stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 την ιδια απαντηση μου εδωσε και εμενα και του λεω κατσε ρε φιλε τοτε να τα αφησουμε ολα τα μπαζα εδω μεσα να γινουν βουνο αν ειναι ετσι και εγω οταν ξηλωνω του λεω μπανιερες και λεκανες να τις αφηνω εδω μεσα!! ετσι ειναι πρεπει να υπαρχει αλληλεγγυη. οτι κανει ο καθενας να το μαζευει. αλλα ας μην βγαινουμε αλλο offtopic!! 1
*nenya* Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχω δοκιμάσει ποικιλία επαγγελμάτων: so far μεταφράστρια, καθηγήτρια αγγλικών, multimedia editor σε εκδοτικό οίκο. Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένη, κι ας είναι μέτρια τα χρήματα. 3 1
nikoliaaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ηλεκτρολογοι-υδραυλικοι δουλευουμε μαζι οντως. αλλα πρεπει να παραδεχθεις κατι!! ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ γιατι μονο εμεις οι υδραυλικοι μαζευουμε τα μπαζα οταν κανουμε και εσεις οταν σκαβετε να περασετε καναλια για μπριζες κτλπ τα αφηνεται και δεν μαζευεται ποτε??? και μην μου πεις οτι τα μαζευεται! εχω συναντησει παρα παρα πολλους ηλεκτρολογους και τα αφηνουν αφου σκαψουν εκει που ειναι και δεν τα πετανε! εμεις ειμαστε τα κοροιδα μαλλον ΔΕΝ εισαστε κοροιδα απλα καθαριζετε κατω γιατι η δουλεια σας ειναι εκει που σκαβετε...εμεις δε καθαριζουμε γιατι η δουλεια ειναι στο τοιχο κ απο τον τοιχο οταν σκαβουμε πεφτουν κατω. εγω δουλευα ηλεκτρολογος απο τα 17,και το 2010 εκανα μια προκυρηξη για εποπ κ μπηκα εκει σαν ηλεκτρολογος
alex_000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 O alex_000 σιγουρα κυκλοφορει με ferrari california όχι ακόμα μικρός είμαι mercedes SLK έχω . Στο μέλλον βλέπουμε 2
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αα εισαι ωραιος. Το επομενο μου ειναι μολις πουλησω το mazda μου. Το εχω καιρο στο ματι 1
XronisR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ας πω και εγω λιγα πραγματα:16-17 βοηθος σε μπουφε,18-19-20 τα παντα ολα σε internet cafe,20-24 υπαλληλος σε ταχυμεταφορες και εδω και καιρο πωλητης σε εταιρεια ηλεκτρικων συσκευων 1
Fotis Deutschland Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Τωρα δουλευω σαν Financial analyst σε Τραπεζα στο Μοναχο. 3
headbanger Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 σαν εφηβος τα ΣΚ στο κρεοπωλείο της θειας μου για να αγοράζω εξαρτήματα για τον Η/Υ Στην διαρκεια που ήμουν φοιτητής τεχνικός στα Multirama Καλοκαίρια σε διάφορα νετ καφέ Πρακτική στον ΟΤΕ Μετά το στρατιωτικό έφυγα για Καναδά για Practicum , Senior σε ομάδα ΙΤ αρχιτεκτονικής μετά για 3 χρόνια και εδώ και 4 χρονια νερντουλας μεγάλος σε TeleCo στο τμήμα του IPTV 2
papoys1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zio10 είπε Για να μη κάθομαι να γράφω Που το ξέθαψες βρε θηρίο μετά από 3 χρόνια.Μάλλον χωματουργικά και ειδικά σε εκσκαφέα βλέπω να δουλεύεις. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από papoys1
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, papoys1 είπε Που το ξέθαψες βρε θηρίο μετά από 3 χρόνια.Μάλλον χωματουργικά και ειδικά σε εκσκαφέα βλέπω να δουλεύεις. Χαχα δεν το ξέθαψα εγώ αν δεις! Απλά βρέθηκε μπροστά μου και είπα να απαντησω (από τη δουλειά ). 2
stelios18120 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε Τωρα δουλευω σαν Financial analyst σε Τραπεζα στο Μοναχο. Πολύ καλό. Στανταρ έχεις πολύ καλές αποδοχές. 😉 36 λεπτά πριν, papoys1 είπε Που το ξέθαψες βρε θηρίο μετά από 3 χρόνια.Μάλλον χωματουργικά και ειδικά σε εκσκαφέα βλέπω να δουλεύεις. Το είχα ξεχάσει και εγώ ο ίδιος που το είχα ανοίξει το θέμα αυτό χαχαχα 😂😂
papoys1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, zio10 είπε Χαχα δεν το ξέθαψα εγώ αν δεις! Απλά βρέθηκε μπροστά μου και είπα να απαντησω (από τη δουλειά ). Οπότε μάλλον στον προηγούμενο πήγαινε. (αξέχαστος ο Χάρυ)
john_petrucci7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Να πωκι εγω τα δικα μου..εχω τελειωσει βιοιατρικος μηχανικος με μεταπτυχιακο στην ιατρικη φυσικη. Εκανα πρακτικη σε γραμμικους επιταχυντες σε μια εταιρια και μετα...βοηθος σε οργανοποιειο για κανα χρονο μετα πολλα χρονια κουβαλημα και υστερα ηχοληπτης σε συναυλιες ενιοτε και φωτα σε κατι μαγαζια μετα σεκιουριτι δυστυχως και τωρα δουλευω στον ιδιο τομεα αλλα ευτυχως καταμετρηση.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα