Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω έναν e8400 dual core και τώρα που άρχισα να κάνω screen record στο gaming βλέπω ότι τα παίζει και ότι κολλάει αξίζει να βάλω quad q9series θα αντέχει δηλαδή αυτός η θα κλατάρει επίσης σαν τον dual core 

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω έναν e8400 dual core και τώρα που άρχισα να κάνω screen record στο gaming βλέπω ότι τα παίζει και ότι κολλάει αξίζει να βάλω quad q9series θα αντέχει δηλαδή αυτός η θα κλατάρει επίσης σαν τον dual core 

θα δεις διαφορα αλλα αν εχεις γραφικα nvidia μπορεις να δοκιμασεις το nvidia shadowplay ειναι παναλαφρο

Δημοσ.

θα δεις διαφορα αλλα αν εχεις γραφικα nvidia μπορεις να δοκιμασεις το nvidia shadowplay ειναι παναλαφρο

βασικά έχω amd κάρτα 

Δημοσ.

τα παντα θα εξαρτηθουν απο το εαν εισαι διατεθιμενος να δωσει 50-60-70 euros για καποιον quad μεταχειρισμενο.εαν ναι τοτε φυσικα και θα δεις διαφορες.

Δημοσ.

Μπορεις να παρεις και καποιον xeon απο κινα με 25-30 ευρω .πχ πριν απο μερικες μερες παρελαβα τον E5450=Q9650 ετοιμο για σοκετ 775 και τον πηρα 32 δολλαρια .

Εδω στις αγγελίες τον Q9650 δυσκολα τον βρισκεις κατω απο 60 ευρω

• Like 4
Δημοσ.

Aν δεν σκοπεύεις να του κάνεις ένα σοβαρό overclock να φτασει τουλάχιστον στα 3,4ghz, κατα τη γνωμη μου δεν αξίζει. Και παλι οταν λέω αξίζει εννουμε να δώσεις κανα 30ευρω για q6600/q6700 και κανα 40αρι γιαα q9450/q9550/q9650, οχι παραπανω. Πες τι μητρική εχεις για να σου πουμε αν γινεται

Αν δεν ψήνεσαι γιa o/c δώστα και πήγαινε σε κατι καινουριο σε ιντελ

Δημοσ.

Aν δεν σκοπεύεις να του κάνεις ένα σοβαρό overclock να φτασει τουλάχιστον στα 3,4ghz, κατα τη γνωμη μου δεν αξίζει. Και παλι οταν λέω αξίζει εννουμε να δώσεις κανα 30ευρω για q6600/q6700 και κανα 40αρι γιαα q9450/q9550/q9650, οχι παραπανω. Πες τι μητρική εχεις για να σου πουμε αν γινεται

Αν δεν ψήνεσαι γιa o/c δώστα και πήγαινε σε κατι καινουριο σε ιντελ

βασικά έχω τον σταθερό hp dc7900cmt 

Δημοσ.

βασικά έχω τον σταθερό hp dc7900cmt 

Δεν λεει τπτ αυτο φιλε μου, καθώς η hp μπορει να βαζει διαφορετικούς συνδιασμούς. Δες με κάποιο προγραμμα, πχ cpu-z στην καρτελα mainboard

Aφου πάντως ειναι συναρμολογημένο απο oem δεν σου δινω ιδιαιτερες ελπιδες για o/c

Δημοσ.

oc δεν θέλω να κάνω είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει ούτως η άλλως είχα δοκιμάσει σε αυτόν και δεν πάει καθόλου το oc στην συγκεκριμένη πλακέτα παρότι παίρνει και μέχρι 1600fsb, η μητρική είναι η HP 3032H 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...