Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα!εχω ενα λαπτοπ το asus n551jk-cn200h το οποιο απο την μερα π το αγορασα μ βγαζει  μαυρες οριζοντιες γραμμες στην οθονη! το πηγα στην asus και μετα απο καιρο μ ειπαν οτι αλλαξαν την motherboard. το προβλημα ομως συνεχιζεται! αυτο π καταλαβαινω εγω ειναι οτι ειναι θεμα οθονης  ή καλωδιοταινιας 

αυτο ειναι και το βιντεο  για παραπανω βοηθεια

Δημοσ.

Αφού είσαι μέσα στην εγγύηση γιατί δε το στέλνεις πάλι να το δούνε; Μη βάλεις χέρι καν, απαίτησε το δικαίωμα της εγγύησης σου.

Δημοσ.

το εχω κανει αρκετες φορες αλλα  με το  που ρωταω τι γινεται μ λενε οτι τον εκαναν stress test  24ωρες Πχ και δεν  εβγαλε τιποτα απλος εγω ρωταω να δω τι εχει για να ξερω τουλαχιστον

Δημοσ.

Εσύ αν το κάνεις stress test βγάζει; Πότε έχεις παρατηρήσει να συμβαίνει σε ασχετες στιγμές ή κάπου συγκεκριμένα; Δοκίμασε να το συνδέσεις σε εξωτερικό monitor να δεις αν το ξανακάνει τότε είναι η κάρτα γραφικών του. Αν όχι μπορεί η οθόνη η καλωδιοταινία του.

Δημοσ.

οχι σε εξωτερικη οθονη  δν το κανει η αληθεια ειναι αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι!

οχι στρεσσ τεστ  δεν εχω κανει εγω  γιατι δεν ξερω αλλα ναι το κανει σε ακυρες στιγμες 

Δημοσ.

Source.png Πηγή: Αντιπροσωπείες

Μίλα και εδώ θα σε βοηθήσουν να βρεις εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.

Ε τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι καμιά καλωδιοταινία ή κάποιο καλώδιο. Από που το πήρες; Εκεί το πήγες και του έκανα stress test που σου είπαν;

Δημοσ.

Θες να μου πεις ότι το στείλανε αντιπροσωπεία και δε το είδανε; Μίλα μαζί τους με ένα mail και στείτλους το βίντεο που έβαλες και εδώ να το δούνε.

Δημοσ.

Ναι καλά. Αν το έστειλαν στην Τεχία, τότε θα σου πω και εγώ ότι αύριο παντρεύομαι την Σκλερανίκοβα. Πήγαινέ το ξανά πίσω και απαίτησε με ξεκάθαρο τόνο την λύση του προβλήματος, αναφέροντας ότι αυτό δεν το κάνει συχνά, αλλά σε ακυρες στιγμές.

Δημοσ.

ναι σε εξωτερική οθόνη πρώτων δεν το κάνει και δεύτερον άλλαξαν και Motherboard  πιο πολύ επικεντρωνομαι στην οθόνη και την ταινία !επίσης έχω παρατηρήσει οτι τρεμοπαίζει και η οθονη σαν flickering παράλληλα με τις γραμμες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...