stelios18120 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mary είπε Παντρευτηκα πλούσιο άντρα. 😋 Σωστή και σοφη κίνηση!! 😂😂 1
mary Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, poulinos είπε μην το θεωρεις θετικο αυτο. Παρα πολλα προβληματα σε μια σχεση ξεκινανε απο οτι φερνει στο σπιτι μονο ενας λεφτα εκτος αν εισαι εισοδηματιας .το τι προβληματα αφηνω τον καθενα να το σκεφτει. Μ'αρεσει που το πήρες σοβαρά. 😎 1
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 6 minutes ago, mary said: Μ'αρεσει που το πήρες σοβαρά. 😎 μα δεν το εγραψα συγκεκριμενα αλλα γενικα επειδη υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις. 2
Pokemon640 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, mary είπε Παντρευτηκα πλούσιο άντρα. 😋 εμένα ο γκομενός μου ήταν σε μέτρια κατάσταση όταν τον γνώρισα, σταδιακά έκανε απεξάρτηση από κακές ουσίες/παρέες, έγινε καλύτερος, τώρα θα του κάνω και το χειρουργείο για να μπορεί να χαμογελάσει τις γιορτές. Δεν είχε σταθερή δουλειά, και είχε πολλά χρέη. Έχω αλλάξει αρκετές δουλειές. Είχα ξεκινήσει με H/Y, κινητά, τεχνικά θέματα, μετά λίγο ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά (ακόμη μαθαίνω), εδώ και 10ετία ασχολούμαι με ήχο-εικόνα σε Studio. Ε στο ενδιάμεσο ήμουν και σε άλλο Studio για να βγάλω τα προς το ζην.. αλλά πάντα είμαι στο I.T. κομμάτι και κατάφερα να είμαι από μόνη μου πελούσια 😋 Αυταααααα 🙃 1
unforgiven Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Εκεί το 90-95 δούλευα ευκαιριακά σε φωτογραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης όσο ύμουν φοιτητής. Παράλληλα δούλεψα και στο Αστεροσκοπείο του Σκίνακα ένα καλοκαίρι. Μετά ήρθα Αθήνα και σπόυδασα σε ιδιωτική σχολή. Μετά καθηγητής στην ίδια σχολή, έκανα και κάποιες δουλειές εκεί. Από το 2000 ασχολούμαι συνεχώς με 3d Animation/Motion Graphics/Video fx.... Αύριο; Ποιος ξέρει; 1
giannists Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα και από μένα, τα επαγγελματικά μου έχουν βάθος που σημαίνει έχω αλλάξει πολλές δουλειές, συγκεκριμένα δουλεύω σχεδόν από 14 ετών σήμερα είμαι 49, η πρώτη δουλειά ήταν στο κτήμα του πατέρα μου, από τότε και μέχρι την σημερινή μου δουλειά την οποία την έχω τα τελευταία 20 χρόνια να σημειώσω , όλες οι προηγούμενες δουλειές ήταν σχεδόν όλες χειρονακτικές και σχεδόν όλες τις έκανα νομίζω καλά γιατί πάντα είχα μια καλή σχέση μαζί τους. Η τελευταία δουλειά και νομίζω η τελευταία είναι ασφαλιστικός σύμβουλος και ευτυχώς και αυτή την αγαπώ άσχετα με τα οποία προβλήματα, οικογένεια με 2 εφήβους επίσης. Κάθε εμπόδιο και καλό να λέτε μέσα σας σε οτιδήποτε σας συμβαίνει, εγώ το προσπαθώ ακόμα να το υπενθυμίζω στον εαυτό μου και ως δια μαγείας κάτι γίνεται, καλή ψυχολογία και πάθος σε οτιδήποτε κάνετε. 1
