veteranos123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Και δεν πάω να πάρω άλλο? Πάντως αν μέχρι αύριο δεν έχω κάποια ενημέρωση θα ζητήσω τον προϊστάμενο και αν αρχίσει και αυτός τα μα μου σου του θα ανέβω με τον πατέρα μου στα κεντρικά.
veteranos123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα. Τους ξανά πήρα τηλέφωνο σήμερα και τους είπα ότι η μητέρα μου είναι δικαστική επιμελήτρια και γνωρίζει εισαγγελείς και είναι έτοιμη σε 5 λεπτά να καταθέσει αγωγή σκοτώθηκαν να με εξυπηρετήσουν. Μόλις το κλείνουμε με παίρνει ο καταστηματάρχης που είχε κάνει την μ***** και μου λέει ότι κατά την εκτύπωση των στοιχείων ενός για μεταφορά το χαρτί βγήκε μουτζουρωμένο και έγινε το μπέρδεμα. Αμέσως με παίρνει και η cosmote να μου πει ότι έχει ξεκινήσει αίτηση να έρθει στο δίκτυο τους. Επιτέλους βρέθηκε άκρη.
2.1Ohm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Kλασικη Ελλας!Οταν θελεις να βρεις το δικιο σου αμα το παρεις χαλαρα και ευγενικα δν γντ τπτ..Ολοι φωνες απειλες θελουν για να ξυπνησουν!
veteranos123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ξέρεις τι . Τις πρωτες μέρες ξεκίνησα χαλαρά. Το Σάββατο ακούνε ένα χέσιμο από τον πατέρα και σήμερα πάλι εγώ χαλαρά τους λέω αυτο για την αγωγή
DiversionR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Πάλι καλά που βρήκες λύση γιατί θα μπορούσε να έχει τραβήξει καιρό αυτή η κολόνια!! Ο καταστηματάρχης δε.... άλλος αυτός.... Άμα βλέπεις μουτζουρωμένο χαρτί δεν στέλνεις εντολή για φορητότητα!! Παίρνεις πρώτα ένα τηλεφωνάκι στον αριθμό που πρόκειται να γίνει το όλο σκηνικό και επιβεβαιώνεις.. Κλασσική περίπτωση βαρεμάρας υποθέτω
veteranos123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σε μένα τα λες. Αυτός είναι στον Παρνασσό και μου είπε όταν ανέβεις έλα να σε κερασω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα