Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ότι η αιτία συνήθως που συμβαίνει για Ν χωρίζεις είναι το Facebook .μάλλον έπρεπε με το που χωρίζει κάποιος να διαγράφετε ο λογαριασμός.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουμε φτασει σε σημειο να χωριζουμε και να σκεφτομαστε πως θα το βαλουμε στο Facebook.. 

Ερεε καταντια.. 

Για κλαματα οι νεες γενιες. 

• Like 1
Δημοσ.

Απο τοτε που βγήκαν τα Facebook κ λοιπα χάθηκε το θάρρος του αληθινού φλερτ ενας δεύτερος κόσμος γεννήθηκε γεμάτος με φωτογραφίες κι like...

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια οταν ακομα πιστευα στη μονογαμια και το παλευα με σχεσεις ειχε δημιουργηθει τεραστια λιστα με ατομα που ειχα πλοκκκ.
Και γενικα η λιστα με πρωην ειναι κριμα να πρεπει να μπει στη λιστα με πλοκκ, συχνα εκανα ποστ απ το προφιλ τους που θελω να βλεπω δηλαδη οκ, βολικο μου φαινεται.
Γενικα πατριαρχια και κανονικοτητα ονλαην. Αν εξελιχθει αρκετα ισως να αναθεωρησω τη σταση μου απεναντι στη μονογαμια. Με τους σημερινους κοινωνικους ορους, να μου λειπει.
Φυσικα και θεωρω οτι το φεησμπουκ και οι επιλογες που δινει ειναι τρελη επιρροη στον τροπο που (η δυτικη) κοινωνια βιωνει τις διαπροσωπικες σχεσεις και διαμορφωνει τους κωδικες επικοινωνιας της. Οποτε κατι τετοιες δηθενοφιλελεδικες προσεγγισεις εν τελει μπορει να εχουν και θετικο αντικτυπο.
Μενει να απενοχοποιησουμε το γυμνο, μοναχα, γιατι το κακο με τα ριπορτς εχει παραγινει.

Δημοσ.

Ας ανατρέξουμε λίγο στό παρελθόν όπου τα παιδία έπαιζαν στης αλάνες οπός και μερικοί από εμάς έχουμε ακόμα κάτι να πούμε στα παιδία μας εκείνα τί θα λένε? Αυτη/Αυτός με έκανε block τότε μου έκαναν καλά post έλεος ας ξυπνήσουν μερικοί και μερικές δεν υπάρχει μόνο το Internet 1 φορά ζούμε

Δημοσ.

ολοι μονοι μας τα κανουμε και βγαζουμε τα ματια μας και μετα μας φταινε οι αλλοι...

υπηρχαν και αλλα τσατ πιο παλια 

μεχρι και sms στην τηλεοραση που χρεωναν και πολλα

και κοροιδευαν τον κοσμο 

αν ο αλλος θελει να κανει την μ*λακια του θα την κανει και με σηματα καπνου απλα απο το fb ειναι πιο ευκολο

οποτε μην το κραζετε επειδη ο κοσμος λογω της ευκολιας του ιντερνετ επεσε ακομα πιο χαμηλα επιπεδο

Ας ανατρέξουμε λίγο στό παρελθόν όπου τα παιδία έπαιζαν στης αλάνες οπός και μερικοί από εμάς έχουμε ακόμα κάτι να πούμε στα παιδία μας εκείνα τί θα λένε? Αυτη/Αυτός με έκανε block τότε μου έκαναν καλά post έλεος ας ξυπνήσουν μερικοί και μερικές δεν υπάρχει μόνο το Internet 1 φορά ζούμε

θελω να σου πω οτι ξενερωνω που βλεπω τεχνολογικα αναλφαβητους τριανταρηδες που δεν ξερουν τι σημαινει email και δεν μπορουν να κανουν μεχρι και τα πιο απλα πραγματα αλλα ξερουν απο μπαλα γιατι επαιζαν στις αλανες...

σοβαρα τι να εχω να πω στα παιδια μου?

δεν θα το βρισκουν καν ενδιαφερον οτι γινομουν χαλια μεσα στα χωματα που επαιζα μπαλα με τους φιλους μου

αν θες να αναπτυξεις δραστηριοτητες αντιληψη φιλοσοφια και ομαδικοτητα υπαρχουν παρα πολλες ασχολιες που μπορει να κανει ενα παιδι και πολυ καλυτερα απο τοτε

Δημοσ.

Άλλωστε, το Facebook αποτελεί μέρος όπου οι άνθρωποι μοιράζονται σημαντικές στιγμές της ζωής τους..

Αχαχαχαχαχαχαχαχα /facepalm

Δημοσ.

ολοι μονοι μας τα κανουμε και βγαζουμε τα ματια μας και μετα μας φταινε οι αλλοι...

και κοροιδευαν τον κοσμο 

αν ο αλλος θελει να κανει την μ*λακια του θα την κανει και με σηματα καπνου απλα απο το fb ειναι πιο ευκολο

οποτε μην το κραζετε επειδη ο κοσμος λογω της ευκολιας του ιντερνετ επεσε ακομα πιο χαμηλα επιπεδο

θελω να σου πω οτι ξενερωνω που βλεπω τεχνολογικα αναλφαβητους τριανταρηδες που δεν ξερουν τι σημαινει email και δεν μπορουν να κανουν μεχρι και τα πιο απλα πραγματα αλλα ξερουν απο μπαλα γιατι επαιζαν στις αλανες...

δεν θα το βρισκουν καν ενδιαφερον οτι γινομουν χαλια μεσα στα χωματα που επαιζα μπαλα με τους φιλους μου

αν θες να αναπτυξεις δραστηριοτητες αντιληψη φιλοσοφια και ομαδικοτητα υπαρχουν παρα πολλες ασχολιες που μπορει να κανει ενα παιδι και πολυ καλυτερα απο τοτε

Αγαπητέ φίλε αναγνώστη έχεις δίκαιο σε ένα μικρό βαθμό κατ΄εμέ. Εγώ πραγματικά θλίβομαι για τους πραγματικά ανορθόγραφους και αναλφάβητους. Διαβάζω ανακοινώσεις μερικών μόνο λέξεων ή και προτάσεων, όπου γίνεται κατακρεούργηση της γλώσσας μας, της Ελληνικής, που αποτελεί θεμέλιο λίθο των Ευρωπαϊκών γλωσσών. Το να καταστείς τεχνολογικά ενημερωμένος και να μπορείς να χειριστείς σαν απλός χρήστης έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή χρειάζεσαι, 3 έως 6 μήνες ταχύρυθμων μαθημάτων. Η μητέρα μου στα 60 της έμαθε να περιηγείται στο διαδίκτυο να συντάσσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να χειρίζεται απλά τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς ιδιαίτερη εκπαίδευση.  Για να μπορείς όμως να γράψεις και να εκφράσεις σωστά τις σκέψεις σου, χρειάζεσαι αρκετά χρόνια εκπαίδευσης.  Όσο για το θέμα της αλάνας και τα γούστα που πραγματικά βγάζαμε σαν πιτσιρικάδες δεν συγκρίνονται με τίποτε με την ηλεκτρονική απόλαυση. Στο λέω μιας και παντρεμένος με παιδί, όταν αναπολώ τα παιδικά μου χρόνια, πιο πολύ στην κόρη μου μιλώ για τις παρέες και τα ατελείωτα παιχνίδια με τους πραγματικούς φίλους μας όχι τους ψηφιακούς. Και πριν προτρέξεις να σε ενημερώσω σαν κάτοχος ZX Spectrum και μετά Commodore 64, πριν έρθει στην Ελλάδα μου το έστειλε η θεία μου από Αγγλία και μετά με Amiga 512 και εν συνεχεία με PC έως και σήμερα και έχοντας 5 PC στο σπίτι, αυτό το αναφέρω για να καταλάβεις ότι είμαι λάτρης της τεχνολογίας,  πραγματικά ήταν πολύ ωραία χρόνια και πέρασα ατελείωτες στιγμές χαράς και απόλαυσης παίζοντας με τους φίλους μου τόσο στο σπίτι όσο και στα arcade μαγαζάκια, αλλά τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με το κρυφτό, το κυνηγητό, την μπάλα, τα καβγαδάκια και τα χώματα. Όσον αφορά το θέμα των δραστηριοτήτων, δεξιοτεχνιών, αντίληψης, φιλοσοφίας και κυρίως της ομαδικότητας πρέπει να υπάρχει  ισορροπία της ψηφιακής και αναλογικής διασκέδασης. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.

• Like 2
Δημοσ.
Αγαπητέ φίλε αναγνώστη έχεις δίκαιο σε ένα μικρό βαθμό κατ΄εμέ. Εγώ πραγματικά θλίβομαι για τους πραγματικά ανορθόγραφους και αναλφάβητους. Διαβάζω ανακοινώσεις μερικών μόνο λέξεων ή και προτάσεων, όπου γίνεται κατακρεούργηση της γλώσσας μας, της Ελληνικής, που αποτελεί θεμέλιο λίθο των Ευρωπαϊκών γλωσσών. Το να καταστείς τεχνολογικά ενημερωμένος και να μπορείς να χειριστείς σαν απλός χρήστης έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή χρειάζεσαι, 3 έως 6 μήνες ταχύρυθμων μαθημάτων. Η μητέρα μου στα 60 της έμαθε να περιηγείται στο διαδίκτυο να συντάσσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να χειρίζεται απλά τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς ιδιαίτερη εκπαίδευση.  Για να μπορείς όμως να γράψεις και να εκφράσεις σωστά τις σκέψεις σου, χρειάζεσαι αρκετά χρόνια εκπαίδευσης.  Όσο για το θέμα της αλάνας και τα γούστα που πραγματικά βγάζαμε σαν πιτσιρικάδες δεν συγκρίνονται με τίποτε με την ηλεκτρονική απόλαυση. Στο λέω μιας και παντρεμένος με παιδί, όταν αναπολώ τα παιδικά μου χρόνια, πιο πολύ στην κόρη μου μιλώ για τις παρέες και τα ατελείωτα παιχνίδια με τους πραγματικούς φίλους μας όχι τους ψηφιακούς. Και πριν προτρέξεις να σε ενημερώσω σαν κάτοχος ZX Spectrum και μετά Commodore 64, πριν έρθει στην Ελλάδα μου το έστειλε η θεία μου από Αγγλία και μετά με Amiga 512 και εν συνεχεία με PC έως και σήμερα και έχοντας 5 PC στο σπίτι, αυτό το αναφέρω για να καταλάβεις ότι είμαι λάτρης της τεχνολογίας,  πραγματικά ήταν πολύ ωραία χρόνια και πέρασα ατελείωτες στιγμές χαράς και απόλαυσης παίζοντας με τους φίλους μου τόσο στο σπίτι όσο και στα arcade μαγαζάκια, αλλά τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με το κρυφτό, το κυνηγητό, την μπάλα, τα καβγαδάκια και τα χώματα. Όσον αφορά το θέμα των δραστηριοτήτων, δεξιοτεχνιών, αντίληψης, φιλοσοφίας και κυρίως της ομαδικότητας πρέπει να υπάρχει  ισορροπία της ψηφιακής και αναλογικής διασκέδασης. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.

Συμφωνω 100% στο θεμα της ισορροπιας..

Ο 60αρης μπορει να κατσει να κανει

μαθηματα και να μαθει

Ο 30αρης αυτη τη στιγμη δημιουργειται και ξεκιναει οικογενεια και μαλλον για να μην το εχει κανει μεχρι σημερα του ειναι δυσκολο να το αποδεχθει

Οι υπολοιποι 30ρηδες ειναι ανεργοι αρα ξερουν απο τεχνολογια.......

Καθε ανθρωπος πιστευει οτι τα δικα του παιδικα χρονια ηταν τα καλυτερα κι αυτο το βλεπω παντου στην καθημερινοτητα μου και το ακουω

Πηγαινε σε ενα καφενειο και ρωτα ενα παππου να δεις τι θα σου πει για τα δικα του παιδικα χρονια

Ρωτα μετα εναν 50αρη μετα εναν 30αρη

και μετα ρωτα ενα 20αχρονο

Ολοι το ιδιο χαμογελο θα εχουν οταν θα σου τα περιγραφουν

Ας μην υποβιβαζουμε/συγκρινουμε εποχες

Δεν μπορουμε να ειμαστε αντικειμενικοι

Γιατι ολοι νοσταλγουμε τα δικα μας παιδικα χρονια

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν σ΄αρέσει σβήσε το και μην μας πρήζεις

Και εσύ ποιός είσαι που θα πεις τι θα κάνει ο άλλος;

Αν δεν σου αρέσει να βλέπεις το μήνυμα του άλλου κάντον block στο insomnia.

