veteranos123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα. Εδώ και 7 χρόνια έχω ένα καρτοκινητό cosmote στο όνομα της μητέρας μου και το Μάιο που μας πέρασε το έφερα στο όνομά μου. Εχθές μου έρχεται ένα μήνυμα το κινητό από την vodafone ότι η αίτηση φορητότητας που έγινε στις 16 του μηνός κατοχυρώθηκε με επιτυχία. Φυσικά εγώ δεν έκανα κάτι τέτοιο και άμεσα παίρνω στα κεντρικά της vodafone για εξηγήσεις και όντως λέει ότι στις 16 του μηνός έγινε προφορά τηλεφωνικά (δυστυχώς δεν σκέφτηκα να ζητήσω την συνομιλία, όχι ότι θα μου την έδιναν βέβαια). Αφού τους είπα ότι εγώ δεν δέχτηκα καμιά κλήση και δεν αποδέχτηκα καμιά προσφορά μου είπαν ότι θα το τσεκάρουν και θα με πάρουν κατά τις 8 αλλά φυσικά δεν με πήραν. Τους παίρνω πάλι και μου λέμε θα το τσεκάρουμε και θα σε ενημερώσουμε. Πριν 2 ώρες κοιτάω και το κινητό μου δεν έχει σήμα και λέει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και κατευθείαν πάω στην cosmote και μου λένε ότι το νούμερο έφυγε από αυτούς. Αμέσως παίρνω την vodafone για τρίτη φορά και μου λένε ότι το νούμερο μου ανήκει πλέων στην vodafone σε ένα επίθετο που δεν το θυμάμαι σε επαγγελματικό πακέτο. Εγώ βέβαια στο κινητό ακόμα δεν έχω σήμα και μου είπαν ότι θα καταθέσουν αίτημα να γυρίσει πάλι στην cosmote. Εγώ τους έδωσα περιθώριο μέχρι την Δευτέρα το νούμερο να πάει πάλι στην cosmote αλλιώς θα μιλήσω με γνωστό μου δικηγόρο για όλες τις νόμιμες ενέργειες που μπορούν να γίνουν καθώς και καταγγελία στην προστασία καταναλωτή κλπ. όπως και επίσης σκέφτομαι να πάρουμε ένα σταθερό και ένα κινητό από την vodafone-hol. Θα ήθελα να σας τονίσω την μεγάλη προσοχή με την vodafone γιατί είναι απαράδεκτοι, Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου; Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μεγάλο post. 1
newsformobiles Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Υπέγραψες κάπου!? Από την Cosmote δεν σε πήραν τηλέφωνο για αντιπρόταση!? Κλήση εσύ έχεις από Vodafone (από την αναλυτική κίνηση θα φαίνεται) έχεις!? Εάν δεν υπέγραψες, πως σε μετέφεραν!?
DiversionR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Βάλε ένα δικηγόρο να μάθει ποιος έκανε την αίτηση φορητότητας.... Μήπως σήκωσε κάποιος της οικογενείας σου το τηλέφωνο και συμφώνησε για κάτι τέτοιο;;;;; Και πάλι όμως φαντάζομαι ότι πρέπει να πάρουν και την υπογραφή σου γιαυτό.... Όπως και στα σταθερά που όταν συμφωνείς με μια προσφορά σου φέρνει ο courier το χαρτί να το υπογράψεις για να μπεις σε άλλη εταιρία.... Δεν μπορεί άντε και έτσι όποιος συμφωνεί μέσω τηλεφώνου και γίνεται απευθείας αίτηση χωρίς καν να ξέρουν αν είναι ο κάτοχος του τηλεφώνου.. 1
Demon Lord Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Υπέγραψες κάπου!? Από την Cosmote δεν σε πήραν τηλέφωνο για αντιπρόταση!? Κλήση εσύ έχεις από Vodafone (από την αναλυτική κίνηση θα φαίνεται) έχεις!? Εάν δεν υπέγραψες, πως σε μετέφεραν!? Σε όλα σου τα ερωτήματα είναι όχι φίλε μου (είμαι ο αδερφός του) Απλά του έστειλαν μήνυμα ότι εγκρίθηκε η μεταφορά
veteranos123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Όχι σε όλα. Στις 16 μου είπαν ότι πήραν στο τηλέφωνο μου για προσφορά αλλά δεν χτύπησε ποτέ το κινητό στις 16. Ούτε από την cosmote με ειδοποίησαν. Το νούμερο μου είναι καρτοκινητό.
