Luxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Αναφερομαι και για ota Updates και για κανονικα. Σε ποιες περιπτωσεις χρειαζεται backup; Εαν βγαινουν Updates μεσω OTA καθε εβδομαδα, απλα τα εγκαθιστω χωρις backup; Τι ακριβως κανει το wipe cache; Το wipe user data; Εαν θελουμε να κανουμε καθαρο install, τοτε σβηνουμε τελειως τα παντα απο το κινητο; Δλδ wipe cache+user data; Υπαρχει καποια περιπτωση που να χρειαζεται να σβησουμε ολο το data απο το κινητο; Να μην υπαρχει δλδ τιποτα απολυτως και να χρειαζεται sd card για να βαλουμε την rom;
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Τι κινητό έχεις? Οι OTA αναβαθμίσεις δεν χρειάζονται backup. Για τις Rom ή τις .zip στα Xiaomi και Meizu χρειάζεται backup.
Luxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Oppo 7a εχω. Απλα πηγα να βαλω ενα Update μεσω OTA ενω ημουν root και εγινε ενας πανικος με το κινητο..
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Την OTA πως την έβαλες? Μέσω του προγράμματος update όπου κανείς chack for updates? Ή μέσω .zip μορφή? Και τι πρόβλημα έχεις επίσης?
2.1Ohm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Στο 99% των περιπτώσεων δεν πρέπει να είσαι ροοτ για να γινει ota update της ρομ του κατασκευαστή ίσως για αυτό έγινε "πανικός" Το wipe cashe είναι κάτι σαν διαγραφή των αρχείων των εφαρμογών και χρειασεζαι να κάνεις Hard reset σε μεγάλες αναβαθμίσεις
Luxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ξερει κανεις εαν υπαρχει ευκολος τροπος για να γινεις Unroot;
ziaba Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ξερει κανεις εαν υπαρχει ευκολος τροπος για να γινεις Unroot; δοκιμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
Luxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Google it! Μου βγαζει να εγκαταστησω ξανα την rom απο πανω. Οχι και ο,τι πιο ευκολο και βολικο. Και με την επαναφορα εργοστασιακων χανεις τα δεδομενα. Αποκλειεται να μην υπαρχει πιο ευκολος τροπος..
saruman123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ο μονος τροπος για unroot ειναι να περασης την επισημη rom. Καλο θα ειναι οταν διαβαζουμε για root να διαβαζουμε και πως κανουμε και unroot και τι επιπτωσεις εχουμε... Τωρα οσο για backup το Helium - App Sync and Backup ειναι μια λυση οταν και αν κανεις unroot. δοκιμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεωνΦιλε μου ετσι ευκολα αν ηταν το unroot θα ηταν ολα ωραια.
Luxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Παντως στο SuperSu που εχω, υπαρχει επιλογη που λεει Full Unroot. Δε ξερω τι κανει.
georgesteiros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 πατα το και εισαι unroot...μετα αν θες ota updates ξαναβαλε την επισημη rom. ομως για να αποκατασταθει η ομαλια στο κινητο λογικα θα πρεπει να κανεις μετα και ενα hard reset και wipe data και θα εισαι κομπλε...κρατα backup μεσω helium και μεσω του android. εγω αυτο κανω καθε φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα