Shai-Hulud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα μου ήρθε το νέο μου desktop AMD FX 8350 Corsair Vengeance 8GB Thermalatake Power Supply 630W Asrock 970 Pro3 ATi R9 270x Intenso SSD 128GB Τα σύνδεσα όλα θεωρω μια χαρά (με εξαίρεση τον δίσκο και την ψύκτρα του επεξεργαστή όλα ήρθαν συνδεδεμένα από το κατάστημα, και ό,τι ξεσύνδεσα νομίζω ότι το ξαναβαλα σωστά) Η κάρτα γραφικών έχει υποδοχές DVI και HDMI και επειδή η οθόνη μου έχει μόνο VGA, σύνδεσα το PC στην τηλεόραση(HDMI). Ωστόσο το η τηλεόραση μου βγαζει οτι δεν έχει σήμα. τα leds, τα fans του επεξεργαστή, της gpu και του κουτιού δουλεύουν κανονικά, το sensor του ποντικιού είναι ανοιχτό και όταν πατάω num lock στο πληκτρολόγιο το φωτάκι του αναβοσβήνει. Έχετε καμιά ιδέα?
DiversionR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ο τίτλος σου δεν είναι και πολύ κατατοπιστικός.... Όταν λέμε ότι ένα pc δεν ανοίγει εννοούμε ότι δεν ξεκινάει τίποτα, πατάς το power button και δεν κάνει τίποτα. Από εκεί και πέρα αφού λες ότι το pc ανοίγει υπάρχει η πιθανότητα να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών ή να μην την έχεις συνδέσει σωστά... Αλήθεια, γιατί τα ξεσύνδεσες;;;;
fearwhatnow Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Πιθανο προβλημα στο καλωδιο HDMI. Δοκιμασε αλλο. (Φανταζομαι επελεξες στην TV το HDMI source...)
selianx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Αν μπορούσες να βγάλεις μια φωτογραφία το εσωτερικό του κουτιού, που να φαίνονται και οι συνδέσεις σε MOBO (κυρίως το 24πινο δεξιά, 8πινο πάνω αριστερά, και οι συνδέσεις στη GPU), θα βοηθούσε αρκετά για αρχή.
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Από την TV επέλεξες από το μενού της το HDMI? Και αν έχει 2-3 HDMI, επέλεξες το σωστό?
Shai-Hulud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ξεσύνδεσα κάποια καλώδια γιατί ήθελα να βάλω την ψύκτρα και έπρεπε να ξεβιδώσω τη mobo από το κουτί το HDMI το δοκίμασα με το laptop, δούλεψε κανονικά εικόνες από τη mobo υπάρχουν σε αυτό το φάκελο(σόρυ για την ποιότητα) https://www.dropbox.com/sh/xcjsfxkd54wgw1i/AABs1C9Qml1Ts27vnsC7ix8Pa?dl=0
selianx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ο φάκελος είναι άδειος, δε ξέρω κατά πόσο στέλνεις σωστό link.
Shai-Hulud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 δωστου κανα λεπτό να ανέβουν οι εικόνες EDIT: ανέβηκαν
fearwhatnow Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ξεσύνδεσα κάποια καλώδια γιατί ήθελα να βάλω την ψύκτρα και έπρεπε να ξεβιδώσω τη mobo από το κουτί το HDMI το δοκίμασα με το laptop, δούλεψε κανονικά εικόνες από τη mobo υπάρχουν σε αυτό το φάκελο(σόρυ για την ποιότητα) https://www.dropbox.com/sh/xcjsfxkd54wgw1i/AABs1C9Qml1Ts27vnsC7ix8Pa?dl=0 Απορω γιατι δεν αφησες να σου βαλουν την ψυκτρα στο καταστημα, απο τη στιγμη που επελεξες να σου στησουν ολα τα υπολοιπα. Ειναι και καινουριο μηχανημα. Ή το στηνεις μονος ολο ή το δινεις να στο στησουν ολο σε καταστημα. Μπαινεις και σε μπελαδες με εγγυησεις. Anyway, κοιτα ξανα ολες τις συνδεσεις πανω στην μητρικη. Δεν φαινεται κατι λαθος στις συνδεσεις σου. Αν μπορεις τραβα μια φωτο πιο μακρια. 1
Shai-Hulud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 παιδιά συγγνώμη false alarm. Του έλεγξα τα καλώδια και το ξανασύνδεσα και τώρα δουλεύει κανονικά σας ευχαριστώ για τη γρήγορη βοήθειά σας 4
balourdiskakos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 βαλε το καλωδιο HDMI στην καρτα γραφικων και οχι στην μητρικη..αν η καρτα γραφικων δεν παιρνει HDMI βαλε VGA απο το pc στην οθονη/τηλεοραση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα