Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εδώ και μέρες έχω πρόβλημα γενικά ο υπολογιστής σέρνεται καμιά φορά και ο δίσκος χρησιμοποιειται 100% ενώ δεν βλέπω να τρέχει κάτι

Δοκίμασα και φορματ αλλά τίποτα ,επίσης έτρεξα το hd sentinel και όλα είναι 100% και όταν πάω να μεταφέρω αρχεία από τον εξωτερικό σκληρό στην αρχή πάει κανονικά αλλά μετά σταματάει για λίγο και η ταχύτητα μεταφοράς μειώνεται και όλο το σύστημα κολλάει

Επίσης όταν έκανα φορματ έκανε περίπου 25 δευτερόλεπτα και έκανε μια ώρα να περάσει τα Windows

Τι μπορεί να είναι?

Δημοσ.

Έβαλα Windows 7 και δοκίμασα και τα Windows 8.1 αλλά κάνει το ίδιο πραγμα,στο task manager απλά έγραφε disk 100% αλλά δεν έδειχνε τίποτα , καμία φορά για λιγο κολλάει σχεδον ολο το συστημα σε κάποιες φάσεις, και που έχω κάνει φορματ κάνει τα ιδια

Δημοσ.

Το έχω κάνει αλλά τιποτα

Ειδικά όταν μεταφέρω από τον εξωτερικό σκληρό μεταφέρει με 3MB/sec και κολλάνε ολα

Δημοσ.

Δοκιμασα να αφησω ανοιτο το hd sentinel και σε οτι κανω το κανει πολλες φορες αν μεταφερω αρχεια ή κανω εγκατασταση τοτε βαραει κοφτες 100% και σερνεται και ξεκολλαει μετα απο μερικα λεπτα ,,,ξεχασα να αναφερω οτι πριν κανω φορματ ειχα κολλησει ιους ή μπορει και malware και δεν ξερω αν τωρα πειραχτηκε και στο bios ή στο firmware του σκληρου

post-124882-0-93588700-1448033537_thumb.jpg

Δημοσ.

αμα στον δισκο που ειναι περασμενα τα windows εχεις ξεχωριστο partition με τα αρχεια σου , καντα scan αν γινεται

ποιος δισκος ειναι;

Δημοσ.

Εχω κανει scan ,και που το ειχα κανονικο χωρις partition τα ιδια κανει ,,δεν ξερω αν φταιει και που ειναι 7 χρονων ο σκληρος (WD 250GB 7200rpm Caviar Blue)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...