Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και έχεις αυτή τη χαζή διαφήμιση να λέει "25 χρόνια εσύ επιλέγεις γιατί;" 

μεγάλο fail!

Ελεϊνη θα ελεγα :lol:

Aυτοι που εχουν βαλει να μιλανε μοιαζουν καθυστερημενοι...

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο για ηλικιωμένους που τις αφήνουν ανοιχτες όλη μέρα να παίζουν στο μπάκγκραουντ κι ούτε τους νοιάζει τι δείχνει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τηλεόραση μόνο για να δώ ταινίες ή σειρές απο στικάκι, τα κανάλια πλέον εναλλάσονται ανάμεσα σε διαφημίσεις για φάρμακα κατά της αρθρίτιδας και σερβιέτες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα ιδιωτικά κανάλια δεν κάνουν καμία απολύτως προσπάθεια να γίνουν, έστω και λίγο, πιο προσιτά στους κάτων των 50.

• Like 1
Δημοσ.

Τηλεόραση μόνο για να δώ ταινίες ή σειρές απο στικάκι, τα κανάλια πλέον εναλλάσονται ανάμεσα σε διαφημίσεις για φάρμακα κατά της αρθρίτιδας και σερβιέτες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα ιδιωτικά κανάλια δεν κάνουν καμία απολύτως προσπάθεια να γίνουν, έστω και λίγο, πιο προσιτά στους κάτων των 50.

Γιατι θελουν λεφτα... Τωρα πλεον ακομα και στα δελτια ειδησεων πετανε διαφημισεις, ακομα και οι ενημερωτικες εκμπομπες εχουν το "χορηγο" τους.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οποιος βλεπει Ε τωρα θα δει την Ανιτα που ξεφτιλιζει δημοσια μια πιθανως πληρωμενη γυναικα που κλαει και οδυρεται γιατι την παρατησε ο γκομενος και τα εφτιαξε με Πακιστανους κλπ

Ποτε θα επεμβει το ανυπαρκτο κρατος ?

Δημοσ.

Sorry και όλας αυτοί που μιλάνε για προπαγάνδα στην TV πιστεύουν ότι δεν υπάρχει στο Internet;

Αυτοι που εχουν επαφη με το ιντερνετ ειναι μειοψηφια, η μεγαλη πλειοψηφια υπνωτιζεται καθημερινα απ τη τηλεοραση.

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι έχει καλυτερέψει η φάση επειδή δεν υπάρχει πλέον μπάτζετ για σπατάλες.

Να μην παρεξηγηθώ.Δεν βλέπω πολλά χρόνια τηλεόραση.Με Το ''καλύτερα'' που έγραψα εννοώ τις ποσότητες και τις ξεφτίλες.Για παράδειγμα πλέον δεν πληρώνουν ανθρώπους με προβλήματα να βγάζουν σινγκλ και να γελάει ο κόσμος,ούτε υπάρχουν 20 τάλεντ σόου για να βγάζει δίσκο ο κάθε άφωνος πικραμένος αλλά ούτε υπάρχουν και τόσα χαζά μεσημεριανά για να ενισχύουν την βλακεία.Όποιος θυμάται εποχές με λαμπίρη - τατιάνα το μεσημέρι θα καταλάβει τι εννοώ.Ο ορισμός τους χάους και της βλακείας.

Να μου πεις τώρα έχουμε μπογδάνο,που είναι το καλύτερο.Τέσπα...

Το θέμα μου εμένα είναι άλλο.Ότι όλοι αυτοί (βλέπε τατιάνα πχ) βγαίνουν τώρα και μιλάνε για ήθος και τα σχετικά.Δεν περιγράφω άλλο.Η απόλυτη ξεφτίλα.

Όσο για τον Ζουγανέλη.Τον είδα μία φορά.Κουραστικός και γραφικός.Δεν του πάει καθόλου αυτός ο ρόλος αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ψευτοκουλτουριάρης.

Δημοσ.

Μπογδανος και Ζουγανελης εχουν ενα κοινο, φλυαρουν/μπουρδολογουν ασυστολα για να γεμιζουν το χρονο των εκπομπων τους.
Χαρα στην υπομονη αυτων που τους ανεχονται και τους παρακολουθουν.

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι εχει καλυτερεψει η κατασταση απλα ειναι πιο οργανωμενα και καλυμενα τα πραγματα

Πλεον δεν υπαρχει το ξεκατινιασμα τυπου Μικρουτσικου Ανιτας Ερωτοδικειων κλπ αλλα απο τη μια υπαρχει μια συμορια απο κραγμενες και ηλιθιες για προωθηση  ψευτοκαλιτεχνων και αχρηστων ειδων telemarketing και απο την αλλη μια πονηρη  πολιτικη προπαγανδα

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος βλεπει Ε τωρα θα δει την Ανιτα που ξεφτιλιζει δημοσια μια πιθανως πληρωμενη γυναικα που κλαει και οδυρεται γιατι την παρατησε ο γκομενος και τα εφτιαξε με Πακιστανους κλπ

Ποτε θα επεμβει το ανυπαρκτο κρατος ?

Νομίζω ότι τώρα θα επέμβει για τα καλά.

Θα καθορίζει νομίζω ακόμα και πόσους εργαζόμενους θα έχουν τα κανάλια.

Η τελευταία Σοβιετία είναι εδώ.

ΛΟΛ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...