Eleni77 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να μοιραστώ μαζί σας και εγώ με τη σειρά μου την εμπειρία της εκμετάλλευσης. Είμαι 26 ετών και δουλεύω σε διαφημιστική εταιρεία στο κομμάτι του Digital Strategy. Η συμφωνία είχε ως εξής. Δούλευα σε άλλη διαφημιστική όταν με κάλεσαν. Με μεγάλη χαρά πήγα στη συνέντευξη και μου ανακοίνωσαν πως πρόκειται για 5μηνη πρακτική αλλά αν είσαι καλός σε κρατάμε. Αποφασίζω λοιπόν να τους εμπιστευτώ. Ένας λόγος που αποφάσισα να φύγω από την προηγούμενη εταιρεία είναι επειδή με εκμεταλλευόντουσαν και μου φερόντουσαν άσχημα. Στη συνέντευξη λοιπόν τους λέω πως θα έρθω στην εταιρεία σας μόνο αν όντως υπάρχουν πιθανότητες να με κρατήσετε. Εκείνοι είπαν πως εννοείται πως υπάρχουν κλπ. Μη μακρηγορώ... Το συμβόλαιο μου έλεγε 12:00-16:00. Εγώ βλακωδώς, πήγαινα 10:00-19:00 κάθε μέρα + σκ από το σπίτι. Αφού λοιπόν φτάσαμε στα μισά της σύμβασης και ζήτησα feedback για το πως με βλέπει και αν του κάνω, μου είπε πως όλοι λένε τα καλύτερα για σένα και έχεις μεγάλη εμπειρία και δεν έχουν παράπονο" αλλά δεν σου κρύβω πως δεν έχω budget να σε κρατήσω αλλά μην ανησυχείς θα βρεις δουλειά είσαι όμορφη"... Να σας πω επίσης πως τον τελευταίο μήνα έχουν έρθει 3 μεγάλοι (γνωστοί) πελάτες με μεγάλο Budget... και έχει βγάλει ξανά αγγελία για πρακτική. Είμαι πολύ απογοητευμένη με το πόσο μπορεί κάποιος να σε εκμεταλλευτεί. Ένιωσα τόσο ηλίθια και το χειρότερο είναι πως αυτοί είναι που βγάζουν και πολλά χρήματα και ο επόμενος πρακτικάριος θα σκεφτεί πως αν δώσει τον καλύτερο του εαυτό θα τον κρατήσει αλλά που να ξερε... 1 3
tornado Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Εχω αλλαξει τρεις φορες επαγγελματικο προσανατολισμο και σε καθε αλλαγη να εισερχομαι σε μια μικρη - μεσαια φαση αβεβαιοτητας, γιατι ξεκιναγα παντα απο το μηδεν. Ξεκινησα απο την σχολη εμποροπλοιαρχων και αρχισα να ταξιδευω για 8-9 χρονια σερι. Το εκανα γιατι καταρχην η θαλασσα ηταν (και ειναι) η μεγαλη μου αγαπη. Εβγαλα πολλα λεφτα αλλα εφαγα ακομα περισσοτερα. Δεν εχω παραπονο γιατι εχω κανει πλουσια ζωη και την εχω ευχαριστηθει και εχω κανει αρκετ πραγματα που ελαχιστοι γυρω μας εχουν κανει. Στα 30++ αποφασιζω να τα παρατησω γιατι η βαλιτσα αρχιζε να βαραινει. Η Ναυτιλια ειχε αρχιζει να ζοριζει, η δουλεια και το κυνηγι περισσοτερο, ενω ο χρονος παραμονης στο λιμανι με το ντουφεκι. Πλεον τοτε για να βρεις 15μερο στην ξηρα ηταν δυσκολο, ευρωπη 3-4 μερες το πολυ - τοτε γιατι σημερα ειναι χειροτερα. Επιπλεον ειχα παει και σε 30 χωρες, ειχα κανει σαφαρι στη Μομπασα, απειρες βολτες στη Σανγκαη, εξερευνηση δασους καπου στη Γκοα, και αλλα πολλα (και ανιστορητα μαλλον....) και πλεον ειχα κνει το κυκλο της γης 5-6 φορες και λεω φτανει. Οποτε το κοβω και λεω ας κατσω κανα χρονο αραλικι να δω τι θα κανω.... Αφου βαρεθηκα να καθομαι, επειδη μου αρεσαν οι υπολογιστες, βρηκα μια δουλεια σε εταιρια στο τμημα μηχανογραφησης, ζοριστηκα λιγο γιατι ειχε βασεις δεδομενων και αλλα πολλα, αλλα τελικα εμεινα αρκετο καιρο, μεχρι που εκλεισε τελειως. Καθομαι παλι σχεδον δυο χρονια, τα χρονια της κρισης, χωρις κανενα μελλον. Αναγκαστηκα να ξεκινησω παλι απο το μηδεν, μια καινουρια καριερα. Σημερα ασχολουμε ως εκπαιδευτικος στο τομεα της Ναυτιλιας, που ηταν και ειναι η μεγαλη μου αγαπη. Δουλευω με νεους και οχι μονο, που προσπαθουν να βρουν διεξοδο σε αυτο το τομεα και μιας και τον ξερω καλα, προσπαθω να τους βοηθησω στο πως να προχωρησουν. Θελω να ελπιζω οτι αυτη θα ειναι και η τελευταια μου δουλεια, απο την οποια ειμαι αρκετα ικανοποιημενος για πολλους λογους, κυριως γιατι ειμαι δημιουργικος και εκεινο που με εξιταρει ειναι να βρισκω νεους ανθρωπους που διψουν να αρχισουν να ασχολουνται με την ναυτιλια. Μου θυμιζουν εμενα στο πως αρχισα, βεβαια εγω δεν ειχα κανενα να με βοηθησει και μπηκα στα σκατα χωρις κανεις να μου απλωσει χερι, μην πω οτι προσπαθουσαν να μου βαλουν τρικλοποδιες, δυστυχως το συναφι της ναυτιλιας ειναι αρκετα καιροσκοπικο και απαιτει ιδιαιτερους κανονες επιβιωσης. Αυτα. 6 3
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μικρός περίπου 16 χρονών δούλευα σερβιτόρος. Ασχολούμαι όμως με τους υπολογιστές από τα 10. Η δουλειά σαν σερβιτόρος με έκανε να μισησω τη θάλασσα και με πεισμωσε τρομερά. Θυμάμαι ακόμη το βιτεξ,τις 160 πλαστικές καρέκλες και το βιβλίο στο άλλο χέρι . Θυμάμαι που όλοι οι φίλοι μου πήγαιναν για μπάνιο και καφέ και εγώ δούλευα 13 ώρες τη μέρα. Στον ελεύθερο μου χρόνο έφτιαχνα κάνα PC και έκανα κάνα μάθημα για τα έξτρα ενώ διάβαζα σα μανιακός. Στα 18 βρήκα την πρώτη μου σοβαρή δουλειά στο ΙΤ σε μια μεσαία εταιρεία. Εκεί άρπαξα την ευκαιρία από τα μαλλιά και μαζί με την εταιρεία μεγάλωσα και εγω σαν επαγγελματίας. Στα 24 άρχισα να πιστεύω πως αξίζω κάτι καλύτερο. Μετά από πολύ διάβασμα και προτροπές από σπουδαίους μηχανικούς άρχισα να συμμετέχω σε events πληροφορικής. Στα 28 είχα πολύ σοβαρές προτάσεις και στα 30 έκανα ένα πολύ μεγάλο άλμα και μπήκα σε μια πολύ σοβαρή Ελληνική εταιρεία. Σε αυτήν την εταιρεία το τερματισα πραγματικά. Έφτασα να δουλεύω Worldwide και να βραβευτω ως πολυτιμότερος επαγγελματίας παγκοσμίως για 5 συνεχόμενα έτη γιατί βοηθούσα τους νεώτερους στην πληροφορική αφιλοκερδώς μέσα από events, forums και mentoring. Σήμερα στα 37 είμαι σε μια απο τις 3 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Έχω 18 χρόνια εμπειριας και ενσήμων ήδη. Δε μπορώ να κάνω κάποιο άλλο επάγγελμα. Ταξιδεύω σχεδόν κάθε εβδομάδα στο εξωτερικό και πρακτικά μου έχει μείνει η Αυστραλία για να μπορώ να πω πριν τα 40 πως δούλεψα σε ΟΛΟ τον πλανήτη. Όποιος αγαπάει τη δουλειά του δε θα χρειαστεί να δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή του. Και ναι μερικές φορές χρειάζονται χρόνια και πείσμα για να φτάσεις στο στόχο σου.
czarjuly Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έχουμε και λέμε:καφετζής,βοηθός σε σουβλατζίδικο,εργάτης,μωσαϊκά,βοηθός εργάτης σε φορτηγό οινοβιομηχανίας,ψήστης σε fast food,διανομή φυλλαδίων,βοηθός σερβιτόρου,security,προσωπικό ασφαλείας σε μεγάλο super market,εξωτερικός υπάλληλος σε όμιλο επιχειρήσεων,πωλητής Η/Υ,delivery και ψήστης σε πιτσαρία,πωλητής μαύρων συσκευών σε αλυσίδα καταστημάτων,οδηγός φορτηγού σε εταιρεία με χημικές τουαλέτες,βοηθός ψυκτικού,ψυκτικός πρακτικός μηχανικός σε βιομηχανική ψύξη,ελπίζω να μη ξέχασα κάτι,τώρα μετά από ένα κρασάρισμα που έπαθε ο εγκέφαλος είμαι (προς το παρόν τουλάχιστον )Αμεα,τώρα τι επιφυλάσσει το μέλλον άγνωστο... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από czarjuly 2 1
Grim Ripper Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 2 χρόνια σε μαγαζί επισκευών ειδών τεχνολογίας (pc, tv, smartphones, κτλ) και επειδή δεν έβλεπα προοπτικές εξέλιξης ώστε να μάθω και κάτι άλλο (δηλαδή επισκευές σε hardware) έφυγα και το προσπαθώ μόνος. Τώρα δουλεύω σε ένα τυπογραφείο. Καλύτερα λεφτά, καλύτερο ωράριο και χωρίς ιδιαίτερο άγχος ευτυχώς. Αυτά από εμένα.
