Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να το κάνω PS2?

Εγώ θέλω καινούργια παιχνίδια για PS4 και όχι remasters η BC

Ησυχια... 'Η αγγλιστι quiet.... Ελπιζω οτι πιανεις το χιουμορ μου... Επεξ/σία από tsilitheo1
  • Like 1
Δημοσ.

Διαφωνώ πλήρως με το σκεπτικό των περισσοτέρων - αλλά... είμαι και 45.5 χρονών, λογικό είναι να 'χω ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική άποψη με τόσο νεαρότερους συν-φορουμ-ίστες.

Καλά και τέλεια τα σύγχρονα γραφικά και ήχος... αλλά όταν θα παίξετε πχ. το "ELITE" στην... Amiga, οποιοδήποτε άλλο Space OPEN WORLD Simulator θα το βάλετε στο συρτάρι!

Και μιλάμε για γραφικά που θα 'φτιαχνε σήμερα ένα... 4χρονο παιδάκι! Κι όμως... είναι ΑΚΟΜΑ το κορυφαίο ΟΛΩΝ (αυτού του είδους)!

Όταν παίξετε πχ. το "BladeRunner" (adventure) το οποίο ήταν το ΠΡΩΤΟ με... ΠΟΛΛΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ φινάλε (ή το Under the Killing Moon, το πρώτο επίσης με πολλά φινάλε και ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ κλιπς ενσωματωμένα μέσα στο στόρυ)...

...τότε θα κατάβαιτε ότι ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ GAMEPLAY κάνει ένα παιχνίδι ΘΡΥΛΟ, όχι τα γραφικά ή ο ήχος - και είμαι designer o ίδιος!!!!!!!!!!! Τα λέω εγώ, που θα 'πρεπε να γράφω διθυράμβους για τα τορινά γραφικά των παιχνιδιών (που είναι φοβερά, φυσικά).

Θα 'θελα να μπορούσα να παίξω πολλά απ' το παρελθόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...