Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Πρώτη "δουλειά" περίπου 11 ετών,σε καροποιείο ξεβίδωνα σκουριασμένες βίδες,1 βδομάδα κάθησα,το μεροκάματο αντιστοιχούσε στο απορρυπαντικό που χρησιμοποιούσε η μάνα μου για να μου πλένει τα ρούχα.

2.Στο γυμνάσιο τα καλοκαίρια ξύπνημα στις 7 το πρωί, στο καπνοχώραφο με το ποδήλατο μερικά χιλιόμετρα μακριά,μπούρλιασμα στο σπίτι σχόλασμα στις 16:00.

3.Βοηθός σιδερά.

4.Δασεργάτης

5.Υπάλληλος σε αντιπροσωπεία φίλτρων οχημάτων.

6.Υπάλληλος σούπερ-μάρκετ,απόθήκη και κατάστημα.

7.Πυροσβέστης.

δεν μπορει. εσενα καπου σε ξερω.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) βοηθος ηλεκτρολογου για το χαρτζιλίκι μου εποχες λυκειου και καποιες φορες αργοτερα

2) αποθήκη σε σουπερμαρκετ αλλα για 3 βδομαδες περίπου οποτε δεν πολυμετραει

3) freelance web designer για 2 χρονια περιπου

4) υπεύθυνος εξαγωγων & πωλητης εσωτερικου σε μια εταιρια με δομιλα υλικα για 2μιση χρόνια

5) φωτογραφος σε bars/clubs και πλεον φωτογραφος γαμων

• Like 2
Δημοσ.

Φωτογραφος σε bar-club κτλπ ηταν και ενα φιλαρακι μου.

Το εκανε για κανα μηνα και τα παρατησε.λεει καλα ηταν αλλα κουραστικα καθε βραδυ στα μαγαζια.

Απο φραγκα του εδιναν 50 ευρω την βραδια + γνωριμιες + κερασμα ποτακια ;)

Δημοσ.
Δούλεψα 1 μέρα σε εργοστάσιο με πλακάκια μόλις τελείωσα το λύκειο (never again..)

Την 4ετία που σπούδαζα με στήριζαν οικονομικά οι δικοί μου, δεν δούλευα.

Είμαι προγραμματιστής από τα 23 μου (είμαι 26).

Θα ήθελα στο μέλλον να διατηρήσω το παρόν μου επάγγελμα αλλά με περισσότερη ανθρώπινη επικοινωνία..

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ηταν δυσκολα στο εργοστασιο με τα πλακακια;

Γιατι never again;

10-15 λυπημένα άτομα ανάμεσα σε πελώριες μηχανές που κόβουν μάρμαρα και τέτοια.

Σκόνη που σε πνίγει και εκκωφαντικός θόρυβος να σου τρυπάει τον εγκέφαλο.

Ωράριο 6:30 - 14:45 (έχεις κι ένα τεταρτάκι διάλειμμα να φας ένα τοστ).

Κάμερες παντού "για λόγους ασφαλείας".

Και το χειρότερο, επί 8 ώρες κάνεις μια συγκεκριμένη ρουτίνα. Πάρε το ψητό πλακάκι απ'τον φούρνο, κόψε το περισσευούμενο χαρτί με το κοπίδι, βάλτο στο κουτί, όταν γεμίσει το κουτί βάλτο στην στοίβα. Αυτό. Επί 8 ώρες ασταμάτητα (ο φούρνος δεν σταματάει να "φτύνει" πλακάκια) κι αν διακόψεις την παραγωγή γαμιέται όλο το σύμπαν.

Για αυτούς τους λόγους, never again.. Θαυμάζω τους ανθρώπους που το καταφέρνουν.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

επαγγελμα στα οικονομικα δεν θελω να αναφερω θεση κτλ.(πολυ "δηθεν" χωρος το οποιο με εκνευριζει)

Δουλεια των ονειρων broker βλεπω οτι προβλεψεις πεφτω μεσα μου αρεσει να διαβαζω κινησεις εταιρειων αλλα οι αρκετες υποχρεωσεις μου για την ωρα δεν μου εχουν επιτρεψει να το ψαξω πολυ συν οτι με αποθαρυνουν ολοι λεγοντας μου εχεις μια χαρα δουλεια και θες να μπλεχτεις με αυτα (το αποκαλουν τζογο)...

Επισης με το ψαξιμο που εκανα ειδα οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις μεσω ελληνικης τραπεζας η ελληνικης επενδυτικης χρεωνουν αρκετα στις εντολες αγορας-πωλησης 1-2% παραπανω απο οτι οι μεγαλες online.

Oι online εταιρειες χρεωνουν λιγο αλλα θελουν να εισαι κατοικος αλλης χωρας ή οσες δεν εχουν αυτον τον περιορισμο ζητουν μεγαλο αρχικο (μεγαλο για κατι το οποιο δεν ξερεις) κεφαλαιο το οποιο δεν μου περισσευει να διαθεσω

Δημοσ.

^^ 

• Στα 18 πηγαινοεφερνα χαρτιά στις χρηματιστηριακές 1 χρόνο όταν έγινε ο πανικός του 1998 και περνούσα τις τιμές των Ελληνικών μετοχών κάθε μέρα από την εφημερίδα σε ένα απαρχαιωμένο DOS πρόγραμμα τεχνικής ανάλυσης σε ένα από τους 1000δες "χρηματιστές" που φύτρωσαν εκείνη την περίοδο. 
  • Στα 24 ένα εξάμηνο υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο ως βοηθός λογιστή, εν μέσω σπουδών (όπου αποφάσισα ότι τα λογιστικά δεν είναι για μένα)
  • Στα 28 μετά το μεταπτυχιακό και το στρατό ξεκίνησα fx trader σε ελληνική επενδυτική εταιρία στημένη κάπως σαν hedge fund. Με προσέλαβαν γιατί στο interview μετά το κάψιμο που είχα ρίξει με το αντικείμενο ήξερα εξίσου αν όχι περισσότερα για το trading από αυτούς παρόλο που ήμουν νέος και χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία. 
  • Στα 30 ξεκίνησα να φτιάχνω επενδυτικό software για traders, brokerages και τράπεζες λόγω της ενασχόλησης μου σε μεγάλο βάθος με το επενδυτικό software στην προηγούμενη μου δουλειά. 
  • Σήμερα στα 35 συνεχίζω να φτιάχνω software, ενώ ταυτόχρονα είμαι director και head of asset management σε επενδυτική εταιρία (brokerage). 

οι σπουδές μου είναι Εφ. Πληροφορική και Μ.Β.Α στο Μακεδονίας. 

• Like 3
Δημοσ.

^^ 

• Στα 18 πηγαινοεφερνα χαρτιά στις χρηματιστηριακές 1 χρόνο όταν έγινε ο πανικός του 1998 και περνούσα τις τιμές των Ελληνικών μετοχών κάθε μέρα από την εφημερίδα σε ένα απαρχαιωμένο DOS πρόγραμμα τεχνικής ανάλυσης σε ένα από τους 1000δες "χρηματιστές" που φύτρωσαν εκείνη την περίοδο. 
  • Στα 24 ένα εξάμηνο υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο ως βοηθός λογιστή, εν μέσω σπουδών (όπου αποφάσισα ότι τα λογιστικά δεν είναι για μένα)
  • Στα 28 μετά το μεταπτυχιακό και το στρατό ξεκίνησα fx trader σε ελληνική επενδυτική εταιρία στημένη κάπως σαν hedge fund. Με προσέλαβαν γιατί στο interview μετά το κάψιμο που είχα ρίξει με το αντικείμενο ήξερα εξίσου αν όχι περισσότερα για το trading από αυτούς παρόλο που ήμουν νέος και χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία. 
  • Στα 30 ξεκίνησα να φτιάχνω επενδυτικό software για traders, brokerages και τράπεζες λόγω της ενασχόλησης μου σε μεγάλο βάθος με το επενδυτικό software στην προηγούμενη μου δουλειά. 
  • Σήμερα στα 35 συνεχίζω να φτιάχνω software, ενώ ταυτόχρονα είμαι director και head of asset management σε επενδυτική εταιρία (brokerage). 

οι σπουδές μου είναι Εφ. Πληροφορική και Μ.Β.Α στο Μακεδονίας. 

Στον ουρανο σε γυρευα στη γη σε βρηκα.... :P (μη φοβασαι δεν προκειτε να σε ζαλισω στα pm)

• Like 1
Δημοσ.

Γιαπί, πηλοφόρι, μυστρί κανείς?

εμεις αναγκαστικα για να χωνουμε τα καλωδια στους τοιχους στις οικοδομες το ιδιο και οι υδραυλικοι αν και συνηθως δουλευουμε μαζι ηλεκτρολογοι-υδραυλικοι

• Like 1
Δημοσ.

ηλεκτρολογοι-υδραυλικοι δουλευουμε μαζι οντως.

αλλα πρεπει να παραδεχθεις κατι!!

ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ γιατι μονο εμεις οι υδραυλικοι μαζευουμε τα μπαζα οταν κανουμε και εσεις οταν σκαβετε να περασετε καναλια για μπριζες κτλπ τα αφηνεται και δεν μαζευεται ποτε???

και μην μου πεις οτι τα μαζευεται! εχω συναντησει παρα παρα πολλους ηλεκτρολογους και τα αφηνουν αφου σκαψουν εκει που ειναι και δεν τα πετανε!

εμεις ειμαστε τα κοροιδα μαλλον :P

• Like 1
Δημοσ.

ηλεκτρολογοι-υδραυλικοι δουλευουμε μαζι οντως.

αλλα πρεπει να παραδεχθεις κατι!!

ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ γιατι μονο εμεις οι υδραυλικοι μαζευουμε τα μπαζα οταν κανουμε και εσεις οταν σκαβετε να περασετε καναλια για μπριζες κτλπ τα αφηνεται και δεν μαζευεται ποτε???

και μην μου πεις οτι τα μαζευεται! εχω συναντησει παρα παρα πολλους ηλεκτρολογους και τα αφηνουν αφου σκαψουν εκει που ειναι και δεν τα πετανε!

εμεις ειμαστε τα κοροιδα μαλλον :P

εγω παντως οχι επειδη το ειπες μαζευω και εγω και ο βοηθος μου που ειμαστε μαζι,μου το εμαθε ο πατερας μου που ηταν και αυτο ηλεκτρολογος και δουλευα μαζι του πριν βγει στη συνταξη!!Αλλα εχω δει και αλλους ηλεκτρολογους που δεν μαζευουν τιποτα και ρωτησα εναν μια φορα και μου λεει σιγα μωρε θα ξαναμαζευτουν και του λεω κατσε ρε συ τι θα ξαναμαζευτουν?ο αλλος τι ειναι ο μ..ας που θα τα μαζευει?και εβαλε την ουρα στα σκελια και αρχιζε και μαζευε!!ειναι οπως εχει μαθει ο καθενας τροπους πιστευω!!

Μεχρι και αποφαγια ρε συ αφηνουν καποιοι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...