Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα την πω την μαύρη μ αλήθεια. Βλέπω Αυτιά το σ/κ. Επειδή βαριεμαι στη δουλειά περνάει ευχάριστα η ώρα...

Για το Ζουγανέλη μόνο εγώ πιστεύω ότι είναι ψευτο-κουλτουρας??

• Like 3
Δημοσ.

H τηλεοραση ετσι οπως εχει καταντησει δεν εχει λογο υπαρξης ειδικα για νεους ανθρωπους

Το μονο που προβαλει ειναι προπαγανδα και promotion σε π@ρνες σκυλουδες κραγμενες αδερφες και υαλουρονικα

Εγω την εχω σαν οθονη για το pc και το μονο που βλεπω ειναι αθλητικα και ειδησεις

Δημοσ.

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι νέας γενιάς που βλέπουν TV;

Συμφωνώ. Από το 2010 η τηλεόραση είναι off. Αν θέλω να δω κάτι, υπάρχει το netflix, amazon και vidcav ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λίγο είδα στο σκαι τον ζουγανελη ντυμένο τραβεστί να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι. Που πάμε ωρε

Kανει τη ξαδελφη του, με το Γιαννη λεει ειναι συγγενεις αν και ειναι τσακωμενοι στα κληρονομικα...

Και τι δε σκεφτονται για να κανουν τη (βαρετη)εκπομπη τους ενδιαφερουσα :)

Δημοσ.

Εγω παντως οταν καθομαι να δω τηλεοραση, ετσι αμα τυχει, μου θυμιζει τις μερες βαρεμαρας που ειμαι σε φαση fuck my life.

Οτι νανε αισθημα.

Δημοσ.

Εγώ τηλεόραση βλέπω μόνο το μεσημέρι που έρχομαι απο τη δουλειά και κάθομαι να φάω τη Πολυκατοικία και κάνα Nickelodeon ( :-D) αλλά και αυτό όλο μαλακίες έχει τώρα, παλιά έβαζε κάνα Avatar και χαζεύαμε.

Δημοσ.

Όσο περνάνε τα χρόνια ανοίγω όλο και λιγότερο την τηλεόραση. Παραταύτα μου αρέσει να βλέπω λίγο τα κεντρικά δελτία ειδήσεων σε ορισμένα κανάλια στην αρχή τους που λένε συνοπτικά τους τίτλους και σχολιάζουν, σχεδόν κάθε φορά κοιτάω μέσω webtv και βαριέμαι να ανοίξω τον δέκτη.

Όσοι μιλάνε για πάτο ακόμα δεν έχουνε δει τι γίνεται σε πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα σε λατινική αμερική, έχουμε ακόμα δρόμο.

Δημοσ.
Όσοι μιλάνε για πάτο ακόμα δεν έχουνε δει τι γίνεται σε πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα σε λατινική αμερική, έχουμε ακόμα δρόμο.

Λογικο, αν σκεφτεις οτι στο λατινοαμέρικα κανουν θραυση τα κωλοεμφυτεύματα:D

Δημοσ.

Εδώ ο άλλος βγαίνει και ουρλιάζει προς τους καρκινοπαθείς να πάρουν το βιβλίο του το οποίο λέει έχει την θεραπεία για τον καρκίνο..

Και ξέρετε τι λένε για τον πνιγμένο και τα μαλλιά..

Ο κάθε ζουγανέλης μας πειράζει?

Δημοσ.

Πριν λίγο είδα στο σκαι τον ζουγανελη ντυμένο τραβεστί να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι. Που πάμε ωρε

Ναι γιατί ο Ζουγανέλης ήταν ποτε κουλτούρα ή είχε κάποιο επίπεδο;

Δημοσ.

Τι φαση τα υαλουρονικα; Οτι ειναι επικινδυνα το ξερουν;;

Η ξαδερφη μου το πηρε κι εβγαλε αλλεργια κοντεψε να πεθανει απο ασφυξια

Και μου τα διαφημιζουν ολη μερα..

Αυτο παλι που το μεγκα δειχνει επαναληψεις Νοεμβρη μηνα(πολυκατοικια,κατω παρταλι) ειναι καταντια.Ας βαλει παλιες ταινιες τουλαχιστον.Αλλα πραγματικα τι ποιοτικο περιμενετε να δειτε στην ελληνικη τηλεοραση; εχετε δει τι βλεπουν οι αμερικανοι και οι γιαπωνεζοι;

• Like 2
Δημοσ.

Εγω εδω και 3 χρόνια έχω nova κ ote tv και τουλάχιστον βλέπω ποιότητα, ντοκιμαντερ, ταινίες, champions league, ποδοσφαρικά πρωταθληματα απ όλες τις χώρες, NBA, Euroleague, ΒΕΛΑΚΙΑ (τα οποία είναι το αγαπημενο μου απ ολα τα σπορ ,ακόμα κι απο το ποδοσφαιρο)Mega.ant1 βλέπω μόνο Ελληνικές ταινίες που βάζει κατα καιρους πχ "5 λεπτα ακόμα"που αυτες τις ταινίες δε μπορω να τις βρω στο ιντερνετ και επισης βλέπω καμμια ελληνική σειρά κλασσική παλιά.

Πρωινάδικα -μεσημεριανά δε βλέπω γιατί αμα παρακολήθουσω νομίζω πως θα πάθω επιληψία και σχιζοφρένεια ταυτοχρονα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...