Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παρόμοιων χαρακτηριστικών.Για browsing και χρήση win κάτω από 10 ιντσές δεν αξίζουν imo. Για ταινιές/youtube είναι ok.

Προσωπικά το κράτησα πιο πολύ για ώρα αναγκής ελλείψει laptop και τελικά με εσωσε οταν κλάταρε το desktop.To συνέδεσα με τον ενσύρματο εκτυπωτή και έβγαλα κάποια χαρτιά πού ήταν επείγον,έφτιαξα bootable/recovery usb sticks και γενικά παρότι δυσκολέυτηκα λόγω λίγων ιντσών κουτσά στραβά έκανα τη δουλειά μου κάτι που δε θα γινόταν με android/ios tablet.

Δημοσ.

Αυτο που ορισμενοι εχουν απαιτησεις Ipad Air 2 σε tablet που κοστιζει οσο το magic mouse μου ξεφευγει....

Ναι εχεις δικιο επρεπε να ηταν 10ιντσο με 3gb ram και να κοστιζε 30ευρω.....

Δεν μίλησε κανένας για iPad Air 2

Φίλε μου είχα tablet Asus Windows με 2 gb μνήμη 8ιντσο. Το κράτησα 2.5 ώρες.

Αποτελεί μαζοχισμό να δουλέψεις σε οποιοδήποτε tablet τρέχει Windows και ειναι κάτω από 10 ίντσες λόγω της ανάλυσης που χρησιμοποιούν.

Αν πιστεύεις οτι με 1 γίγα μνήμη εισαι οκ σε Windows tablet τότε πάω πάσο.

Δημοσ.

Δεν μίλησε κανένας για iPad Air 2

Φίλε μου είχα tablet Asus Windows με 2 gb μνήμη 8ιντσο. Το κράτησα 2.5 ώρες.

Αποτελεί μαζοχισμό να δουλέψεις σε οποιοδήποτε tablet τρέχει Windows και ειναι κάτω από 10 ίντσες λόγω της ανάλυσης που χρησιμοποιούν.

Αν πιστεύεις οτι με 1 γίγα μνήμη εισαι οκ σε Windows tablet τότε πάω πάσο.

Προφανως και αν θες να δωσεις 69ευρω για tablet γνωριζεις οτι δεν μπορεις να εχεις πολλες απαιτησεις αυτο εννοω. Επισης και στο μεγαλυτερο Encore για το 1gb που ειχε μπει σε προσφορα τα ιδια γραφανε καποιοι αλλα οσοι το πηραν,αφου ηξεραν τι ζηταγαν μεινανε ικανοποιημενοι. Επισης 10ιντσα Windows tablet με 2gb ram η τιμη ξεφευγει αρκετα καθως μιλαμε για 200+ευρω.

Δημοσ.

Το έχω 4 μηνες.Πηρε τα 10 και μενουν 2.5giga.Το συνδέω ασυρματα με τηλεόραση lg μεσω miracast και με Bluetooth mouse και παιζει ταινίες.Το κυριότερο ειναι ότι παίρνει εγκατάσταση .exe και το συνδέω με I/O καρτα και τρέχει αυτοματισμό φούρνου.

Δημοσ.

Παρελαβε κανεις να μου πει εντυπωσεις ;;; εριξα παραγγελια αλλα ακομα στο περιμενε ειμαι..

Δημοσ.

Εγώ τ έκλεισα μέσω ιντερνετ κ πήγα κ τ πήρα από τ κατάστημα. Πρώτες εντυπώσεις παρά πολύ καλές, κάπου έχω κ ένα usb adaptor να περάσω τα windows 10 μέσω stick, και να κρατήσω εξωτερικό recovery.

Δημοσ.

Εγώ το είχα δει το συγκεκριμένο στα Public και μπορώ να πω ότι μετά από λίγο που το χρησιμοποίησα δεν με εντυπωσίασε παρά την χαμηλή τιμή του..Το μόνο καλό είναι ότι δεν κολλούσε και κυλούσε σχετικά ομαλά,μόνο αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω 4 μηνες.Πηρε τα 10 και μενουν 2.5giga.Το συνδέω ασυρματα με τηλεόραση lg μεσω miracast και με Bluetooth mouse και παιζει ταινίες.Το κυριότερο ειναι ότι παίρνει εγκατάσταση .exe και το συνδέω με I/O καρτα και τρέχει αυτοματισμό φούρνου.

Αν έχεις την καλοσύνη πες μας λίγο την διαδικασία που πέρασες τα win10 γιατί όπου και να διάβασα σε Ελληνικά και ξένα site λένε ότι η εγκατάσταση είναι σχεδόν αδύνατη λόγο του ελάχιστου ελεύθερου χώρου που έχει μείνει στον δίσκο(μετά τα updates των win8.1).

Επεξ/σία από newworld
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις την καλοσύνη πες μας λίγο την διαδικασία που πέρασες τα win10 γιατί όπου και να διάβασα σε Ελληνικά και ξένα site λένε ότι η εγκατάσταση είναι ¨σχεδόν¨ αδύνατη λόγο του ελάχιστου ελεύθερου χώρου που έχει μείνει στον δίσκο(μετά τα updates των win8.1).

+1 και απο εμενα, αν μπορεις δωσε μας λεπτομερειες και οδηγιες για ΟΛΑ τα παραπανω που αναφερεις 

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται τίποτε για την αναβάθμιση γίνεται μόνη της από το μενού ενημέρωσης τον win 8.5 και στο τελος αφού κανείς εκκαθαρίσει του δίσκου απο τα παλαιά αρχεια εγκαταστάσεις των win 8.5 ελευθέρωσα αλλά 0.5 giga.Με κατάργηση του τομέα ανάκτησης με fdisk & format κερδίζει αλλα 2giga.Τα win 10 τα κατεβάζεις απο τη Toshiba γιατι εχουν υποστήριξη για atom.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...