Iris_89 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξεκινησα σαν σερβιτορα σε εστιατορια για καμποσα χρονια, καλα χρηματα. Μετα γραμματεας σε φροντιστηριο, μετα πρακτικη νοσηλευτικης και δουλεια για λιγο καιρο στο ιδιο αντικειμενο. Μετα Αγγλια και απο τοτε στο ΙΤ. Ευτυχως που παντρευομαι πλουσιο αντρα κι εγω 😂 Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Iris_89 1
Aggeluska Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 20 hours ago, Eleni77 said: Καλησπέρα παιδιά, θέλω να μοιραστώ μαζί σας και εγώ με τη σειρά μου την εμπειρία της εκμετάλλευσης. Είμαι 26 ετών και δουλεύω σε διαφημιστική εταιρεία στο κομμάτι του Digital Strategy. Η συμφωνία είχε ως εξής. Δούλευα σε άλλη διαφημιστική όταν με κάλεσαν. Με μεγάλη χαρά πήγα στη συνέντευξη και μου ανακοίνωσαν πως πρόκειται για 5μηνη πρακτική αλλά αν είσαι καλός σε κρατάμε. Αποφασίζω λοιπόν να τους εμπιστευτώ. Ένας λόγος που αποφάσισα να φύγω από την προηγούμενη εταιρεία είναι επειδή με εκμεταλλευόντουσαν και μου φερόντουσαν άσχημα. Στη συνέντευξη λοιπόν τους λέω πως θα έρθω στην εταιρεία σας μόνο αν όντως υπάρχουν πιθανότητες να με κρατήσετε. Εκείνοι είπαν πως εννοείται πως υπάρχουν κλπ. Μη μακρηγορώ... Το συμβόλαιο μου έλεγε 12:00-16:00. Εγώ βλακωδώς, πήγαινα 10:00-19:00 κάθε μέρα + σκ από το σπίτι. Αφού λοιπόν φτάσαμε στα μισά της σύμβασης και ζήτησα feedback για το πως με βλέπει και αν του κάνω, μου είπε πως όλοι λένε τα καλύτερα για σένα και έχεις μεγάλη εμπειρία και δεν έχουν παράπονο" αλλά δεν σου κρύβω πως δεν έχω budget να σε κρατήσω αλλά μην ανησυχείς θα βρεις δουλειά είσαι όμορφη"... Να σας πω επίσης πως τον τελευταίο μήνα έχουν έρθει 3 μεγάλοι (γνωστοί) πελάτες με μεγάλο Budget... και έχει βγάλει ξανά αγγελία για πρακτική. Είμαι πολύ απογοητευμένη με το πόσο μπορεί κάποιος να σε εκμεταλλευτεί. Ένιωσα τόσο ηλίθια και το χειρότερο είναι πως αυτοί είναι που βγάζουν και πολλά χρήματα και ο επόμενος πρακτικάριος θα σκεφτεί πως αν δώσει τον καλύτερο του εαυτό θα τον κρατήσει αλλά που να ξερε... Ελπίζω να βρεις αυτό που θες. Δυστυχώς η κοινωνία μας είναι μέσα στην εκμετάλλευση και υπάρχουν ακόμα πολλοί αθώοι και εύπιστοι που την πατάνε. Συνήθως νέοι. Τώρα είσαι σοφότερη.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 - Nτελιβεράς φωτογράφου αθλητικού ρεπορτάζ. Tις παλιές εποχές έπρεπε να παίρνεις το φιλμ από το γήπεδο να το πας για εμφάνιση και να μοιράσεις τις φωτογραφίες σε όλες τις εφημερίδες σε χρόνο-ρεκόρ. - Φούρναρης - Super-market διάφορα. - Προσωπικό ασφαλείας - Ναυτικός Όλα αυτά για όποτε δεν είχα δουλειά σαν ηλεκτροτεχνίτης. Παρόλο που ήταν δουλειές-σφήνα για πολύ λίγο τελικά είναι αυτές που έχω κάποιες καλές αναμνήσεις. Που δεν έχουν σχέση με καλώδια, βάρδιες, εργοτάξια, εργολάβους, ναυπηγεία, εργοστάσια κλπ. Μάλλον είναι αυτά που μας μένουν στην ζωή. Μια μ@λακία που την κάνεις για 3 μήνες και την θυμάσαι για πάντα! Γι' αυτό άμα σου λένε για δουλειά του ποδαριού καλύτερα να πηγαίνεις. Έτσι, για την εμπειρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα