Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο είδα στο σκαι τον ζουγανελη ντυμένο τραβεστί να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι. Που πάμε ωρε

post-40128-0-26750300-1448044090_thumb.jpg

• Like 6
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα πιο πολυ μου σπαει τα νευρα που χαιρεται φανερα οταν χανει καποιος πακτης.

Φαινεται ρε παιδι μου η χαρα του.λες και θα τα εβαζε απο την τσεπη του τα χρηματα αν κερδιζε καποιος.

Δημοσ.

φαίνεται ακόμα δεν έχει πιάσει πάτο η ελληνική τηλεόραση

άντε και γίνουμε μπραζιλία να βλέπουμε και γυμνές να παρουσιάζουν τα δελτιά ειδήσεων :)

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι νέας γενιάς που βλέπουν TV;

και γω το ίδιο πιστεύω για άτομα 22+

Δημοσ.

Εγω οταν γυριζω το μεσημερι απο τη δουλεια ανοιγω την τηλεοραση και μαστουρωνω στον καναπε με την Καινουριου και το σπατα live. Τι αλλο να κανω μεσημεριατικα;καλα οταν μετα αρχιζουν οι μαλακιες τυπου μπρουσκο το γυρναω στις ειδησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω οταν γυριζω το μεσημερι απο τη δουλεια ανοιγω την τηλεοραση και μαστουρωνω στον καναπε με την Καινουριου και το σπατα live. Τι αλλο να κανω μεσημεριατικα;

Βασικά ακόμα και candy crush να έπαιζες θα ήταν πιο εποικοδομητικό.

Με το ζόρι κρατήθηκα και δεν είπα farmville.

• Like 6
Δημοσ.

Εγω οταν γυριζω το μεσημερι απο τη δουλεια ανοιγω την τηλεοραση και μαστουρωνω στον καναπε με την Καινουριου και το σπατα live. Τι αλλο να κανω μεσημεριατικα;

Να δεις Φώτη και Μαρία.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω οταν γυριζω το μεσημερι απο τη δουλεια ανοιγω την τηλεοραση και μαστουρωνω στον καναπε με την Καινουριου και το σπατα live. Τι αλλο να κανω μεσημεριατικα;καλα οταν μετα αρχιζουν οι μαλακιες τυπου μπρουσκο το γυρναω στις ειδησεις.

Εγινε το ατυχημα και ειδα μερικα λεπτα απ αυτο το πραγμα σημερα το μεσημερι...

Τωρα ψαχνω το neuralizer απ το Men in Black

Δημοσ.

Πριν λίγο είδα στο σκαι τον ζουγανελη ντυμένο τραβεστί να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι. Που πάμε ωρε

Έτσι όπως έχει πέσει η τηλεθέαση στα κανάλια.... Μην περιμένεις κάτι καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...