Προς το περιεχόμενο

Τώρα το Google Maps δείχνει και την κίνηση στους δρόμους της Ελλάδας σε πραγματικό χρόνο

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

τεράστιος ρουφιάνος δηλαδή.

Και καλά anonymous data.

Και νόμιζα και εγώ ότι θα παίρνανε traffic data από τους σένσορες που υπάρχουν σε διάφορους δρόμους.

Μη σε πετύχω να το χρησιμοποιείς! Αντίσταση τώρα! :P

Επίσης ποιους σενσορες και σε ποιους δρόμους; Στο 5%?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ας φτιάξουν το offline πρώτα να δουλεύει σωστά και να μην λήγουν οι χάρτες που κατεβάζεις και μετά βλέπουμε.

Καλή προσθήκη βέβαια, αν όμως τελικά δουλεύει σωστά.

Παιδιά χθες και σήμερα που το χρησιμοποίησα απλά μιλάμε για το απόλυτο εργαλείο. Με έβγαλε από κάτι δρόμους που δεν έχω πάει ποτέ. Μια απόσταση 15-20 λεπτών από τους δρόμους που πάω συνήθως την έκανα σε 10 λεπτά (με έβγαλε από έναν άδειο παράδρομο - κυριολεκτικά άδειο). Και όπου έδειχνε κόκκινο χρώμα ξέρω γω ήταν όντως σταματημένα αυτοκίνητα σε εκείνο το σημείο.

• Like 1

Στον Κηφισό αυτή τη στιγμή, από Δυρραχίου έως Ν. Φιλαδέλφεια, κοντεύει να γίνει μαύρη η γραμμή. Για κανένα λόγο από εκεί, για κανένα. Από Αττική οδό και ας πάει 100 ευρώ η διέλευση.

Σε όσες πόλεις δοκίμασα (μεταξύ αυτών και Θεσσαλονίκη, Αθήνα) στο pc δεν είναι ενεργοποιημένη η κυκλοφορία.

Σε υπολογιστη  Αθηνα που δοκιμασα κι εγω τωρα δεν ειναι ενεργοποιημενη η κυκλοφορια .

μην χαιρεστε , γρηγορα θα ανακαλυψουν οι ελληνες τεχνοφοβικοι οτι παραβιαζει τα προσωπικα τους δεδομενα... και θα απαιτησουν την καταργηση του στο Ελλαδισταν

• Like 1

Καλή η real time ενημέρωση στο Google Maps για τη κίνηση στους δρόμους αλλά θα ήταν καλύτερη αν μπορούσες να ακούσεις και τις χριστοπαναγίες

• Like 1

Μη χαίρεστε και τόσο παίδες. Δε δουλεύει τόσο καλά. Έξω από το σπίτι μου κάθε πρωί γίνεται πανικός γιατί έχει φανάρι σε Λεωφόρο. Τα βράδια όμως είναι άδειος ο δρόμος αλλά τα Maps συνεχίζουν να το δείχνουν κόκκινο! Πόσοι χρήστες από τους λίγους βραδινούς να έχουν ανοιχτό το GPS και τα Data στο κινητό τους; Ελάχιστοι. Άρα ΥΠΟΘΕΤΕΙ το σύστημα με βάση τους ελάχιστους ότι συνεχίζεται η κίνηση, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει αρκετά στοιχεία. Θα 'πρεπε όταν δεν έχει στοιχεία να βγάζει τελέιως τους συγκεκριμένους δρόμους από την ένδειξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...