Α και ξέχασα....  όσο πιο νωρίς σβήσετε το account σας στο facebook τόσο το καλύτερο. Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε.

και κοροιδευαν τον κοσμο 

blah blah blah

Κοίτα τον εαυτό σου και τι ξέρεις εσύ και άσε τους άλλους, διαφορετικά να μάθεις πως να στέλνει email αυτός που δεν ξέρει. Από βερεσέ κριτική άλλο τίποτα. Άκου εκεί δεν μας φταίει το facebook το εργαλείο επικοινωνίας και τρίχες κατσαρές, φτάσαμε σε σημείο να ποστάρουν γυναίκες που γέννησαν παιδί και χειρουργημένα άτομα μέσα στους θαλάμους νοσηλείας και τα νοσοκομεία/μαιευτήρια φωτογραφίες και κάποιοι τσαμπουνάνε το κοντό τους και το μακρύ τους. Κλείστε αυτό το διαδικτυακό απαύγασμα το συντομότερο, μόνο καλό θα κάνει.

• Like 3
Δημοσ.

Και εσύ ποιός είσαι που θα πεις τι θα κάνει ο άλλος;

Αν δεν σου αρέσει να βλέπεις το μήνυμα του άλλου κάντον block στο insomnia.

Α και ξέχασα....  όσο πιο νωρίς σβήσετε το account σας στο facebook τόσο το καλύτερο. Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε.

blah blah blah

Κοίτα τον εαυτό σου και τι ξέρεις εσύ και άσε τους άλλους, διαφορετικά να μάθεις πως να στέλνει email αυτός που δεν ξέρει. Από βερεσέ κριτική άλλο τίποτα. Άκου εκεί δεν μας φταίει το facebook το εργαλείο επικοινωνίας και τρίχες κατσαρές, φτάσαμε σε σημείο να ποστάρουν γυναίκες που γέννησαν παιδί και χειρουργημένα άτομα μέσα στους θαλάμους νοσηλείας και τα νοσοκομεία/μαιευτήρια φωτογραφίες και κάποιοι τσαμπουνάνε το κοντό τους και το μακρύ τους. Κλείστε αυτό το διαδικτυακό απαύγασμα το συντομότερο, μόνο καλό θα κάνει.

το υφος σου αν και επιθετικο θα σου απαντησω..

φυσικα και βοηθαω οσο μπορω και πρωτα απ'ολα τους γυρω μου και την οικογενεια μου

απο που καταλαβες εσυ οτι ειμαι μονο λογια δεν ξερω

εχω παει στην εφορια και ειναι ενα ζευγαρι γυρω στα 30 που με ρωταγε για το τι πρεπει να κανει 

για μια δουλεια που χρειαζοταν email τωρα δεν θυμαμαι τι ακριβως

και ρωταω αν εχουν email και μου λενε οχι και τους ρωτησα αν εχουν facebook

και μου ειπαν ναι...

αυτο ειναι επικυνδυνο....

το facebook ειναι εργαλειο δουλειας για παρα πολυ κοσμο

αν εσυ δεν το δεχεσαι και δεν μπορεις να το καταλαβεις δεν σου φταιει κανενας

μη χρεωνεις την ανωριμοτητα του καθενα στο facebook

κι εγω μαζι σου ειμαι και τετοιους ανθρωπους που κανουν

τετοια ξεφτυλικια σχεδον τους απεχθανομαι

αν κλεισει αυτο θα ανοιξει κατι αλλο

ειναι κατι το οποιο ολοι εχουν πεσει με τα μουτρα

και σε συνδυασμο με την τεχνολογια που εγινε tredy 

γεμισαμε ασχετους που λογω αμαθειας εχει παρει τετοιες 

διαστασεις και δεν μπορουν καλα καλα να καταλαβουν ουτε οι ιδιοι τι κανουν

πιστευω πως για να ερθει μια ισορροπια 

θα περασουν χρονια..

αντι λοιπον να κραζουμε και να λεμε κλειστε τα ολα

καλυτερα να αντιμετωπισουμε με σοβαροτητα την κατασταση

ειναι σαν μου λες οτι φταιει η apple επειδη ο αλλος ο καμμενος

πηγε και εδωσε το νεφρο του για να παρει ενα ipad

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...