Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλη τιμη (τον εχω παρει 180).. αλλα εχω μια απορια..

Αυτο ειναι και καλα το Black Friday τους? γιατι γραφουν μεχρι 27/11 προσφορες.

Πολύ καλή τιμή όντως.

Είπα να το ρισκάρω μπας και χτυπήσω 1TB Pro την επόμενη Παρασκευή (επίσημο Black Friday), γιατί θα πάει για εκτεταμένη χρήση VMs και δε θέλω να μου μείνει στα χέρια.

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή όντως.

Είπα να το ρισκάρω μπας και χτυπήσω 1TB Pro την επόμενη Παρασκευή (επίσημο Black Friday), γιατί θα πάει για εκτεταμένη χρήση VMs και δε θέλω να μου μείνει στα χέρια.

A θα αρχισει next friday? ωραια δεν το ηξερα.

Ευχαριστω (Φορτωμένη καρτα και περιμενω :D )

Δημοσ.

Εγώ να δεις.

4x 1TB θέλω, αλλά θα φάω ξύλο από τη γυναίκα αν το παρακάνω όπως πέρσυ τέτοια εποχή...

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή όντως.

Δεν θα το χασετε, αλλα κανετε εναν κοπο τη Δευτερα να ανοιξετε τη σελιδα του Αμαζον. Δευτερα αρχιζει το Black "Friday" :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι κάπως επικίνδυνο να στέλνονται με ταχυδρομείο; 

Το φέρνει σαν απλό δέμα και το αφήνει ο ταχυδρόμος πχ μαζί με τα γράμματα; Προφανώς δεν θα είναι συστημένο, σωστά;

Δημοσ.

Το φέρνει σαν απλό δέμα και το αφήνει ο ταχυδρόμος πχ μαζί με τα γράμματα; Προφανώς δεν θα είναι συστημένο, σωστά;

Σε εμένα το είχε χώσει μέσα στο γραμματοκιβώτιο. Το μέγεθος του είναι σαν μιας θήκης απο cd.

Δημοσ.

Εγώ να δεις.

4x 1TB θέλω, αλλά θα φάω ξύλο από τη γυναίκα αν το παρακάνω όπως πέρσυ τέτοια εποχή...

νταφακ?

τι θα βαλεις μεσα?

Δημοσ.

νταφακ?

τι θα βαλεις μεσα?

Εγκατάσταση σε 2 μηχανάκια (ανά 2) με σκοπό failover machine κι εκταταμένη χρήση VMs για Server OS και training purposes.

Τα data που θέλω για απλό storage (χωρίς να χρειάζομαι ταχύτητες μεταφοράς πάνω από 100mb/s) είναι φορτωμένα σε έναν μικρό rackmount server που έχω μετατρέψει σε File Server με SAS δίσκους..

• Like 2
Δημοσ.

Τα μικρα τα στελνουν συστημενα τα μεγαλα με μεταφορικη (currier)

Δημοσ.

Τα μικρα τα στελνουν συστημενα τα μεγαλα με μεταφορικη (currier)

Δεν ξέρω αν με την γρήγορη παράδοση το στέλνουν σαν συστημένο αλλά με την απλή παράδοση και για τέτοια μικρά μεγέθη (πχ ταινίες dvd με την θήκη τους) σε εμένα ήρθαν όλα σαν απλό γράμμα (νομίζω "μικρόδεμα" έγραφε το χαρτάκι του ταχυδρομείου) και απλά το άφηναν μέσα στην πολυκατοικία ή και έξω ακόμη αν δεν είναι κάποιος το πρωί να τους ανοίξει. Αυτό έγινε και στα 3 amazon που έχω αγοράσει (αγγλικό, γερμανικό, γαλλικό). Για παράδειγμα, τον ssd που πήραμε πριν λίγες εβδομάδες, τον βρήκα πάνω σε ένα σκαλί της πολυκατοικίας μαζί με τα υπόλοιπα γράμματα της ημέρας οπότε αν περνούσε κάποιος ένοικος πριν από εμένα θα μπορούσε να τον πάρει αν ήθελε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και υπήρξε συζήτηση ως προς τον τρόπο αποστολής, να πω πως εν τέλει ο δίσκος εστάλη me UPS --> γεν. ταχυδρομική

Παράγγειλα έναν [....] με expedited delivery - παράδοση την Τρίτη [...]

Επεξ/σία από zousgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...