eliasjuve Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά κι οι δυο έχετε δίκιο. Δεν φταίει το facebook φταίνε αυτοί που το χρησιμοποιούν μ'αυτόν τον τρόπο. Για μένα αυτό που έχει κάνει τη ζημιά στο facebook και πρέπει να φύγει είναι το "like". Αν φύγει αυτό θα καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό. Αλλά...σιγά μη φύγει...
webparts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 δεν υπαρχει ελπιδα πλεον..αυτο ειναι το προβλημα μας,το πως θα χωρισουμε και δε θα φανει ασχημο στο fb.. πανουκλα στα σπιτια σας.. 1
thessalonik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ολοι οι ανθρωποι νιωθουμε ενδομυχα την πανανθρωπινη αναγκη της επικοινωνιας. Η επικοινωνια αυτη ομως πρεπει να γινεται μεσω φυσικης επαφης προσωπου με προσωπο και οχι εικονικα. Αυτο ειναι μια ψευδαισθηση επικοινωνιας και οχι πραγματικη γιατι οπως ειπα λειπει η φυσικη επαφη. Ομως σε ορισμενς περιπτωσεις λογω αποστασης ειναι καμια φορα χρησιμο μεχρι και απαραιτητο. Αλλα πρεπει να μπουν ορια. Τις πολυ προσωπικες στιγμες μας τις μοιραζομαστε με τα κοντινα μας ατομα συγγενεις και κολλητους φιλους και οχι με τον καθε εικονικο φιλο που θα συναντησουμε στο facebook. Αν ειναι δυνατον, η αλλη να γενναει και αυτο που την ενδιαφερει αμεσως να ειναι να αποθανατιστει στο facebook και να εισπρατει likes. η ο αλλος απο το κρεβατι του πονου να ανεβαζει photos για να παρει like η γενικα οα καθενας με το που θα ξυπνησει το πρωι να τραβαει selfie τον εαυτο του πινοντας καφε και μοστραροντας το καινουργιο του γυαλι ή τους κοιλιακους του η και τα δυο και να καθεται να μετραει likes. Αυτα για μενα αποτελουν στοιχεια διαταραχης προσωπικοτητας ναρκισσιστικου τυπου. Δεν μας ενδιαφερει τοσο το γεγονος που βιωνουμε αλλα το πως θα τρεξουμε να προβαλλουμε τον εαυτο μας, την εικονα μας στο διαδικτυο για να εισπραξουμε αναγνωριση μεσω των likes με σκοπο να τονωσουμε ειτε την χαμηλη μας αυτοεκτιμηση ειτε να τονωσουμε τον εγωισμο μας. Αυτα για μενα αποτελουν στοιχεια διαταραχης προσωπικοτητας ναρκισσιστικου τυπου. 1
webparts Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αυτα για μενα αποτελουν στοιχεια διαταραχης προσωπικοτητας ναρκισσιστικου τυπου. σα να το εγραψα εγω μου φαινεται.
thessalonik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 σα να το εγραψα εγω μου φαινεται. Δεν το προσεξα οτι το ανεφερες και εσυ το ιδιο. Εγω το εγραψα γιατι ετσι μου εβγαινε απο μεσα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα