kgkaudi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλό αλλά όντως, για το PS3 χτυπιόνται όλοι, για το PS2 υπάρχουν ήδη emulators καλοί που παίζουν και σε χρεπομηχανήματα. Επίσης καλό είναι να χρειάζεται μόνο να βάζεις το cd και τέλος. Αλλιώς τσαμπα κόπος.
Predatorkill Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 PS2: EE CPU (mips iii) ο οποιος υπηρχε μεσα στις πρωτες παρτιδες PS3 PS3: Cell CPU τον οποιο οι εταιριες παραγωγης ακομα τον μαθαινουν και η CPU που εχει το PS4 δεν αντεχει να κανει emulate καθως ο cell ειναι πανισχυρος και τα παιχνιδια ειναι κομμενα και ραμμενα επανω του. Οι εταιριες πρεπει να αλλαξουν πολυ κωδικα στα παιχνιδια για να γινουν συμβατα με τη x86 αρχιτεκτονικη, θελει πολυ χρημα και καταντα ανουσιο. Ετσι λοιπον εχουμε τα remaster απο μεγαλα στουντιο με λιγη μολις οπτικη σαλτσουλα παραπανω και κοστος 60€. PS4: x86 αριτεκτονικη, πανευκολος ο emulator για PS2 3
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το ps2 έχει πεθάνει εδώ και καιρό, εδώ το ps3 αρχίζει και χάνει έδαφος. Εγώ αν έχω ps4 σημαίνει ότι θέλω να πάω παραπάνω σε γραφικά κλπ από το ps3 όχι να παίξω ps2 έλεος. ...είπε ο gamer
MadSheep Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 PS2: EE CPU (mips iii) ο οποιος υπηρχε μεσα στις πρωτες παρτιδες PS3 PS3: Cell CPU τον οποιο οι εταιριες παραγωγης ακομα τον μαθαινουν και η CPU που εχει το PS4 δεν αντεχει να κανει emulate καθως ο cell ειναι πανισχυρος και τα παιχνιδια ειναι κομμενα και ραμμενα επανω του. Οι εταιριες πρεπει να αλλαξουν πολυ κωδικα στα παιχνιδια για να γινουν συμβατα με τη x86 αρχιτεκτονικη, θελει πολυ χρημα και καταντα ανουσιο. Ετσι λοιπον εχουμε τα remaster απο μεγαλα στουντιο με λιγη μολις οπτικη σαλτσουλα παραπανω και κοστος 60€. PS4: x86 αριτεκτονικη, πανευκολος ο emulator για PS2 δεν χρειάζεται να αλλάξουν πολύ κώδικα μια φορα θα τον γράψουν τον εξομοιωτή και από ότι βλέπω ήδη γίνονται βήματα στους εξομοιωτές ανοιχτού κώδικα πράγμα που σημαίνει ότι αν είσαι sony και έχεις τα σχέδια και τον τρόπο λειτουργίας του PS3 + ανθρώπινο δυναμικό είναι παιχνιδάκι. Το ζήτημα είναι αν αξίζει για την εταιρία να το κάνει.
music_lover Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Υποθέτω πως οι περισσότεροι είστε μικρής σχετικά ηλικίας και ενδεχομένως δεν είχατε καθόλου ή ελάχιστη επαφή με ps2. Για τους παλαιότερους όμως που μεγαλώσαμε με το ps2, μας είχε δώσει παιχνιδάρες που ακόμη και σήμερα θα ξαναέπαιζα. πχ ανετότατα θα ξανάπαιζα dino crysis,onimusha,silent hill,mgs,god of war,gta,resident evil,final fantasy,ico και δεν συμμαζεύεται. 2
KilliK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις η SONY. Όσο δεν ασχολείται σοβαρά με το θέμα backwards compatibility με PS3, τόσο περισσότερους πελάτες θα χάνει. και το βασιζεις αυτο, που ακριβως;
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Υποθέτω πως οι περισσότεροι είστε μικρής σχετικά ηλικίας και ενδεχομένως δεν είχατε καθόλου ή ελάχιστη επαφή με ps2. Για τους παλαιότερους όμως που μεγαλώσαμε με το ps2, μας είχε δώσει παιχνιδάρες που ακόμη και σήμερα θα ξαναέπαιζα. πχ ανετότατα θα ξανάπαιζα dino crysis,onimusha,silent hill,mgs,god of war,gta,resident evil,final fantasy,ico και δεν συμμαζεύεται. Τι μου θυμησες βρε φιλε με το onimusha.... Ζαν Ρενω στο onimusha 3..... Παω να ξεθαψω τα 3 και 4 για λιγο λιωσιμο... 1
Lied Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 δεν χρειάζεται να αλλάξουν πολύ κώδικα μια φορα θα τον γράψουν τον εξομοιωτή και από ότι βλέπω ήδη γίνονται βήματα στους εξομοιωτές ανοιχτού κώδικα πράγμα που σημαίνει ότι αν είσαι sony και έχεις τα σχέδια και τον τρόπο λειτουργίας του PS3 + ανθρώπινο δυναμικό είναι παιχνιδάκι. Το ζήτημα είναι αν αξίζει για την εταιρία να το κάνει. To να ξανακανουν recompile ολο το game για 86 αρχιτεκτονικη ειναι εφικτο μονο εαν δεν εχουν χρησιμοποιησει πολλες απο τις δυνατοτητες του Cell. Στα περισσοτερα multiplatform games πιστευω οτι γινεται, ακομα και αν πανε απο PC/Xbox360 code. Σε ολα, αμφιβαλω, και για τη δυνατοτητα, και για το αποτελεσμα. Παρ ολες τις δυσκολιες παντως, βλεπω πολυ ομορφα λανσαρισματα παλιων παιχνιδιών στο PSN και τουλαχιστον στο Vita που εχω, εχουν δωσει απιστευτη αξια στο Hardware.
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Υποθέτω πως οι περισσότεροι είστε μικρής σχετικά ηλικίας και ενδεχομένως δεν είχατε καθόλου ή ελάχιστη επαφή με ps2. Για τους παλαιότερους όμως που μεγαλώσαμε με το ps2, μας είχε δώσει παιχνιδάρες που ακόμη και σήμερα θα ξαναέπαιζα. πχ ανετότατα θα ξανάπαιζα dino crysis,onimusha,silent hill,mgs,god of war,gta,resident evil,final fantasy,ico και δεν συμμαζεύεται. Και καλα θα κανεις. Ετσι και αλλιως για emulation μιλανε οποτε παρε ενα ps2 και εισαι κομπλε... Ποιος ο λογος να σκασεις 400-500€ για να παιζεις τα ιδια ακριβως παιχνιδια? Αε που μεχρι να τα τελειωσεις ολα αυτα θα εχει βγει το ps5.
music_lover Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Και καλα θα κανεις. Ετσι και αλλιως για emulation μιλανε οποτε παρε ενα ps2 και εισαι κομπλε... Ποιος ο λογος να σκασεις 400-500€ για να παιζεις τα ιδια ακριβως παιχνιδια? Αε που μεχρι να τα τελειωσεις ολα αυτα θα εχει βγει το ps5. Μα έχω ήδη ps4, πως θα σκάσω 400-500 ευρώ? Η δυνατότητα απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν ήδη το μηχάνημα. Τι μου θυμησες βρε φιλε με το onimusha.... Ζαν Ρενω στο onimusha 3..... Παω να ξεθαψω τα 3 και 4 για λιγο λιωσιμο... Είναι να απορείς γιατί παιχνιδάρες του ps2 δεν συνεχίστηκαν στο ps3 και τώρα στο ps4.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Υποθέτω πως οι περισσότεροι είστε μικρής σχετικά ηλικίας και ενδεχομένως δεν είχατε καθόλου ή ελάχιστη επαφή με ps2. Για τους παλαιότερους όμως που μεγαλώσαμε με το ps2, μας είχε δώσει παιχνιδάρες που ακόμη και σήμερα θα ξαναέπαιζα. πχ ανετότατα θα ξανάπαιζα dino crysis,onimusha,silent hill,mgs,god of war,gta,resident evil,final fantasy,ico και δεν συμμαζεύεται. Katamari, Shadow of the Colossus, Persona 3/4, killer 7, TM Black, Project Zero και ποσα ακόμα...
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Είναι να απορείς γιατί παιχνιδάρες του ps2 δεν συνεχίστηκαν στο ps3 και τώρα στο ps4. Νομιζω οτι οσον αφορα το onimusha ,καλα καναν και δεν το συνεχισαν.... Το 4 ηταν το αποκορυφωμα του.... Αν το συνεχιζαν θα ειχε την καταληξη του resident evil , call of duty etc.... 1
lionheart75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Tι μου θυμίσατε ρε παιδιά, κλάψ! Onimusha 1-4!!! Υπέρτατη μακακία ήταν που πούλησα το ps2 με πολλούς τίτλους παιχνιδιών για ψίχουλα. Απο τότε δεν έχω ξαναπουλήσει κονσόλα και ούτε πρόκειται. 1
Bamagiotis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το ps2 είχε πολλούς καλούς τίτλους αλλα προτιμάω να γίνουν είτε remastered είτε remake γιατί η αλήθεια είναι οτι μόνο στις παλιές tv δεν είναι τόσο χάλια στο μάτι τα γραφικά. Φυσικά και το ps1 αλλα αφού μιλάμε για ps2 θα μιλήσουμε μόνο για αυτό. Παράδειγμα παιχνιδιών που θα αξίζαν: Ride or die (θα είχε επικό online) Matrix - path of neo Max payne 1 και 2 Prisoner of war Great escape Obscure και πολλά άλλα! 1
kostas_crete Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 και το βασιζεις αυτο, που ακριβως; Μάλλον το διατύπωσα λάθος....... Το σκεπτικό μου αφορούσε τους παλιούς κατόχους PS3 τίτλων και πως η Sony μη παρέχοντας backwards compatibility στην ουσία φέρνει επί ίσοις όροις το δίλημμα PS4 Vs XB1 για αυτό το target group. Αν π.χ. για έναν χρήστη PS3 τα παιχνίδια που έχει ήδη καθίστανται άχρηστα, τότε ίσως να επηρεαστεί λιγότερο από την παλιά κονσόλα του για να επιλέξει μια next-gen. Για ένα χρήστη XBOX360, με το backwards compatibility του XBOX1, η επιλογή next gen κονσόλας είναι μονόδρομος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα