gregvibe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Eγω σε r9 290x με αυτο Δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα τι να σου πω? εμενα σαν κατασκευη δε μου φαινεται και πολυ σόι το συγκεκριμενο. θα κοιταξω να βρω κατι καλυτερο και ισως βαλω και μικρες ψηκτρουλες απο πανω, που σημαινει οτι θα πλησιαζουν στους ανεμιστηρες του επεξεργαστη και θα ψηχουν καπως την πλακετα. ολα αυτα βεβαια θεωρητικα.. στην πραξη να δουμε!
gregvibe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μετά την τοποθέτηση backplate στην Nitro R9 390, έγινε το ίδιο και στην 380. Tώρα για το λόγο που χρειάζεται ένα backplate... βοηθά στο heat dissipation ώστε να μην θερμαίνεται ένα σημείο μεμονωμένα αλλά να απλώνεται η θερμότητα σε όλο το σώμα της κάρτας. Για την 390 που το έψαξα πριν την αγοράσω, είχε ένα μικρό θέμα χωρίς backplate ενώ με bp λύθηκε. φιλε μου εισαι πολυ σωστος! μπορεις να δωσεις καμια πληροφορια που βρηκες το backplate καθως και το κοστος? κανα λινκ θα βοηθουσε!
fallen4ngel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Eγω σε r9 290x με αυτο Δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα Είχε thermal pads; Νομίζω δεν έχει το συγκεκριμένο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Είχε thermal pads; Νομίζω δεν έχει το συγκεκριμένο.Από backplate για 290/290Χ/390/390Χκανενα backplate δεν έχει thermal pad έχω δοκιμάσει και της ek, της xspc, και Alphacool έτσι και αλλιώς αυτές οι κάρτες δεν έχουν κάτι στη πίσω μεριά του pcb για να πατήσει pad
teo20net Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχώς την αγόρασα με backplate κατευθείαν μιας και το νέο rev έγινε τη βδομάδα που έστηνα το PC. Για εμένα πάντως αν δεν βρεις το original backplate, μην βάλεις καθόλου. Sent from Lumia 930 1
fallen4ngel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Από backplate για 290/290Χ/390/390Χκανενα backplate δεν έχει thermal pad έχω δοκιμάσει και της ek, της xspc, και Alphacool έτσι και αλλιώς αυτές οι κάρτες δεν έχουν κάτι στη πίσω μεριά του pcb για να πατήσει padΚάνεις ένα μικρό λαθακι Δες το λίγο καλύτερα μιας και τα έβαλα εγώ προσωπικά. Ένα μικρό τετράγωνο πίσω από το core και μια λωρίδα για τα πίσω VRM. Μπορείς να δεις κα τεστ με σχεδόν όλα τα μπλόκο και backplate και με συνδιασμούς τι διαφορές έχουν. Νομίζω και ο allday έχει το ίδιο μπορείς να τον ρωτήσεις https://shop.ekwb.com/ek-fc-r9-290x-backplate-black Μπορείς να το δεις και στα περιεχόμενα πολύ απλά.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εμένα δεν είχε τίποτα δεν το πολύ έψαξα κιόλας άρα μάλλον μας την έκανε το eshop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα