Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευ. Πιστεύω ότι σε κάποιον κάνανε προσφορά και στην μεταφορά κάνανε λαθο;

Παίζει και αυτό..... Δύσκολο μεν αλλά παίζει.. Πάντως πες τους να σου πουν ποίος το έκανε γιατί τώρα που πήραν φορά βλέπω να σε βάζουν και σε ξένο δίκτυο στο τέλος χαχα :P

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν πάω σπίτι θα κάνω μια καταγγελία σε εεττ και καταναλωτή αλλά όταν έκανα αίτηση να έρθει το καλοκαίρι η SIM στα στοιχεία μου η cosmote δεν μου εδωσε καποιο χαρτί και δυστυχώς δεν ζήτησα ούτε εγώ οπότε δεν ξέρω αν ήταν στο όνομα μου η στης μητέρας μου

Δημοσ.

Ευ. Πιστεύω ότι σε κάποιον κάνανε προσφορά και στην μεταφορά κάνανε λαθο;

Και πάλι, εφόσον δηλώνεις το νούμερο έπρεπε να ΔΟΥΝ ότι αυτός ο αριθμός δεν είναι διαθέσιμος και ότι ανήκει σε ΄σένα.

Καλά δεν έχουν δικλείδες ασφαλείας;

Δημοσ.

Όταν πάω σπίτι θα κάνω μια καταγγελία σε εεττ και καταναλωτή αλλά όταν έκανα αίτηση να έρθει το καλοκαίρι η SIM στα στοιχεία μου η cosmote δεν μου εδωσε καποιο χαρτί και δυστυχώς δεν ζήτησα ούτε εγώ οπότε δεν ξέρω αν ήταν στο όνομα μου η στης μητέρας μου

Ούτε εμένα μου έδωσαν χαρτί (γιατί και εγώ αυτό ακριβώς έκανα) αλλά τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών της cosmote για επιβεβαίωση και μου είπαν ότι το σύστημα τους αναγνωρίζει πλέον τα δικά μου στοιχεία..... 

Δεν νομίζω να μην στο πέρασαν στο όνομα σου.... Κάτι άλλο γίνεται εδώ..

Δημοσ.

Ισχύει και εγώ που έκανα μεταφορά στο όνομα μου για να το κάνω φοιτητικό το what's up μου μόνο με τις ταυτότητες μας πήγαμε ούτε υπογραφές ούτε τπτ μια φωτοτυπία έβγαλαν την δικιά μ κ τέλος ήταν στο το όνομα μου!

Από όπου και να το παρεις λάθος είναι η περίπτωση σου!

Κάτι δν πάει καλά κ θέλει κ άλλο ψάξιμο!

Δημοσ.

Θα κάνω αύριο καημένα τηλέφωνο στην cosmote. Κανονικά δεν έπρεπε να με ενημερώσει και η cosmote για την φορητότητα; το βλέπω να τρώει και αυτή καταγγελία

Δημοσ.

Σήμερα έγινε καταγγελία στην ΕΕΤΤ γιατί πλέων αμφισβητούν ότι μου ανήκει  το νούμερο όσο ήταν στην cosmote

Δημοσ.

Σήμερα έγινε καταγγελία στην ΕΕΤΤ γιατί πλέων αμφισβητούν ότι μου ανήκει  το νούμερο όσο ήταν στην cosmote

Άκου τι λένε..... 

Δημοσ.

Σήμερα τους πήρε και ο πατέρας και άκουσαν ένα γερό χέσιμο. Εν το μεταξύ αν πάρω στο 11880 μου λένε ότι το νούμερο ανήκει σε μένα, η cosmote λέει ότι νούμερο είναι ακόμα σε αυτούς και η vodafone λέει ότι το νούμερο μου είναι σε αυτούς και ανήκει σε κάποιον Γιώργο πχ.

Δημοσ.

H Vodafone λέει ότι το νούμερο μου είναι σε αυτούς και ανήκει σε κάποιον Γιώργο πχ.

Να μιλήσεις κατευθείαν με αυτόν τον Γιώργο μπας και βρεθεί λύση.

Δημοσ.

Το Γιώργος είναι ένα παράδειγμα γιατί δεν θυμάμαι το πραγματικό επίθετο που μου είπαν αλλά και ο πατέρας μου ζήτησε τα στοιχεία του αλλουνού λένε ότι δεν μπορούν να τα δώσουν

Δημοσ.

Το Γιώργος είναι ένα παράδειγμα γιατί δεν θυμάμαι το πραγματικό επίθετο που μου είπαν αλλά και ο πατέρας μου ζήτησε τα στοιχεία του αλλουνού λένε ότι δεν μπορούν να τα δώσουν

Όταν παίρνεις τηλ στον αριθμό καλεί ή ούτε καν...αν καλεί τον άλλον, που έχει και καλά τώρα τον αριθμό....πάρε τον τηλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...