DiversionR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Όχι σε όλα. Στις 16 μου είπαν ότι πήραν στο τηλέφωνο μου για προσφορά αλλά δεν χτύπησε ποτέ το κινητό στις 16. Ούτε από την cosmote με ειδοποίησαν. Το νούμερο μου είναι καρτοκινητό. Ακόμα και να υπήρξε τηλεφωνική συμφωνία από τη στιγμή που δεν έχεις βάλει υπογραφή είναι λάθος της vodafone... Λες αυτό να είναι κανένα καινούριο φθηνό κόλπο της για να πάρει πελάτες;;;; τι να πω... όλα τα έχω δει στην Ελλάδα!!
veteranos123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Για νεώτερες πληροφορίες θα ενημερώνω.
DiversionR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Για νεώτερες πληροφορίες θα ενημερώνω. Πάντως μην το αφήσεις έτσι.... Ακόμα και αν σου πουν ότι στείλανε τον αριθμό πίσω στην cosmote εσύ απαίτησε να μάθεις ποίος έκανε την αίτηση φορητότητας..... Να βγει μια άκρη..
newsformobiles Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι θα πάει έτσι εύκολα πίσω στην Cosmote.... Με την Cosmote μίλησες!? Όσο για την Vodafone, καλύτερα πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να σου βρούνε λύση.
Dantε Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Πλεον εχω διαβασει οτι και προφορικα σου κανουν συμβολαιο. Και καλα ψηφιακη υπογραφη και εχουν την συνομιλια ως αποδεικτικο. Δηλαδη εαν δηλωσεις οτι εισαι στο τηλεφωνο καποιος αυτοι το δενουν σχοινι-κορδονι. Ειδικα σε κατι γριες τους αλλαζουν 17 προγραμματα το μηνα,μπας και ξερουν τι λενε στο τηλ. Ψαξε το παντως,καταντανε αηδια. Πλεον στο κινητο εχω προγραμματακι και ολα οι αριθμοι αυτοι τρωνε blacklist. Οι αποκρυψεις δε, αυτοματα πορτα.
DiversionR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Πλεον εχω διαβασει οτι και προφορικα σου κανουν συμβολαιο. Και καλα ψηφιακη υπογραφη και εχουν την συνομιλια ως αποδεικτικο. Δηλαδη εαν δηλωσεις οτι εισαι στο τηλεφωνο καποιος αυτοι το δενουν σχοινι-κορδονι. Ειδικα σε κατι γριες τους αλλαζουν 17 προγραμματα το μηνα,μπας και ξερουν τι λενε στο τηλ. Ψαξε το παντως,καταντανε αηδια. Πλεον στο κινητο εχω προγραμματακι και ολα οι αριθμοι αυτοι τρωνε blacklist. Οι αποκρυψεις δε, αυτοματα πορτα. Αν ισχύει αυτό που λες μεγάλη βλακεία.... Και πάλι όμως ο φίλος από πάνω λέει ότι δεν σήκωσε κανένα τηλ. της vodafone..
veteranos123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Η cosmote το μόνον που μου είπε είναι ότι έφυγε το νούμερο από αυτους. Στις 16 του μηνος δεν δέχτηκα καμία κλήση στο κινητό όχι δηλαδη ότι με πήραν και δεν το σήκωσα.
DiversionR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Η cosmote το μόνον που μου είπε είναι ότι έφυγε το νούμερο από αυτους. Στις 16 του μηνος δεν δέχτηκα καμία κλήση στο κινητό όχι δηλαδη ότι με πήραν και δεν το σήκωσα. Ζήτα τους αναλυτικό αρχείο κλήσεων και πες τους να σου πουν με ποιόν μίλησαν για την αίτηση φορητότητας!! Αν τους δεις και κάνουν τους δύσκολους πες ότι θα πας νομικά..
Sotosgl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Btw οταν λενε το παραμυθι οτι η κληση καταγραφεται και τους πεις σας καταγραφω και εγω και σας ενημερωνω για αυτο θα αρχισουν τις κραυγες οτι μονο με εισαγγελικη διαταγη μπορουμε να τους καταγραψουμε και κατι αλλα ομορφα. Καταγγελια και τηλεφωνο στην ΕΕΤΤ ΧΤΕΣ http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/ Οτι και να γινει τα γραναζια αργουν να παρουν μπρος μερικες μερες οποτε ετοιμασε καταγγελιουλα
veteranos123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ευ. Πιστεύω ότι σε κάποιον κάνανε προσφορά και στην μεταφορά κάνανε λαθο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα