Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την ιδια απαντηση μου εδωσε και εμενα

και του λεω κατσε ρε φιλε τοτε να τα αφησουμε ολα τα μπαζα εδω μεσα να γινουν βουνο αν ειναι ετσι

και εγω οταν ξηλωνω του λεω μπανιερες και λεκανες να τις αφηνω εδω μεσα!!

ετσι ειναι πρεπει να υπαρχει αλληλεγγυη.

οτι κανει ο καθενας να το μαζευει.

αλλα ας μην βγαινουμε αλλο offtopic!! :)

• Like 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει ποικιλία επαγγελμάτων: so far μεταφράστρια, καθηγήτρια αγγλικών, multimedia editor σε εκδοτικό οίκο.

Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένη, κι ας είναι μέτρια τα χρήματα.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

ηλεκτρολογοι-υδραυλικοι δουλευουμε μαζι οντως.

αλλα πρεπει να παραδεχθεις κατι!!

ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ γιατι μονο εμεις οι υδραυλικοι μαζευουμε τα μπαζα οταν κανουμε και εσεις οταν σκαβετε να περασετε καναλια για μπριζες κτλπ τα αφηνεται και δεν μαζευεται ποτε???

και μην μου πεις οτι τα μαζευεται! εχω συναντησει παρα παρα πολλους ηλεκτρολογους και τα αφηνουν αφου σκαψουν εκει που ειναι και δεν τα πετανε!

εμεις ειμαστε τα κοροιδα μαλλον :P

ΔΕΝ εισαστε κοροιδα απλα καθαριζετε κατω γιατι η δουλεια σας ειναι εκει που σκαβετε...εμεις δε καθαριζουμε γιατι η δουλεια ειναι στο τοιχο κ απο τον τοιχο οταν σκαβουμε πεφτουν κατω. εγω δουλευα ηλεκτρολογος απο τα 17,και το 2010 εκανα μια προκυρηξη για εποπ κ μπηκα εκει σαν ηλεκτρολογος

Δημοσ.

Ας πω και εγω λιγα πραγματα:16-17 βοηθος σε μπουφε,18-19-20 τα παντα ολα σε internet cafe,20-24 υπαλληλος σε ταχυμεταφορες και εδω και καιρο πωλητης σε εταιρεια ηλεκτρικων συσκευων

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

σαν εφηβος τα ΣΚ στο κρεοπωλείο της θειας μου για να αγοράζω εξαρτήματα για τον Η/Υ
Στην διαρκεια που ήμουν φοιτητής τεχνικός στα Multirama
Καλοκαίρια σε διάφορα νετ καφέ
Πρακτική στον ΟΤΕ
Μετά το στρατιωτικό έφυγα για Καναδά για Practicum , Senior σε ομάδα ΙΤ αρχιτεκτονικής μετά για 3 χρόνια και εδώ και 4 χρονια νερντουλας μεγάλος σε TeleCo στο τμήμα του IPTV

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Για να μη κάθομαι να γράφω :lol:

3349.jpg

Που το ξέθαψες βρε θηρίο μετά από 3 χρόνια.Μάλλον χωματουργικά και ειδικά σε εκσκαφέα βλέπω να δουλεύεις.:lol:

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, papoys1 είπε

Που το ξέθαψες βρε θηρίο μετά από 3 χρόνια.Μάλλον χωματουργικά και ειδικά σε εκσκαφέα βλέπω να δουλεύεις.:lol:

Χαχα δεν το ξέθαψα εγώ αν δεις! Απλά βρέθηκε μπροστά μου και είπα να απαντησω (από τη δουλειά :P ).

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε

Τωρα δουλευω σαν Financial analyst σε Τραπεζα στο Μοναχο.

Πολύ καλό.

Στανταρ έχεις πολύ καλές αποδοχές. 😉

36 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το είχα ξεχάσει και εγώ ο ίδιος που το είχα ανοίξει το θέμα αυτό χαχαχα 😂😂

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, zio10 είπε

Χαχα δεν το ξέθαψα εγώ αν δεις! Απλά βρέθηκε μπροστά μου και είπα να απαντησω (από τη δουλειά :P ).

Οπότε μάλλον στον προηγούμενο πήγαινε. :lol: (αξέχαστος ο Χάρυ)

Δημοσ.

Να πωκι εγω τα δικα μου..εχω τελειωσει βιοιατρικος μηχανικος με μεταπτυχιακο στην ιατρικη φυσικη. Εκανα πρακτικη σε γραμμικους επιταχυντες σε μια εταιρια και μετα...βοηθος σε οργανοποιειο για κανα χρονο μετα πολλα χρονια κουβαλημα και υστερα ηχοληπτης σε συναυλιες ενιοτε και φωτα σε κατι μαγαζια μετα σεκιουριτι δυστυχως και τωρα δουλευω στον ιδιο τομεα αλλα ευτυχως καταμετρηση..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...