Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δεν πάω να πάρω άλλο? :P

Πάντως αν μέχρι αύριο δεν έχω κάποια ενημέρωση θα ζητήσω τον προϊστάμενο και αν αρχίσει και αυτός τα μα μου σου του θα ανέβω με τον πατέρα μου στα κεντρικά.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα. Τους ξανά πήρα τηλέφωνο σήμερα και τους είπα ότι η μητέρα μου είναι δικαστική επιμελήτρια και γνωρίζει εισαγγελείς και είναι έτοιμη σε 5 λεπτά να καταθέσει αγωγή σκοτώθηκαν να με εξυπηρετήσουν. Μόλις το κλείνουμε με παίρνει ο καταστηματάρχης που είχε κάνει την μ***** και μου λέει ότι κατά την εκτύπωση των στοιχείων ενός για μεταφορά το χαρτί βγήκε μουτζουρωμένο και έγινε το μπέρδεμα.

Αμέσως με παίρνει και η cosmote να μου πει ότι έχει ξεκινήσει αίτηση να έρθει στο δίκτυο τους.

Επιτέλους βρέθηκε άκρη.

Δημοσ.

Kλασικη Ελλας!
Οταν θελεις να βρεις το δικιο σου αμα το παρεις χαλαρα και ευγενικα δν γντ τπτ..
Ολοι φωνες απειλες θελουν για να ξυπνησουν!

Δημοσ.

Ξέρεις τι . Τις πρωτες μέρες ξεκίνησα χαλαρά. Το Σάββατο ακούνε ένα χέσιμο από τον πατέρα και σήμερα πάλι εγώ χαλαρά τους λέω αυτο για την αγωγή

Δημοσ.

Πάλι καλά που βρήκες λύση γιατί θα μπορούσε να έχει τραβήξει καιρό αυτή η κολόνια!!

Ο καταστηματάρχης δε.... άλλος αυτός.... Άμα βλέπεις μουτζουρωμένο χαρτί δεν στέλνεις εντολή για φορητότητα!! Παίρνεις πρώτα ένα τηλεφωνάκι στον αριθμό που πρόκειται να γίνει το όλο σκηνικό και επιβεβαιώνεις..

Κλασσική περίπτωση βαρεμάρας υποθέτω :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...