Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κουβαλητής σε σιδεράδικο,βοηθός ηλεκτρολόγου σε οικοδομές, ελαιοχρωματιστής,βοηθός υδραυλικού,βοηθός ψυκτικού,κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδων,χειριστής παντογράφου σε ναυπηγείο και αργότερα ηλεκτρολόγος στο ίδιο ναυπηγείο.Τα τελευταία 9 χρόνια ηλεκτρολόγος στο πολεμικό ναυτικό.

Δημοσ.

Μερικά από τα πολλά είναι όλα τα πόστα σε καφέ μπαρ, ταβέρνες, χωράφια, αναγνώσεις ελαστικών, καθαρισμοί παραλίας, εργαστηριακός συνεργάτης σε χημείο,

ερευνητικο δυναμικό, αναλυτής σε χημείο, και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στον τομέα της εξόρυξης πετρελαίου και πιο συγκεκριμένα στις θαλάσσιες εγκαταστάσεις.

Δημοσ.

- Σερβις σε μπαρ

- Βοηθός/σερβις σε αίθουσα δεξιώσεων

- Εμπόριο ψαριών σε λαικές αγορές

- Ιδιαίτερα σε μαθηματικά  - ξένες γλώσσες

- Υπάλληλος σε internet cafe παράλληλα με τις σπουδές στο τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ

- Freelancing android developer για 2 χρόνια

- Τώρα android developer σε μεγάλη εταιρεία στην Αθήνα όπου θα μείνω

Ετών 26..

Δημοσ.

-Η καλύτερη δουλειά που έκανα ήταν κάπου το 2004-2005 ήταν ενας χρόνος πρακτική από την σχολή καφέ στο επιπλοποιιο του Δήμου (Δεν θα επεκταθώ πολύ αλλά ήταν όλοι οι μόνιμοι μούφα και τα λεφτά τα έδιναν έτσι αέρα.  900 ευρώ τον μήνα,  όπου ο πρώτος μισθός ήταν διπλάσιος αφού μπήκα Δεκέμβρη.  Αναπολώ αυτές τις μέρες,  2 ώρες την μέρα μπροστά στην τηλεόραση ήταν τέλεια χαχα )

-τα καλοκαίρια σερβιτόρος στο χωριό μου (λιμενι,  Αρεόπολη)

- η δεύτερη καλύτερη δουλειά ήταν σε αποθήκη γνωστής εταιρίας καλλυντικών για πρακτική από το ΙΕΚ μου  (άσχετη με τον κλάδο μ, απλά με έστειλαν λολ!!!) , όπου δούλευα εγώ με ένα παλικάρι (ασχημουλη 😂) και περίπου 13 κορίτσια.  Πήγαινα με χαρά κάθε μέρα στην δουλειά χαχα 

Και συνάμα με όλα αυτά τα απογεύματα από τα 16 μου και τώρα όλη μέρα επιπλοποιος 

Δημοσ.

Customer services 

project manager Junior

Quality Analyst 

Service delivery Management

Στις 24/11/2015 στις 2:45 ΜΜ, *nenya* είπε

Δεν έχω δοκιμάσει ποικιλία επαγγελμάτων: so far μεταφράστρια, καθηγήτρια αγγλικών, multimedia editor σε εκδοτικό οίκο.

Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένη, κι ας είναι μέτρια τα χρήματα.

μετρια? under 1.2 K net?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσα χιλιόμετρα κάνετε για την δουλειά?Εγώ στην παλιά έκανα 80 να πάω κ να γυρίσω αλλά βενζίνη πληρωμένη.

Κάτι άσχετο..αν ξέρει κανείς ποια διαδρομή είναι ποιο χαλαρή από Κορωπί στην κάτω κηφισιά.απο παραλιακή/εθνική η Παιανία/Χαλάνδρι?θέλω να αποφύγω την Αττική.

Επεξ/σία από daPro
Δημοσ.
Στις ‎19‎/‎4‎/‎2019 στις 10:57 ΜΜ, d_gkal είπε

Ήμουν ρεμαλι

Είμαι ρεμαλι

Θα συνεχίσω να είμαι ρεμαλι

Αυτή είναι η καλυτερη δουλεια. Αρκει φυσικα να υπαρχει καποιος ή κατι να σου καλυπτει τα εξοδα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rus είπε

Αυτή είναι η καλυτερη δουλεια. Αρκει φυσικα να υπαρχει καποιος ή κατι να σου καλυπτει τα εξοδα.

ε ναι 

Δημοσ.
26 minutes ago, rus said:

Το ρεμαλι δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Βρίσκει την άκρη μόνο του.

Δημοσ.
Στις 15/4/2019 στις 2:25 ΜΜ, Eleni77 είπε

Είμαι πολύ απογοητευμένη με το πόσο μπορεί κάποιος να σε εκμεταλλευτεί.

Μπορουσε κ αλλο,μη νομιζεις.
Εντυπωση μου κανει που το καταλαβες στα 26,πιο πριν δεν ειχες δουλεψει πουθενα;

Δημοσ.
On 15/04/2019 at 14:25, Eleni77 said:

Καλησπέρα παιδιά,

θέλω να μοιραστώ μαζί σας και εγώ με τη σειρά μου την εμπειρία της εκμετάλλευσης. 

Είμαι 26 ετών και δουλεύω σε διαφημιστική εταιρεία στο κομμάτι του Digital Strategy.

Η συμφωνία είχε ως εξής. 

Δούλευα σε άλλη διαφημιστική όταν με κάλεσαν.

Με μεγάλη χαρά πήγα στη συνέντευξη και μου ανακοίνωσαν πως πρόκειται για  5μηνη πρακτική αλλά αν είσαι καλός σε κρατάμε.

Αποφασίζω λοιπόν να τους εμπιστευτώ. Ένας λόγος που αποφάσισα να φύγω από την προηγούμενη εταιρεία είναι επειδή με εκμεταλλευόντουσαν και μου φερόντουσαν άσχημα.

Στη συνέντευξη λοιπόν τους λέω πως θα έρθω στην εταιρεία σας μόνο αν όντως υπάρχουν πιθανότητες να με κρατήσετε.

Εκείνοι είπαν πως εννοείται πως υπάρχουν κλπ.

Μη μακρηγορώ... Το συμβόλαιο μου έλεγε 12:00-16:00.

Εγώ βλακωδώς, πήγαινα 10:00-19:00 κάθε μέρα + σκ από το σπίτι.

Αφού λοιπόν φτάσαμε στα μισά της σύμβασης και ζήτησα feedback για το πως με βλέπει και αν του κάνω, μου είπε πως όλοι λένε τα καλύτερα για σένα και έχεις μεγάλη εμπειρία και δεν έχουν παράπονο" αλλά δεν σου κρύβω πως δεν έχω budget να σε κρατήσω αλλά μην ανησυχείς θα βρεις δουλειά είσαι όμορφη"...

Να σας πω επίσης πως τον τελευταίο μήνα έχουν έρθει 3 μεγάλοι (γνωστοί) πελάτες με μεγάλο Budget... και έχει βγάλει ξανά αγγελία για πρακτική.

Είμαι πολύ απογοητευμένη με το πόσο μπορεί κάποιος να σε εκμεταλλευτεί. Ένιωσα τόσο ηλίθια και το χειρότερο είναι πως αυτοί είναι που βγάζουν και πολλά χρήματα και ο επόμενος πρακτικάριος θα σκεφτεί πως αν δώσει τον καλύτερο του εαυτό θα τον κρατήσει αλλά που να ξερε...

Θεσσαλονίκη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...