cococrops Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλα λεφτα εχει απ οτι ξερω αλλλα ποτε δεν θα την εκανα! ε δεν ειναι και οτι καλυτερο!!εγω ταφους εσκαβα αλλα εβρισκα κοκκαλα και τετοια και ειδικα αν εβρισκα και παιδικα ηταν οτι χειροτερο
beatshooter Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Χωράφια ελιες,διαμονή φυλλάδια,εποχικο ραντισμα (δακοκτονία),τραπεζικος υπάλληλος(πρακτική),αλουμίνοκατασκευες τώρα... 2
maik42 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 εχουμε και λεμε, τα καλοκαιρια στις διακοπες της σχολικης χρονιας τσιρακι σε μεγαλομπακαλι ακομη της πολης μου και εποχικος στο δασαρχειο. μετα τον στρατο για κανεναν χρονο σε υδραυλικο και στην συνεχεια σερβιτορος μπαρμαν σε διαφορα μαγαζια. στην συνεχεια παλι στον μεγαλομπακαλι, ο οποιος ειχε τοτε καμια 5-6 super markets. παραταω την μπακαλικη και γινομαι οδηγος-διανομεας σε εταιρια με νωπα χοιρινα-πουλερικα. παει και αυτο. οικοδομη. στην αρχη εργατης και μετεπειτα εργολαβος-υπεργολαβος τοποθετησης μπετοσιδηρου. η αληθεια ειναι οτι εκεινα τα χρονια χεστηκαμε στο ταληρο. μετα την οικοδομη σε μια εταιρια οικ. υλικων ως οδηγος-χειριστης. (γερανοι-φορτωτες-κλαρκ κλπ.) μετα. οδηγος σε βαρελα ή χειριστης πρεσας. (κατα περιπτωση) και τα τελευταια χρονια κατεληξα στην πιο βαρετη δουλεια που υπαρχει. reception σε ξενοδοχειο. ειμαι σιγουρος οτι ξεχασα κανα 2 δουλειες. οταν τις θυμηθω θα κανω edit. Θανο το like πηγε για την τελευταια ετσι; Καλα ρε maik42 εχεις κανει τοσες δουλειες; Να φανταστω μιλαμε για πιο παλιες εποχες που μπορουσες με σχετικη ανεση να βρεις δουλεια και αν δεν θελεις να πας στην επομενη... Καλες μερες... εκανα ο ατιμος. ε τι παλιες εποχες; 2,5 δεκαετιες πισω. θυμηθηκα και αλλη. απο παλια μου αρεσε πολυ η φωτογραφια. για 10χρονια περιπου συγχρονως με την οικοδομη τα ΣΚ επαιρνα φωτογραφισεις απο γαμους - βαφτισεις. οταν δεν ειχα δικο μου μυστηριο πηγαινα μαζι με εναν φωτογραφο στα δικα του. εχω κανει και αλλες δουλειες αλλα αυτην την στιγμη μου διαφευγουν. 2
cococrops Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 εκανα ο ατιμος. ε τι παλιες εποχες; 2,5 δεκαετιες πισω. θυμηθηκα και αλλη. απο παλια μου αρεσε πολυ η φωτογραφια. για 10χρονια περιπου συγχρονως με την οικοδομη τα ΣΚ επαιρνα φωτογραφισεις απο γαμους - βαφτισεις. οταν δεν ειχα δικο μου μυστηριο πηγαινα μαζι με εναν φωτογραφο στα δικα του. εχω κανει και αλλες δουλειες αλλα αυτην την στιγμη μου διαφευγουν. επρεπε να πηγαινεις και στα μπουζουκια χαχαχα
maik42 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 επρεπε να πηγαινεις και στα μπουζουκια χαχαχα εννοεις για φωτο; μπα δεν το γουσταρα καθολου. οπως επισης δεν γουσταρα και τους φωτογραφους ( οχι αυτους προσωπικα αλλα τη δουλεια τους) που ερχοταν στα γλεντια των γαμων και τραβουσαν μονο τους καλεσμενους. με την αδεια μας φυσικα.
