ZELDA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 θέλω να στήσω ενα ασύρματο δίκτυο και θελώ να με βοηθίσει κάποιος να κανω την εξής συνδεσμολογία smart tv samsung ασύρματο δύκτιο με το ρούτερ (το οποίο είναι το άσπρο του ote που δίνει για την vdsl 30mbs) Το pc να παίρνει ενσύρματα (αυτό το κατάφερα) ο εκτυπωτής να ειναι και αυτός ασύρματα με κάποιο τρόπο αλλα να να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και κάποιος επισκέπτης με κάποιο κωδικό απλό. Επίσης νομίζω οτι μου έχει ενεργοποιήσει ο οτέ αυτό με το ελευθερο δίκτυο και θέλω να το κλείσω (αν γνωρίζει κανείς πώς γίνεται) κατέβασα τους τελευταίους drivers για win 8.1 για το στικάκι wirless tplink και έχει το αρχείο .sys πως θα κάνω install τον driver? πώς Tώρα αν μπορεί να φταίει κάτι απο αυτά Η smart tv παίρνει απο powerline (δεν εχει κάποιο πρόβλημα απλά το αναφέρω στο παρελθόν εχει δουλέψει άψογα) τον αντάπτορα tp-link τον έχω επάνω σε θύρα usb 3 υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα γιατί χρησιμοποιώ την θύρα ethernet του ρούτερ y.p Σε σκανάρισμα wifi συκευών όπως εκτυπωτής, tv δεν βρίσκουν το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα