Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μπορείς να κάνεις με αυτό; 1 gb ram και 16gb αποθηκευτικός χώρος. Το έχει κανείς;

Σκέφτομαι ότι στα tablets με 32gb δεν υπάρχει καλά καλά χώρος για αναβάθμιση στα win10. Αυτό πώς θα τα καταφέρει;

Επίσης είχα διαβάσει ότι οι συσκευές από 8 ίντσες και κάτω θα πάρουν μια διαφορετική έκδοση των 10. Ισχύει;

Δημοσ.

Κοιτάξτε εγω το έχω πάρει εδω και 2 μήνες αν και είχα ακούσει τα άπειρα. Μέχρι και ο πωλητής μου έλεγε μη το πάρεις. Τελικά το πήρα και μπορώ να πώ οτι δεν είναι κακό συγκριτικά με τα λεφτά που ζητάει. Για απλή χρήση χωρίς τσίτομα και για χαλαρό browsing ειναι μιά χαρά. η κεντρική μνήμη που μένει για χρήση-αποθήκευση  ειναι περίπου στα 2 γίγα αλλά με μια sd λύνονται πολλά προβλήματα. μπλε οθόνες κολήματα τραγικά κ.λ.π. εγω τουλάχιστον δεν είχα. πήρα και ένα πληκτρολόγιο απο πλαίσιο usb με ενσωματωμένο touch και έχεις ένα φορητό μινιατούρα. Άλλωστε σκεφτείτε οτι σχεδόν τόσο κάνει η άδεια χρήσης για τo οffice και έχεις δώρο το τάμπλετ.  

• Like 3
Δημοσ.

Να προσθέσω ότι τα Office που έχει μέσα έχουν τυπωμένο κωδικό, οπότε είναι σχετικά εύκολο να τα πουλήσεις περίπου 30 ευρώ στο E-Bay. Συμφωνώ ότι για τα χρήματα του είναι αρκετά καλό και τίμιο.

Δημοσ.

το εχω εδω και 2 μηνες και κανει την δουλεια του μια χαρα. ειχα ακουσει απο ολους τα χειροτερα και δεντο επαιρνα. τελικα για τα λεφτα του ειναι κομπλε. τιμιο μηχανημα για browsing και να διαβαζεις βιβλια.δεν κανει για παιχνιδια ομως...

Δημοσ.

το εχω εδω και 2 μηνες και κανει την δουλεια του μια χαρα. ειχα ακουσει απο ολους τα χειροτερα και δεντο επαιρνα. τελικα για τα λεφτα του ειναι κομπλε. τιμιο μηχανημα για browsing και να διαβαζεις βιβλια.δεν κανει για παιχνιδια ομως...

για να βλέπεις καμία ταινία?
Δημοσ.

ειναι το κλασσικο που ειχε τοσο καιρο απο το καλοκαιρι το Public στα 80ε. Τωρα αλλο ενα 10ρικο κατω...

Δε λεει πολλα, αλλα ισως αξιζει για τον κωδικο του office. Μερικοι κανουν και το αντιθετο δηλαδη, το παιρνουν και δινουν το tablet ενα 50αρι και κρατανε το office που αν σου βγει ενα 20ρικο δεν ειναι ασχημα...

ΥΓ: Το βασικο του μειον δεν ειναι παντως η ισχυς, ειναι ο αποθηκευτικος χωρος..... ειναι αρκετα μικρος (για windows) και δε ξερω καν πως παιρνει την αναβαθμιση σε win10 που λενε, δε νομιζω οτι χωρανε...

Δημοσ.

7ιντσο και με 1GB μνήμη;

Σε καμία περίπτωση.

Αυτο που ορισμενοι εχουν απαιτησεις Ipad Air 2 σε tablet που κοστιζει οσο το magic mouse μου ξεφευγει....

Ναι εχεις δικιο επρεπε να ηταν 10ιντσο με 3gb ram και να κοστιζε 30ευρω.....

• Like 19
Δημοσ.

Να προσθέσω ότι τα Office που έχει μέσα έχουν τυπωμένο κωδικό, οπότε είναι σχετικά εύκολο να τα πουλήσεις περίπου 30 ευρώ στο E-Bay. Συμφωνώ ότι για τα χρήματα του είναι αρκετά καλό και τίμιο.

30 ευρώ για 1 χρόνο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...