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Παντως βλεπω οι περισσότεροι εχετε κανει πανω απο 3-4-5 δουλειες και ειναι καλο αυτο γιατι γνωριζετε κ αλλα πραγματα διαφορετικα. Οπως λενε και οι παλιοι οτι γνωριζεις καλο ειναι, μαθε τεχνη κ αστην κτλπ 2
capten- Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Σπουδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραια. Σαν φοιτητης δουλευα περιστασιακα σαν μπάρμαν,σερβιτόρος,αλλά και σε χρηματιστηριακή εταιρία. Μετά φαντάρος και στη συνέχεια πήγα Ηπα όπου ήταν και η μεγαλύτερη μου αδελφή για να μαθω καλύτερα την γλώσσα και μπας και καταφερω να κάνω μεταπτυχιακό.Τελικά δούλεψα περιστασιακά και κει σαν μπάρμαν,μεταφορές και λίγο υπάλληλος σχετικά με τις προμήθειες ιατρικών υλικών σε νοσοκομείο. Μετά την επιστροφή επιστροφή στην πατρίδα ασχολούμαι με λιανεμπόριο{όχι και τόσο καλά τώρα},μικρό καφε δικό μου και με το χρηματιστήριο. Γενικώς καλά.Αν στραβώσει κάτι ίσως και με την συντροφο μου και τα μικρά να ξενιτευτούμε για καμιά διετία στις Ηπα πάλι όπου συνεχίζει να ζει η αδελφή μου.Ωστόσο εγώ για πολλούς λόγους δεν πολυθέλω να ξενιτευτώ. 2
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καφε που εχεις μαγαζι; Συχναζω πειραια μπορει να εχω ερθει στο μαγαζι σου Στειλε μου σε μηνυμα μην φανει σαν διαφημιση του μαγαζιου 1
capten- Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καφε που εχεις μαγαζι; Συχναζω πειραια μπορει να εχω ερθει στο μαγαζι σου Στειλε μου σε μηνυμα μην φανει σαν διαφημιση του μαγαζιου Στα βορεια προάστια το έχω. Αν κάνουμε συγκέντρωση τα μέλη του ινσομνια θα χαρώ όλους σας να σας δώ. Αλλά θα τα πληρώσετε ΟΛΑ. Πάντως αν προλάβω θα σε μελετήσω το προφίλ και θα σου στείλω πμ. Και θα σε κεράσω εσένα και όποιον φίλο σου φέρεις. 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ναι σαι καλα ρε capten- Θα χαρω να ερθω να κανω λογαριασμους στο μαγαζι σου Και δωρο απο εμενα αν χρειαστεις κατι στον υδραυλικο τομεα 1
iordanis77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Η καλυτερη δουλεια ειναι να εισαι εισοδηματιας.
Haris San Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 πορτοκαλια,μανταρινια,ελιες για λαδι και βρωσιμες,ακτινιδια και τριφυλια τρίφυλλα 420 blaze it 1
cococrops Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 420 blaze it χαχαχαχαχα οχι τριφυλλα φιλε θα μας πανε μεσαααα 2
opera Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 1.Πρώτη "δουλειά" περίπου 11 ετών,σε καροποιείο ξεβίδωνα σκουριασμένες βίδες,1 βδομάδα κάθησα,το μεροκάματο αντιστοιχούσε στο απορρυπαντικό που χρησιμοποιούσε η μάνα μου για να μου πλένει τα ρούχα. 2.Στο γυμνάσιο τα καλοκαίρια ξύπνημα στις 7 το πρωί, στο καπνοχώραφο με το ποδήλατο μερικά χιλιόμετρα μακριά,μπούρλιασμα στο σπίτι σχόλασμα στις 16:00. 3.Βοηθός σιδερά. 4.Δασεργάτης 5.Υπάλληλος σε αντιπροσωπεία φίλτρων οχημάτων. 6.Υπάλληλος σούπερ-μάρκετ,απόθήκη και κατάστημα. 7.Πυροσβέστης. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα