Προς το περιεχόμενο

E:\ is not accessible, access denied

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την εγκατάσταση των Win 10 που έγινε πριν μερικές μέρες,σύνδεσα σήμερα στο σύστημα έναν 2ΤΒ ο οποίος είναι σχεδόν γεμάτος.Δεν με αφήνει όμως να μπω.Έχω το μήνυμα E:\ is not accessible, access denied . Δοκίμασα και με άλλο SATA και έχω το ίδιο θέμα.προσπάθησα να τρέξω chkdsk αλλά εμφάνισε μετά από λίγο error και σταμάτησε.Τώρα που ψάχνω το θέμα βλέπω κάτι για  Take Ownership αλλά στα 10αρια δεν βρίσκω αυτή την επιλογή. Κάποια ιδέα για να μην κάνω κάτι που θα χειροτερέψει την κατάσταση ?

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις το εξής. Πήγαινε στο "Υπολογιστής", κάνε δεξί κλικ στις ιδιότητες και πήγαινε στον τομέα της ασφάλειας πάνω πάνω... Μετά σιγουρέψου πως ο χρήστης σου έχει τα απαραίτητα δικαιώματα για να διαβάσει το δίσκο.. Αν χρειαστείς βοήθεια κάνε ένα ποστ και εδώ είμαστε ;)

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα καθως μετά από ότι συνέβη, του έκανα έλεγχο και έχω weak sector πλέον. Να ανησυχώ ? 

Όχι ιδιαίτερα... Κατέβασε το hdd regenerator και βάλτο να διορθώσει όλα τα bad sectors... Θα είσαι κομπλέ ;)

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα καθως μετά από ότι συνέβη, του έκανα έλεγχο και έχω weak sector πλέον. Να ανησυχώ ? 

Δεν ξέρω αν είναι άσχημο, αλλά δεν ξέρω αν είναι και καλό.

Όχι ιδιαίτερα... Κατέβασε το hdd regenerator και βάλτο να διορθώσει όλα τα bad sectors... Θα είσαι κομπλέ ;)

Συμφωνώ αλλά το προγραμματάκι δεν είναι free. Υπάρχει παλαιότερη έκδοση (1.71) στο Hirens Boot CD 10.6. Και αυτή μια χαρά είναι. Μόνο ενημέρωσε για το αποτέλεσμα της σάρωσης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...