gregvibe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 λοιπον παιδια υστερα απο την κυκλοφορια της εν λογω gpu με backplate εχω ερχισει να ζηλευω και να ψαχνω οικονομικους τροπους ωστε να βρω backplate να βαλω στη δικη μου.. γνωριζει κανεις καποιον τροπο που θα με βοηθησει στην υλοποιηση του σχεδιου μου??
STORM1978 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δεν στέλνεις κανένα email στην ίδια την Sapphire να ρωτήσεις?
gregvibe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 μμμ! καλη ιδεα, αν ομως ζητανε τιποτα 30ρια 50ρια??
STORM1978 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Αυτο δεν το γνωρίζω αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις?
gregvibe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 σωστα, μολις εκανα register την καρτα και ετοιμαζομαι να τους στειλω! σ'ευχαριστω για το χρονο σου! 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 μμμ! καλη ιδεα, αν ομως ζητανε τιποτα 30ρια 50ρια??Backplate από ek, watercool κτλ και άλλες εταιρίες παίζουν 25-35 ευρώ συνήθως κοίτα κοίτα eshop και eworld.com.gr, η sapphire που είχα ρωτήσει δεν έχει σκοπό να διαθέσει τα backplate της ξεχωριστά, να ξέρεις πάντως ότι αν πάρεις backplate θα χρειαστείς πιο μακριές βίδες, συγκεκριμένα είναι Μ2,5mm μακρος δεν θυμάμαι εξαρτάται από της ψυκτρα εμένα ήθελε 2 διαφορετικά μεγέθη 2
gregvibe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 πολυ σωστος! μου εδωσες τροφη για σκεψη! θα κανω μια ερευνα να δω τι θα βρω..
konstantin79 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Σε τι βοηθά ακριβώς το backplate γιατί δεν γνωρίζω?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Σε τι βοηθά ακριβώς το backplate γιατί δεν γνωρίζω?Να μην λυγιζει η κάρτα όσο γίνεται, και αισθητικό κομμάτι κυρίως, παλιότερα δεν ξέρω για τώρα κάποιες κάρτες είχαν μνήμες και στη πάνω μεριά του pcb που ήθελαν ψύξη και βοηθούσε και εκεί 3
konstantin79 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Inuyasha
gregvibe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Να μην λυγιζει η κάρτα όσο γίνεται, και αισθητικό κομμάτι κυρίως, παλιότερα δεν ξέρω για τώρα κάποιες κάρτες είχαν μνήμες και στη πάνω μεριά του pcb που ήθελαν ψύξη και βοηθούσε και εκεί σ'αυτο υπολογιζω κι εγω, επειδη ζεσταινεται αρκετα η πλακετα ωστε με το backplate και εξτρα ψηκτρουλες πανω να χαμηλωσει η θερμοκρασια.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 σ'αυτο υπολογιζω κι εγω, επειδη ζεσταινεται αρκετα η πλακετα ωστε με το backplate και εξτρα ψηκτρουλες πανω να χαμηλωσει η θερμοκρασια.Τα backplate εκτός από συγκεκριμένα που είναι για να προσφέρουν ψύξη σε κάποιο chip δεν θα σου δώσει κάτι έξτρα στην ψύξη 1
gregvibe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 καλα, μολις βρω καποιο να βαλω στην καρτα μου θα κανω δοκιμες να δουμε τι θα κερδισω απο πλευρας θερμοκρασιας (αν κερδισω..) κι εδω ειμαστε παλι!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Eγω σε r9 290x με αυτο Δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα
teo20net Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μετά την τοποθέτηση backplate στην Nitro R9 390, έγινε το ίδιο και στην 380. Tώρα για το λόγο που χρειάζεται ένα backplate... βοηθά στο heat dissipation ώστε να μην θερμαίνεται ένα σημείο μεμονωμένα αλλά να απλώνεται η θερμότητα σε όλο το σώμα της κάρτας. Για την 390 που το έψαξα πριν την αγοράσω, είχε ένα μικρό θέμα χωρίς backplate ενώ με bp λύθηκε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα