Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μιας και αυριο εχω ρεπο και επειδη κοιταξα και μαλλον δεν υπαρχει ιδιο θεμα λεω να ανοιξω ενα.

Τι δουλεια κανετε αγαπητοί συμφορουμιτες; τι δουλειες εχετε κανει; ειστε ικανοποιημενοι απο την εργασια και τον εργασιακο σας χωρο; εχετε καποια "dream job" ;;

Λοιπον ξεκιναω εγω λεγοντας εχω δουλεψει 3 χρονια υπευθυνος αποθηκης σε μεγαλη εταιρια ηλεκτρικων ειδων (παραιτηθηκα στα 3 χρονια και εφυγα στρατο) μετα γυρισα και ετσι τα τελευταια 8 χρονια ειμαι υδραυλικος στο συνεργειο του πατερα μου.εργασιακος χωρος καθε μερα και διαφορετικος καθως πηγαινω καθε μερα σχεδον σε αλλο σπιτι για εργασιες και ανακαινισεις.αθηνα-πειραια-διονυσο-γλυφαδα και παει λεγοντας.αλλοτε σε ταρατσες αλλοτε σε υπογεια η σε παταρια.γενικως εχει τις καλες αλλα και τις δυσκολες μερες της εχει το επαγγελμα.

Για πειτε τα δικα σας!!

(Το παρον topic μπορει να βοηθησει κατα την γνωμη μου εκτος απο μπλα μπλα ωστε να δουμε τι δουλεια κανει ο καθενας και ετσι μπορει να φανει χρησιμος σε καποιον αλλο συμφορουμιτη ωστε να ρωτησει αν θελει κατι κτλπ)

• Like 4
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω τελειώσει σε ΕΕΣ σκιτσογράφος, σε ΕΠΑΛ βοηθός νοσηλευτής και εργάζομαι όλη μου τη ζωή ως ελαιοχρωματιστής σε συνέχεια του πατέρα μου. Όνειρό μου, να στρώσει κάποια στιγμή η οικοδομή για να επαναπτυχθώ...

Βέβαια κάποτε εργάστηκα για μια διετία στο θέατρο, ως τεχνικός σκηνής προκειμένου να αποκτήσω εμπειρία στις τεχνοτροπίες και τις απομιμήσεις.

• Like 4
Δημοσ.

Σκιτσογραφος ε; πολυ ωραιο.σε μια αλλη χωρα πιστευω θα ειχες πολυ μελλον στον συγκεκριμενο τομεα και με πολυ καλες απολαβες,τωρα στην χωρα μας δυσκολα..οσο για τον τομεα οικοδομη θα παρει αναπτυξη ετσι οπως παμε δυστυχως σε 10-15 χρονια.και το κακο ειναι οτι απο την οικοδομη εχω ακουσει "επιβιωνουν" 118 επαγγελματα με απειρες οικογενειες απο πισω.

Δημοσ.

Εχω τελειωσει γενικο λυκειο και ειμαι ηλεκτρολογος σε μια εταιρια!ελαχιστες δουλειες ισα ισα τα προς το ζειν για μενα και την οικογενεια παλι καλα που δουλευει και η γυναικα μου!δουλευω επισης και στα χωραφια μου μιας και εχω πολλα στρεμματα,εχω δουλεψει ταξι,υδραυλικος,ελαιοχρωματιστης σερβιτορος σε πανηγυρια ακομα και σε γραφειο τελετων πιτσιρικας

• Like 1
Δημοσ.

Χωραφια ε;; καλη φαση.ωραιο πραμα να ερχεσαι σε αμεση επαφη με την γη και την φυση.εγω στην κρητη τα καλοκαιρια πιτσιρικας περιμενα πως και πως να παω στα χωραφια να μαζεψω διαφορα που ειχε φυτεψει η θεια μου

τι καλλιεργεις;

Δημοσ.

Το παν είναι να κάνει κάποιος τη δουλεια που γουστάρει αλλα ακομα και αν δεν είναι εφικτό αυτό τοτε το βάρος πεφτει στους εργοδότες δηλαδή τι καπνο θα φουμάρει αυτος που θα μπλέξεις.Αμα βλέπεις ότι ο άλλος είναι μυστήριος πιστευω δεν πρέπει να το παραβλεψεις και να προχωρήσεις σε συνεργασια.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Α μια χαρα.απ ολα τα καλα.φιλε μου εισαι τυχερος! Κουραση σιγουρα η δουλεια σου αλλα εχει περισσοτερα θετικα απ οτι αρνητικα.

πολλα εξοδα,πολυ κουραση,πολλες ζημιες,μικρο πολυ κερδος ειδικα σε εμενα που δεν ειμαι επαγγελματιας αγροτης,πολυ αγχος..

Δημοσ.

Καλα ναι ειναι και αυτο που δεν το εχεις σαν πρωτο επαγγελμα και οπως λες δεν εισαι επαγγελματιας αγροτης.

Εχω κολλητο που καλλιεργει παρομοια με τα δικα σου +φυστικια+πεπονια+καρπουζια και βγαζει παρα πολλα χρηματα.ειδικα το καλοκαιρι.

Ειναι βεβαια και ολα αυτα π λες μεσα και θελει πολυ τρεξιμο και παρα πολλες ωρες εργασια ωστε να αποδοση αξιοπρεπες εισοδημα

Δημοσ.

Καλα ναι ειναι και αυτο που δεν το εχεις σαν πρωτο επαγγελμα και οπως λες δεν εισαι επαγγελματιας αγροτης.

Εχω κολλητο που καλλιεργει παρομοια με τα δικα σου +φυστικια+πεπονια+καρπουζια και βγαζει παρα πολλα χρηματα.ειδικα το καλοκαιρι.

Ειναι βεβαια και ολα αυτα π λες μεσα και θελει πολυ τρεξιμο και παρα πολλες ωρες εργασια ωστε να αποδοση αξιοπρεπες εισοδημα

βαζω και εγω χρονο παρα χρονο καρπουζια και εχω κερδος μπορω να πω!!και τωρα μαζευω μανταρινια πορτοκαλια και ελιες

το καλο ειναι οτι δινω δουλεια και σε αλλα ατομα που χρειαζονται και ας μην βγαζω εγω!αν δεν ειχαμε δουλεια εγω και η γυναικα και τις συνταξεις οι γονεις θα ηταν σιγουρα πολυ ασχημα τα πραματα

• Like 1
Δημοσ.

εχουμε και λεμε, τα καλοκαιρια στις διακοπες της σχολικης χρονιας τσιρακι σε μεγαλομπακαλι ακομη της πολης μου και εποχικος στο δασαρχειο.

μετα τον στρατο για κανεναν χρονο σε υδραυλικο και στην συνεχεια σερβιτορος μπαρμαν σε διαφορα μαγαζια. στην συνεχεια παλι στον μεγαλομπακαλι,

ο οποιος ειχε τοτε καμια 5-6 super markets.

παραταω την μπακαλικη και γινομαι οδηγος-διανομεας σε εταιρια με νωπα χοιρινα-πουλερικα. παει και αυτο.

οικοδομη. στην αρχη εργατης και μετεπειτα εργολαβος-υπεργολαβος τοποθετησης μπετοσιδηρου. η αληθεια ειναι οτι εκεινα τα χρονια χεστηκαμε στο ταληρο.

μετα την οικοδομη σε μια εταιρια οικ. υλικων ως οδηγος-χειριστης. (γερανοι-φορτωτες-κλαρκ κλπ.)

μετα. οδηγος σε βαρελα ή χειριστης πρεσας. (κατα περιπτωση)

και τα τελευταια χρονια κατεληξα στην πιο βαρετη δουλεια που υπαρχει. reception σε ξενοδοχειο.

ειμαι σιγουρος οτι ξεχασα κανα 2 δουλειες. οταν τις θυμηθω θα κανω edit.  :-D

Θανο το like πηγε για την τελευταια ετσι;

• Like 4
Δημοσ.

Καλα ρε maik42 εχεις κανει τοσες δουλειες;

Να φανταστω μιλαμε για πιο παλιες εποχες που μπορουσες με σχετικη ανεση να βρεις δουλεια και αν δεν θελεις να πας στην επομενη...

Καλες μερες...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...