Προς το περιεχόμενο

Asus t100 vs Lennovo miix 3

bagelismar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ειμαι ανάμεσα σε αυτα τα δυι ταμπλετ. Ειναι για την κοπέλα μου για την σχολη της γιαυτο κινητα σε κατι hybrid για να μπορεί να το μετακινει πιο ευκολα και θα ειναι για απλη χρήση οπως καμια ταινια χρηση ίντερνετ κάνα word κτλπα. Αρχικά θα ενδείκνυνται για τετοια χρήση η θα κολλάνε? Και κατα δεύτερον πιο απτα δυο? Στο lenovo με τραβάει η καλύτερη οθονη και στo Asus η full usb3 θυρα κ το καλύτερο πληκτρολόγιο αποτι εχω ακούσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ως κάτοχος του Asus T100 εδώ και ένα μήνα έχω μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Γρήγορο, μπαταρία εξαιρετική και φοβερό πληκτρολόγιο.

Όσον αφορά το lenovo δεν έχω προσωπική άποψη αλλά έχω διαβάσει εξίσου θετικά σχόλια.

Επειδή ήμουν και εγώ στο ίδιο δίλημμα κατέληξα στο asus γιατί πρώτον έχει κανονικό πληκτρολόγιο και όχι θήκη πληκτρολόγιο (όπως το lenovo) πράγμα που κατά την γνώμη μου δίνει καλύτερη αίσθηση και δεύτερον θεωρώ ότι η μικρότερη ανάλυση της οθόνης του asus ζορίζει λιγότερο τον επεξεργαστή πράγμα που πιστεύω θα φανεί σε λίγο καιρό. Επίσης εξίσου σημαντική είναι η ύπαρξη κανονικής θύρας usb που σου δίνει την δυνατότητα να το φορτίζεις και ταυτόχρονα να έχεις συνδεδεμένο κάποιο περιφερειακό π.χ ποντίκι, σε αντίθεση με το lenovo. Ελπίζω να σε βοήθησα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...