Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια υστερα απο την κυκλοφορια της εν λογω gpu με backplate εχω ερχισει να ζηλευω και να ψαχνω οικονομικους τροπους ωστε να βρω backplate να βαλω στη δικη μου.. 

γνωριζει κανεις καποιον τροπο που θα με βοηθησει στην υλοποιηση του σχεδιου μου??

post-192757-0-63054200-1448033270_thumb.jpg

Δημοσ.

σωστα, μολις εκανα register την καρτα και ετοιμαζομαι να τους στειλω!

σ'ευχαριστω για το χρονο σου!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μμμ! καλη ιδεα, αν ομως ζητανε τιποτα 30ρια 50ρια??

Backplate από ek, watercool κτλ και άλλες εταιρίες παίζουν 25-35 ευρώ συνήθως κοίτα κοίτα eshop και eworld.com.gr, η sapphire που είχα ρωτήσει δεν έχει σκοπό να διαθέσει τα backplate της ξεχωριστά, να ξέρεις πάντως ότι αν πάρεις backplate θα χρειαστείς πιο μακριές βίδες, συγκεκριμένα είναι Μ2,5mm μακρος δεν θυμάμαι εξαρτάται από της ψυκτρα εμένα ήθελε 2 διαφορετικά μεγέθη
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Σε τι βοηθά ακριβώς το backplate γιατί δεν γνωρίζω?

Να μην λυγιζει η κάρτα όσο γίνεται, και αισθητικό κομμάτι κυρίως, παλιότερα δεν ξέρω για τώρα κάποιες κάρτες είχαν μνήμες και στη πάνω μεριά του pcb που ήθελαν ψύξη και βοηθούσε και εκεί
  • Like 3
Δημοσ.

Να μην λυγιζει η κάρτα όσο γίνεται, και αισθητικό κομμάτι κυρίως, παλιότερα δεν ξέρω για τώρα κάποιες κάρτες είχαν μνήμες και στη πάνω μεριά του pcb που ήθελαν ψύξη και βοηθούσε και εκεί

σ'αυτο υπολογιζω κι εγω, επειδη ζεσταινεται αρκετα η πλακετα ωστε με το backplate και εξτρα ψηκτρουλες πανω να χαμηλωσει η θερμοκρασια.

• Moderators
Δημοσ.

σ'αυτο υπολογιζω κι εγω, επειδη ζεσταινεται αρκετα η πλακετα ωστε με το backplate και εξτρα ψηκτρουλες πανω να χαμηλωσει η θερμοκρασια.

Τα backplate εκτός από συγκεκριμένα που είναι για να προσφέρουν ψύξη σε κάποιο chip δεν θα σου δώσει κάτι έξτρα στην ψύξη
  • Like 1
Δημοσ.

καλα, μολις βρω καποιο να βαλω στην καρτα μου θα κανω δοκιμες να δουμε τι θα κερδισω απο πλευρας θερμοκρασιας (αν κερδισω..)

κι εδω ειμαστε παλι!

Δημοσ.

Μετά την τοποθέτηση backplate στην Nitro R9 390, έγινε το ίδιο και στην 380. Tώρα για το λόγο που χρειάζεται ένα backplate... βοηθά στο heat dissipation ώστε να μην θερμαίνεται ένα σημείο μεμονωμένα αλλά να απλώνεται η θερμότητα σε όλο το σώμα της κάρτας. Για την 390 που το έψαξα πριν την αγοράσω, είχε ένα μικρό θέμα χωρίς backplate ενώ με bp λύθηκε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...