Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο περνάνε τα χρόνια ανοίγω όλο και λιγότερο την τηλεόραση. Παραταύτα μου αρέσει να βλέπω λίγο τα κεντρικά δελτία ειδήσεων σε ορισμένα κανάλια στην αρχή τους που λένε συνοπτικά τους τίτλους και σχολιάζουν, σχεδόν κάθε φορά κοιτάω μέσω webtv και βαριέμαι να ανοίξω τον δέκτη.

Όσοι μιλάνε για πάτο ακόμα δεν έχουνε δει τι γίνεται σε πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα σε λατινική αμερική, έχουμε ακόμα δρόμο.

Δεν απεχουμε και πολυ

Δημοσ.

Από ελληνική τηλεόραση, μόνο Κωστή ραπτοπουλο.Ή στην Α Ή στην Β όλοι παν για την μαρμίτα

A εσύ βλέπεις ποιότητα

Δημοσ.

Ναι γιατί ο Ζουγανέλης ήταν ποτε κουλτούρα ή είχε κάποιο επίπεδο;

Ανεκαθεν ειχε, οριστε ενα δειγμα

• Like 1
Δημοσ.

Και το ραδιο δεν παει πισω. Σημερα ειχα βαλει 95,2 αν δεν κανω λαθος. Εκει ειχε ενα event και επαιζε ενας dj μαικλ (ο θεος να τον κανει dj). To mix δεν ακουγοταν, μαυρα χαλια, και καπου εκει εβαλε sound απο γαμησια για κανα 10λεπτο. ΕΛΕΟΣ. Απαραδεκτο. Τα΄λλαξα και εβαλα παντοφλιδη. Μιλαμε για μεσημερη προς απογευμα.

Ποσο πατος ρε "dj" μαικλ; Τραβα βρες αλλη δουλεια ρε ασχετε.

Δημοσ.

Και το ραδιο δεν παει πισω. Σημερα ειχα βαλει 95,2 αν δεν κανω λαθος. Εκει ειχε ενα event και επαιζε ενας dj μαικλ (ο θεος να τον κανει dj). To mix δεν ακουγοταν, μαυρα χαλια, και καπου εκει εβαλε sound απο γαμησια για κανα 10λεπτο. ΕΛΕΟΣ. Απαραδεκτο. Τα΄λλαξα και εβαλα παντοφλιδη. Μιλαμε για μεσημερη προς απογευμα.

Ποσο πατος ρε "dj" μαικλ; Τραβα βρες αλλη δουλεια ρε ασχετε.

Διαφωνώ, μου αρέσει πολύ το ράδιο. Απλά υπάρχουν σταθμοί και σταθμοί, πρέπει να βρεις ποιοι είναι του γούστου σου.

Όταν θέλω για αθλητικά ακούω τους γνωστούς σταθμούς. Μου αρέσει πάρα πολύ η ραδιοφωνική μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων, μερικοί σχολιαστές έχουν έναν μοναδικό τρόπο που σε κάνει λες και είσαι γήπεδο και δεν έχεις ανάγκη την εικόνα. Καθημερινά το βράδυ ακούω το ανεμολόγιο.

Άλλες φορές βάζω έναν σταθμό κοντά στην αρχή των συχνοτήτων, παίζει ωραία χαλαρή ξένη μουσικούλα οτι πρέπει για το βράδυ.

Τώρα αυτό που λες με τα αποσπάσματα από τσόντες..... εντάξει το τερμάτισαν οι άνθρωποι.

Δημοσ.

Μήπως το πιάνουμε το θέμα από την αντίθετη άκρη;

Το τι δείχνει η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, το τι βιβλία εκδίδονται , πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης.

Υπάρχει ζήτηση για σαχλαμάρες; Σαχλαμάρες θα δείξουν. Αλλιώς θα κλείσουν. 

Πολλοί λένε ότι η λύση είναι το να κλείσεις την τηλεόραση. Σωστό. Έτσι μειώνεις την ζήτηση του τηλεσκουπιδιού. Όμως απλώς υπάρχει η πλειοψηφία που δεν την κλείνει. Ο Καναλάρχης είναι επιχειρηματίας και όχι αφιλοκερδής οργάνωση.

Ας τον κάνουμε λοιπόν εμείς να προβάλλει άλλου είδους προγράματα και να μην περιμένουμε από αυτόν να δείξει Ταρκόφσκι και Κουροσάβα. 

Είναι καθαρά θέμα παιδείας. Ότι του ζητάμε δείχνει, όχι ότι δεν του ζητάμε. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει ζήτηση. Ο νέος από 25 και πάνω σίγουρα βλέπει από λίγο ως καθόλου τηλεόραση. Ενδεχομένως η όποια ζήτηση υπάρχει να είναι από ομάδες ανθρώπων 50+ και παπούδια που δεν χρησιμοποιούν υπολογιστή και περνάνε την ώρα τους βλέποντας αυτά τα πράγματα στα πρωινάδικα και τα μεσημεριανά.

Δημοσ.

Όχι half. Η τιβι τρίβει τον πάτο. Δεν υπάρχουν παραγωγές, ταινίες μόνο ο σταρ, από εκπομπές μόνο πλύση εγκεφάλου με politics. Η τιβι ζει μόνο και μόνο επειδή όλοι μας έχουμε τηλεοράσεις.

Από ποσοστά τηλεθέασης, ποσά είναι αυτά που την έχουν στο background μόνο και μόνο να κάνει θόρυβο;

Πανε οι εποχές που μαζευομασταν να δούμε μια εκπομπή ή μια σειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...