Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφερομαι και για ota Updates και για κανονικα. Σε ποιες περιπτωσεις χρειαζεται backup; Εαν βγαινουν Updates μεσω OTA καθε εβδομαδα, απλα τα εγκαθιστω χωρις backup;

Τι ακριβως κανει το wipe cache; Το wipe user data;

Εαν θελουμε να κανουμε καθαρο install, τοτε σβηνουμε τελειως τα παντα απο το κινητο; Δλδ wipe cache+user data;

Υπαρχει καποια περιπτωση που να χρειαζεται να σβησουμε ολο το data απο το κινητο; Να μην υπαρχει δλδ τιποτα απολυτως και να χρειαζεται sd card για να βαλουμε την rom;

Δημοσ.

Oppo 7a εχω. Απλα πηγα να βαλω ενα Update μεσω OTA ενω ημουν root και εγινε ενας πανικος με το κινητο..

Δημοσ.

Στο 99% των περιπτώσεων δεν πρέπει να είσαι ροοτ για να γινει ota update της ρομ του κατασκευαστή ίσως για αυτό έγινε "πανικός"

Το wipe cashe είναι κάτι σαν διαγραφή των αρχείων των εφαρμογών και χρειασεζαι να κάνεις Hard reset σε μεγάλες αναβαθμίσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις εαν υπαρχει ευκολος τροπος για να γινεις Unroot;

δοκιμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Δημοσ.

Google it!

Μου βγαζει να εγκαταστησω ξανα την rom απο πανω. Οχι και ο,τι πιο ευκολο και βολικο.

Και με την επαναφορα εργοστασιακων χανεις τα δεδομενα. Αποκλειεται να μην υπαρχει πιο ευκολος τροπος..

Δημοσ.

Ο μονος τροπος για unroot ειναι να περασης την επισημη rom.

Καλο θα ειναι οταν διαβαζουμε για root να διαβαζουμε και πως κανουμε και unroot και τι επιπτωσεις εχουμε...

Τωρα οσο για backup το Helium - App Sync and Backup ειναι μια λυση οταν και αν κανεις unroot.

δοκιμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Φιλε μου ετσι ευκολα αν ηταν το unroot θα ηταν ολα ωραια.
Δημοσ.

Παντως στο SuperSu που εχω, υπαρχει επιλογη που λεει Full Unroot. Δε ξερω τι κανει.

Δημοσ.

πατα το και εισαι unroot...μετα αν θες ota updates ξαναβαλε την επισημη rom. ομως για να αποκατασταθει η ομαλια στο κινητο λογικα θα πρεπει να κανεις μετα και ενα hard reset και wipe data και θα εισαι κομπλε...κρατα backup μεσω helium και μεσω του android. εγω αυτο κανω καθε φορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...