fogeo93 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα Εχω εναν εκτυπωτη canon mg 2950. Mεχρι και σημερα εβγαζε μια χαρα εκτυπωσεις. Μετα μου εβγαλε προβλημα ''ο εκτυπωτης δεν ανταποκρινεται'' πηγα να γεμισω τα μελανια μπας και γινει κατι . Μου ειπε το παιδι απο εκει πως ειναι ηδη γεματα και οτι οι εκτυπωτες canon βγαζουν τετοιο μηνυμα οτι και καλα ειναι αδεια τα μελανια για να παρεις καινουρια. Τελος παντων μου εδωσε και κατι οδηγιες πως να παρακαμψω αυτο το σφαλμα που βγαζει πατωντας ενα κουμπι που εχει πανω στον εκτυπωτη (Κυκλος με ενα τριγωνο μεσα ). Αλλα παλι τα ιδια . Καμια ιδεα? Χρησιμοποιω windows 7
DiversionR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Κάνε restart το pc και τον εκτυπωτή σου και ξαναδοκίμασε..... Τέλος αν ισχύει αυτό που λες (που δυστυχώς σε πολλούς εκτυπωτές ισχύει... πως αλλιώς θα βγάλουν χρήματα οι εταιρίες;;;; δοκίμασε να βρεις κάποιο hotfix-patch από τρίτους ώστε να το περάσεις στο pc και να παρακάμψεις την ασφάλεια αυτή.
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε με μελάνια γνήσια. Πόσο καιρό κάνεις αναγόμωση?
fogeo93 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε με μελάνια γνήσια. Πόσο καιρό κάνεις αναγόμωση? Πρωτη φορα. Ο εκτυπωτης εχει δεν εχει μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα