Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 γεια σας παιδια, εχω το τροφοδοτικο (ax860) και το συστημα της υπογραφης μ. και αρχισε να μ κανει νερα, δηλαδη random shutdown σε gaming και να ανοιγει παλι μονο τ. με το προηγουμενο HW520 δν ειχα τετοιο θεμα. εκανα αιτηση για rma και μ ειπαν να το στειλω εγω σε αυτους, το psu ομως ειναι πολυ βαρυ, θα μ βγει ο κουκους αηδονι!, εσεις εχετε παρομοια εμπειρια με τροφοδοτικο τους? αν ναι, πως το στειλατε? Απο εξωτερικο το εχεις αγορασει το τροφοδοτικο?
Metaksas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 τελικα τους πηρα τηλ μεσω skype, θα κανω advanced rma και δν θα εχω μεταφορικα να πληρωσω,μ στελνουν ηδη αλλο και μολις παραλαβουν το τροφοδοτικό θα μ ξεδεσμευσουν καποια χρηματα π κρατανε απο την καρτα για ασφαλεια.
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Γιατί δεν το επιστρέφεις στο eshop? Και εγω αυτο αναρωτηθηκα. Αφου το πηρε απο eshop ας τους δειξει το email απο την Corsair και ας το στειλουν αυτοι. Και λεω το email γιατι τωρα τελευταια εχουμε δει κατι κουλα με το Service του Eshop.
Metaksas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Προτιμαω καλύτερα να μν ξανα-μπλεξω με after sale eshop. 2
Στεφανος123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Προτιμαω καλύτερα να μν ξανα-μπλεξω με after sale eshop. Καλα θα κανεις.
Silverage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 τελικα τους πηρα τηλ μεσω skype, θα κανω advanced rma και δν θα εχω μεταφορικα να πληρωσω,μ στελνουν ηδη αλλο και μολις παραλαβουν το τροφοδοτικό θα μ ξεδεσμευσουν καποια χρηματα π κρατανε απο την καρτα για ασφαλεια. Γιατί δεν θα έχεις μεταφορικά;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Γιατί δεν θα έχεις μεταφορικά; Aυτο που γραφει ειναι το advanced RMA , σου ζητανε πιστωτικη καρτα οπου γινεται δευσμευση ενος ποσου , σου στελνουν καινουργιο τροφοδοτικο , παραδιδεις στον courier το παλιο , αν το ελεγξουν και οντως εχει προβλημα αποδεσμεουν το ποσο , αν ομως λειτουργει αυτο που εστειλες πισω τοτε κρατανε το δεσμευμενο ποσο
Silverage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το παλιό το στέλνεις εσυ μετά μόνος σου, δεν το παίρνει το courier.
balourdiskakos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα υπερθερμανσης της GPU σου γιαυτο και κανει τα restarts..το κανει και οταν εισαι στο ιντερνετ απλα ?η μονο οταν παιζεις?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το παλιό το στέλνεις εσυ μετά μόνος σου, δεν το παίρνει το courier.Ο courier που φέρνει το καινούργιο περνει το παλιόΤουλάχιστον εγώ 3 φορές 1 σε ssd 1 σε flash drive και τέλος σε ένα ax 850 στο advance rma μου είπαν θα παραλάβω το καινούργιο και θα παραδώσω το παλιό στον courier
Metaksas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Αυτά π έχω ελέγξει, ram με memtest όλα καλά, cpu το ίδιο με aida και prime,gpu έτσι νομιζα κ εγώ στην αρχη αλλά την αλλαξα και πάλι το ίδιο, διαφορετικές μπριζες το ίδιο, τώρα ήρθε ή σειρά τ τροφοδοτικό. Αν μ τ ξανακάνει το μόνο π μένει είναι ή μητρική. Αλλά πονταρω στο psu γιατί όταν το αλλαξα με τ παλιό άρχισε να γίνεται.
Silverage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ο courier που φέρνει το καινούργιο περνει το παλιό Τουλάχιστον εγώ 3 φορές 1 σε ssd 1 σε flash drive και τέλος σε ένα ax 850 στο advance rma μου είπαν θα παραλάβω το καινούργιο και θα παραδώσω το παλιό στον courier Δεν ξέρω, εμένα η WD που έστειλα τον σκληρό δίσκο είπε με δικά μου έξοδα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω, εμένα η WD που έστειλα τον σκληρό δίσκο είπε με δικά μου έξοδα.Έκανες απλό rma η advance rma?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα