Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 τεράστιος ρουφιάνος δηλαδή. Και καλά anonymous data. Και νόμιζα και εγώ ότι θα παίρνανε traffic data από τους σένσορες που υπάρχουν σε διάφορους δρόμους. Μη σε πετύχω να το χρησιμοποιείς! Αντίσταση τώρα! Επίσης ποιους σενσορες και σε ποιους δρόμους; Στο 5%? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μου αρέσει πολύ για την Πάτρα αλλά θέλω να εξετάσω αν ισχύει και για άλλες πόλεις της πελοποννήσου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Παίδες δουλεύει τουλάχιστον στο PC που το δοκίμασα. Αρκετά καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ας φτιάξουν το offline πρώτα να δουλεύει σωστά και να μην λήγουν οι χάρτες που κατεβάζεις και μετά βλέπουμε. Καλή προσθήκη βέβαια, αν όμως τελικά δουλεύει σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι κόκκινο αυτή τη στιγμή... Καημένη πόλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά χθες και σήμερα που το χρησιμοποίησα απλά μιλάμε για το απόλυτο εργαλείο. Με έβγαλε από κάτι δρόμους που δεν έχω πάει ποτέ. Μια απόσταση 15-20 λεπτών από τους δρόμους που πάω συνήθως την έκανα σε 10 λεπτά (με έβγαλε από έναν άδειο παράδρομο - κυριολεκτικά άδειο). Και όπου έδειχνε κόκκινο χρώμα ξέρω γω ήταν όντως σταματημένα αυτοκίνητα σε εκείνο το σημείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Στον Κηφισό αυτή τη στιγμή, από Δυρραχίου έως Ν. Φιλαδέλφεια, κοντεύει να γίνει μαύρη η γραμμή. Για κανένα λόγο από εκεί, για κανένα. Από Αττική οδό και ας πάει 100 ευρώ η διέλευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Visehrad Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δουλεύει μια χαρά το ανακάλυψα προχθές τυχαία. Πολύ καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Προσφέρει τόσα χρήσιμα πράγματα η google που σκέφτεσαι να την κατηγορήσεις (για τον τρόπο που το κάνει) ή να της πεις μπράβο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Σε όσες πόλεις δοκίμασα (μεταξύ αυτών και Θεσσαλονίκη, Αθήνα) στο pc δεν είναι ενεργοποιημένη η κυκλοφορία. Σε υπολογιστη Αθηνα που δοκιμασα κι εγω τωρα δεν ειναι ενεργοποιημενη η κυκλοφορια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 μην χαιρεστε , γρηγορα θα ανακαλυψουν οι ελληνες τεχνοφοβικοι οτι παραβιαζει τα προσωπικα τους δεδομενα... και θα απαιτησουν την καταργηση του στο Ελλαδισταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 οταν βγαινετε στον δρομο,ενεργοποιειτε το google map;και για ποιον λογο;και τι ποσοστο το ενεργοποιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλή η real time ενημέρωση στο Google Maps για τη κίνηση στους δρόμους αλλά θα ήταν καλύτερη αν μπορούσες να ακούσεις και τις χριστοπαναγίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balrog Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μη χαίρεστε και τόσο παίδες. Δε δουλεύει τόσο καλά. Έξω από το σπίτι μου κάθε πρωί γίνεται πανικός γιατί έχει φανάρι σε Λεωφόρο. Τα βράδια όμως είναι άδειος ο δρόμος αλλά τα Maps συνεχίζουν να το δείχνουν κόκκινο! Πόσοι χρήστες από τους λίγους βραδινούς να έχουν ανοιχτό το GPS και τα Data στο κινητό τους; Ελάχιστοι. Άρα ΥΠΟΘΕΤΕΙ το σύστημα με βάση τους ελάχιστους ότι συνεχίζεται η κίνηση, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει αρκετά στοιχεία. Θα 'πρεπε όταν δεν έχει στοιχεία να βγάζει τελέιως τους συγκεκριμένους δρόμους από την ένδειξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα