και ssd???

Δημοσ.

Με βαση την φορμα εκανα το αρχικο μου ποστ.  Δεν νομιζω να παρεληψα κατι. Ναι βασικα μητρικη επεξεργαστη ραμ και ssd χρειαζομαι καθως για την χρηση μου δεν νομιζω να ειναι απαραιτητη η καρτα γαρφικων

Δημοσ.

Ναι εχω. Οπως εγραψα θελω ssd καθως θα μπουν πανω εξωτερικοι τους οποιους εχω ηδη για αποθηκευση  αρχειων

Δημοσ.

βάζοντάς τα κάτω δυστηχώς ακόμη και απο σκρούτζ να τα πάρεις στις ποιό φθηνές τιμές που μπορείς να βρείς στην αγορά δέν βγαίνει κάτι. τα 100 περίπου θα πάνε για τον ποιό απλό δυπίρινο pentium με μία απλή μητρική. απο εκεί και πέρα 70 ευρώ ένας ssd ουσιαστικά κλείνει κάπου εκεί το διαθέσιμο ποσό μιάς και θα χρειαστεί με τα υπόλοιπα 30 ίσως και λιγότερα ευρώ να παρεις τροφοδοτικό, hdd, ram....

Δημοσ.

στα 200ε σε καινουριο πσ δεν φτανουν η και να φτασουν θα εχεις ενα ψοφιμι που την επομενη μερα θα το πεταξεις απο το παραθυρο :-) .... απο την αλλη αν κοιταξεις στης αγγελιες θα βρεις καλα συστηματα ισως και με λιγοτερα λεφτα...

Δημοσ.

Milenium τροφοδοτικό? σκληρό? windows?

Τροφοδοτικό έχει δικό τους το ms-tech.Με 20-30w κατανάλωση που έχει το σύστημα δεν τον απασχολεί.Σκληρό είπε δε θέλει νομίζω και αν θέλει βάζει με αλλαγή του ssd.Με παραπάνω αν βγει κάτι παίρνει win.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...